önce ehliyetini al sen bulunsun sonra arabayla trafiğe çıkcağın zaman düşünürsün bu işleri.
ben en zor stajımı alırken ehliyet aldım 1 dakika düşünecek vaktim yoktu koştur koştur gelir kursa gece kullanırdım bir de. gözünde büyütme çok düşünme.
o kadar ilkokul mezunu kullanıyor sen neden kullanamayasın
Ben varım :)
Lastik patlaması ekstrem bir durum. Onu bir kenara birakalım.
Ben acemi bir sürücünün büyük facialara neden olduğunu görmedim hiç. Zaten korkuyor. Surat yapamiyor. En fazla arabayi bi yere vurursunuz yani.
En usta şoför de arabayi vurabilir.
Ben mi çok cesurum bilmiyorum ama.
Bu kadar endise gercekten yersiz. Evet siz acemisiniz. Ama herkes acemi değil. Ufak tefek hatalarınızı öteki sürücüler zaten bir şekilde tolere ederler.
Çıkamadığınız bir yerde,bir sürücüden yardım istersiniz mesela. Ben şu ana kadar "hayir sana yardim edemem" diyeni görmedim.
Arabamin aynalari küçücüktü,park sensörü filan yoktu. Arkayi görmek cok sorunluydu. Birinin arkamj kontrol etmesi gerektiginde rica ediyordum. Oldu bitti.
Inanin zannettiğiniz kadar zor değil.
Ya bu otoyolda falan aşırı hızlı gidiyolar ya ben yapabilir miyim falan diye bi çekiniyorum . Evet ehliyeti bir alayım galiba ufak ufak hız konusunda tecrübelenebilirim . Yapabilirim dmi ya :)
8 yıldır ehliyetim var ehliyeti ilk aldığımda babamın bana araba verdiği ilk yer otoban oldu bas basabildiğin kadar demişti. Sonrada ara ara kullanmaya devam ettim hatta şuan bende araba bakıyorum. Korkmayın inanın önemsenecek bir şey değil yani tabiki önemli önemsiz olan korkularYa bu otoyolda falan aşırı hızlı gidiyolar ya ben yapabilir miyim falan diye bi çekiniyorum . Evet ehliyeti bir alayım galiba ufak ufak hız konusunda tecrübelenebilirim . Yapabilirim dmi ya :)
Kadın olduğunuz için neden korkuyorsunuz? Kadınlar iyi araba kullanamaz on yargının yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?