Aaa baksana buna göre cokmus senin baktın. Ben o arabanın piyasasına hakim değilim. SUV bakıyorum malumBugün bir arkadaşım almaya gitti bu araçtan. 2022 model 16 bin km. 750 bin civarıydı sanırım.
Bu özelliklere sahipse alınabilir
Ay o araba çok iyi tabi diğer bilgileri de iyiyse. Keşke biraz bütçe yükseltebilsen. Ama bence bir bak en azından fikrin olur.Bir arkadaşın tanıdığı Toyota Auris satıyor. İlk sahibiymiş. Yıl tramer falan bilmiyorum henüz siteye yüklemedi. Altı yüz elli demiş sana altı yüz için ikna etmeye çalışırız diyor. Ama şu an o da bana fazla kalıyor.
Yaşandı amaKadınların "sanayiden çıkamazsın" laflarına bitiyorum
Düzenli baktırılan araçlar kolay kolay sanayi görmez km si kaç olursa olsun belli bir yıl dolduktan sonra değiştirilen parçalar var ee değiştirilmezse nolur yani ben burada 200 bini geçmiş araç sıkıntıdır sanayiden çıkamazsın lafını duyunca şok oldum arabanın bakımları düzenli yapıldıysa yani bebek gibi bakıldıysa sanayiye falan kolay kolay düşmez.Yaşandı amaartık iştekiler diyordu ki işe gelmediğin gün sanayidesindir. Hatta tamircinin çırağı abla işe başladığımdan beri en çok gördüğüm sen oldun diyordu
Fotoğraflarını attılar bebek gibi araba. Satıcı öğretmen zaten iyi bakmış. Görüşemedim tramer falan var mı bilmiyorum.Ay o araba çok iyi tabi diğer bilgileri de iyiyse. Keşke biraz bütçe yükseltebilsen. Ama bence bir bak en azından fikrin olur.
Aslında aldığımız arabanın bizden önceki sahibi çok önem taşıyor o zaman.Düzenli baktırılan araçlar kolay kolay sanayi görmez km si kaç olursa olsun belli bir yıl dolduktan sonra değiştirilen parçalar var ee değiştirilmezse nolur yani ben burada 200 bini geçmiş araç sıkıntıdır sanayiden çıkamazsın lafını duyunca şok oldum arabanın bakımları düzenli yapıldıysa yani bebek gibi bakıldıysa sanayiye falan kolay kolay düşmez.
Evet çok el değiştirmemiş araba garaj arabası mesela km den çok bunlar önemli düzenli değiştirilen parçalar bebek gibi bakılmış araba eşim arabada en ufak ses duysa neresinden deyip hemen bulur yapar yaptırırAslında aldığımız arabanın bizden önceki sahibi çok önem taşıyor o zaman.
Temiz bir arabam olsun diye evlensem mi ne yapsamEvet çok el değiştirmemiş araba garaj arabası mesela km den çok bunlar önemli düzenli değiştirilen parçalar bebek gibi bakılmış araba eşim arabada en ufak ses duysa neresinden deyip hemen bulur yapar yaptırır
Arabadan çok anlamam ama bana iki aracın da km si fazla geldi. Fiyatları 400-430 bin civarlarında olsa düşünülebilirdi ama km ye göre fiyatı yüksek.Anladım çok teşekkür ederim. Citroen için ne dersiniz?
Valla zengin düzgün birini bulursan kaçırma zatenTemiz bir arabam olsun diye evlensem mi ne yapsamMaddi manevi tek başıma yetemiyorum
Onu da bilemeyiz işte. Tanıdığımızın aracı ise ya da kendimizin ilk aracı ise ancak biliriz. Yoksa zor yaniDüzenli baktırılan araçlar kolay kolay sanayi görmez km si kaç olursa olsun belli bir yıl dolduktan sonra değiştirilen parçalar var ee değiştirilmezse nolur yani ben burada 200 bini geçmiş araç sıkıntıdır sanayiden çıkamazsın lafını duyunca şok oldum arabanın bakımları düzenli yapıldıysa yani bebek gibi bakıldıysa sanayiye falan kolay kolay düşmez.
Uzak dur. Hem çok da pahalı. Citroen de hiç sevmem.72 hp, 110 tork
Nasıl yapayım şu enerji işini bir anlatınValla zengin düzgün birini bulursan kaçırma zatenbakarsın iki tane araba olur bak o enerjiyi çek o enerjiyi ver olur ben çok inaniyorum enerjiye
Kız kaşkai ne yeni Renault Duster geliyor bomba gibiNasıl yapayım şu enerji işini bir anlatınCanım Nissan Qashqai çekiyor
Buna nasıl enerji çalışması yapıyoruz şimdiGözümüz gönlümüz açılsın enerciii
Tek yolu zengin koca gibi duruyor memur maaşı ile imkansızBuna nasıl enerji çalışması yapıyoruz şimdi