Otomotik miydi? Tramer-boya-değişen durumu neydi?Arabaların yaşı büyük.
2008 megane 260 bin km otomatik aracımızı 280 bine zor verdik .
98 bin km kesin oynama vardır diyorum çünkü yaşina göre fazla az.
2008 model için üçünün de fiyati gerçekten fazla. Km lerde orijinal gelmedi bana ya.
Manuel için çok daha yeni arabalar var haklısınız. 2013 Linea falan denk gelmişti. Ama yaşadığım ilin yol problemi böyle hat safhada trafik berbat. Küçük bir il ama çok problemli. Manuel ile çıldırırsınız yani.Bu fiyat aralığında otomatik biraz sıkıntı. Düz viteste daha düzgünlere denk gelirsiniz aslında. Biz önce düzle başladık sonra onu satıp otomatiğe geçtik. Ara basamak için düzden başlamak daha mantıklı sanki
Araba alacağım diye bir süredir nakitte bırakıyorum. Yani şöyle ki apartta kalıyorum ve burası altın saklamak için elbette güvenli bir yer değil. Annemlerin binasına da birkaç defa hırsız girmişti. Tek çare altın hesabı kalıyor. O da kısa süreli zarar ettiriyor ben zaten yakın zamanda araba alırım diye düşünüp tl de bıraktım. Mercedes ya da 2016-2017 modelleri ben uzun bir süre alabileceğimiz düşünmüyorum.hiçbiri
mercedes gibi sağlam arabalar dısında yası bu kadar büyük arabaya para verilmez. bahsettiğiniz arabaların en büyük 2016-17 modellerine para verilir. kaldı ki kmleri de yüksek. 1-2 sene sonra motor sorunları yaşarsınız. bir sürü masraf gerek yok bence. altına vs yatırıp üzerine ekleme yapın bence düzenli. ileride bir fırsat arsa, ev, araba falan çıkar belki o zaman kullanırsınız parayı. ama su an sırf bir seye yatırmak için parayı hiç etmek mantıklı değil
Böyle de zarar edersiniz. Sanayiden çıkamazsınız.Manuel için çok daha yeni arabalar var haklısınız. 2013 Linea falan denk gelmişti. Ama yaşadığım ilin yol problemi böyle hat safhada trafik berbat. Küçük bir il ama çok problemli. Manuel ile çıldırırsınız yani.
Bir arkadaş Peugeot 206 almıştı iki yıl önce otomatik. Bugün kilometresi iki yüz elli bine yakın onunki de 2009 modelinden. Pek sanayiye gitmiyor rutin kontroller için sadece. Yani kesin problem yaşar mıyım yoksa şana meselesi mi?Böyle de zarar edersiniz. Sanayiden çıkamazsınız.
Bizde 2007 model düz vites bir araba vardı 180 binde sattık. 70-180 arası biz kullandık. 120 binden sonra özellikle cidden masrafı artmaya başlamıştı. Ki otomatiklerde daha çok sorun oluyor diyorlar.Bir arkadaş Peugeot 206 almıştı iki yıl önce otomatik. Bugün kilometresi iki yüz elli bine yakın onunki de 2009 modelinden. Pek sanayiye gitmiyor rutin kontroller için sadece. Yani kesin problem yaşar mıyım yoksa şana meselesi mi?
bütceniz ne kadar?Araba alacağım diye bir süredir nakitte bırakıyorum. Yani şöyle ki apartta kalıyorum ve burası altın saklamak için elbette güvenli bir yer değil. Annemlerin binasına da birkaç defa hırsız girmişti. Tek çare altın hesabı kalıyor. O da kısa süreli zarar ettiriyor ben zaten yakın zamanda araba alırım diye düşünüp tl de bıraktım. Mercedes ya da 2016-2017 modelleri ben uzun bir süre alabileceğimiz düşünmüyorum.
Ben 2 ay önce Mazda aldım 550 fiyat vermişti işte yoldu lastik di falan 600 e mal oldu 2011 model km 130 bindeydi gayet memnunum sorun çıkartmadı ilerde model yükseltebilirim 1 yıl kullanıp bu tarz bir arabada seçenekManuel için çok daha yeni arabalar var haklısınız. 2013 Linea falan denk gelmişti. Ama yaşadığım ilin yol problemi böyle hat safhada trafik berbat. Küçük bir il ama çok problemli. Manuel ile çıldırırsınız yani.
Önerdiğiniz bir şey var mı yani otomotik sorunsuz?Bizde 2007 model düz vites bir araba vardı 180 binde sattık. 70-180 arası biz kullandık. 120 binden sonra özellikle cidden masrafı artmaya başlamıştı. Ki otomatiklerde daha çok sorun oluyor diyorlar.
Biz otomatik araç bakarken ford ve volswagen grubundan baktık. Yine bizim bütçeye en uygun ama sağlam onlardı.Önerdiğiniz bir şey var mı yani otomotik sorunsuz?