Ben de inanırım enerjiyeNasıl yapayım şu enerji işini bir anlatınCanım Nissan Qashqai çekiyor
Videodaki araçlar için Arap falan bulmadan olmazTek yolu zengin koca gibi duruyor memur maaşı ile imkansız
Ayy çocukluğumdan beri arabalara ilgi duyarım. Bayadır da bakıyorum. Kısmet olmuyor ama.Ben de inanırım enerjiye
Biz evlendiğimizde eşimin polo su vardı
Bu suv lar filan bize o kadar uzak gelirdi ki
Passat belki alırız diye düşünürdük 60 yaşımızda fılan
Şimdi arabam hayal ettiklerimin çok çok üzerinde
İnşallah sizin de çok güzel arabalarınız olur
Arabamız olacak derken kuma mı olacağız yahuVideodaki araçlar için Arap falan bulmadan olmaz
Ya ufak boya tramer olması sıkıntı değil bence...Kaput tavan bagaj orjinal olsun özellikle değişen asla olmasın km nin çok olmasından daha iyi..km yüksek evet 160 bini geçmesin,600 e otomatik bulursunuz ya,manuellede uğraşmayin@Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri @Khomyuk Khomyuk @Lady Guinevere Lady Guinevere
@Papua
N Nitrit @Salon Kadini Salon Kadini @choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah @byebyeblackbird byebyeblackbird @lotuscicegii lotuscicegii
S sarahconnor @Welldone0 Welldone0
G Gif @ucanpayanda ucanpayanda Halleyyyyyyyyy @Halleyyyyyyyyy @Hksu HksuNiloyatospikk Niloyatospikk @sonundaoldu sonundaoldu @Monoceto Monoceto
Bir denora2010 Hanım bana çok çok yardımcı oldu sağ olsun ve onun bulduğu bir araç var. 2014 MODEL FORD FİESTA 1.5 Dizel manuel araç. 190 binde ve tramer boya değişen yok. 550 bin lira ama satıcı ciddi alıcıysan bir şeyler yaparız dedi. Bu aracı biri motor ustası bulup gösterdim. Dizel için km çok fazla sıkıntı yaşarsın dedi. Yine sanırım size ustadan daha fazla güveniyorum bunu da bir sormak istedim. İlk araç için olur mu?
Toyota çok iyiBir arkadaşın tanıdığı Toyota Auris satıyor. İlk sahibiymiş. Yıl tramer falan bilmiyorum henüz siteye yüklemedi. Altı yüz elli demiş sana altı yüz için ikna etmeye çalışırız diyor. Ama şu an o da bana fazla kalıyor.
O da manuelToyota çok iyi
Toyota kullaniyorum Toyota iyidir. Benim yarıs. Ben de Auris almayı düşünüyorum. Daha yaşı küçük ile. Benim kullandığım şuan 2004 model yarıs. Toyota Corolla yada Auris düşünüyorum ben.Bir arkadaşın tanıdığı Toyota Auris satıyor. İlk sahibiymiş. Yıl tramer falan bilmiyorum henüz siteye yüklemedi. Altı yüz elli demiş sana altı yüz için ikna etmeye çalışırız diyor. Ama şu an o da bana fazla kalıyor.