• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafik korkusu

😂😂
Kendimi gördüm, aşırı korkarım.
Ki 12 senedir aktif şoförüm.
Arkadaşımın bir evi vardı, tövbeler olsun böyle bir yokuş yok, ön camdan bulutları görüyorum çıkarken, manzara sadece gökyüzü.

Ve o zaman anladım ki benim korkum yokuş değil, yükseklik.
Uçurum, dönen otoparklar, tırabzansız merdivenler de de aynı şeyi yaşıyorum.
Sanki yuvarlanacağım, başım dönüyor, bir tuhaf oluyorum😂😂
Yükseklik korkusu pek yok ama yıllardır yokuşlarda arabada giderken korkuyor. Gözlerini falan kapatır. yuvarlanıyor muyuz diye sorar :D Sırf bizim eve gelişte yokuş var diye hala enişteme kullandırır arabayı kendisi gelmez :D

Yükseklik korkusu pek yok ama yıllardır yokuşlarda arabada giderken korkuyor. Gözlerini falan kapatır. yuvarlanıyor muyuz diye sorar :D Sırf bizim eve gelişte yokuş var diye hala enişteme kullandırır arabayı kendisi gelmez :D
O hissi biliyorum gerçekten, özellikle çıkarken sanki araba kaputtan ters takla atacak gibi hissediyor insan😂😂

ayy evet sürekli aynı şeyi söylüyor. :D aşağı inerkende sanki taşa takılıp takla ata ata ineceğiz diyor :D
İşte aynılarını ben arabasız da yaşıyorum.
Bir yüksek tepeye yaklaşamam, çok dik yokuş yine çıkamam😂
Göz algıma göre o eğim benim bedeni ve diğer her şeyi dik tutmaya uygun değil gibi.

Hatta refüj kenarlarında çiçek dikimler olur, işçiler çalışır ya, kalbim hopluyor görünce ‘aha gitti abla yuvarlanacak şimdi’ diyorum ama gayet güzel yürüyorlar😂

Back