Araba Kullanmaktan Korkmak

Selam kızlar bu yaz depresyondan çıkmak için bir şeyler yapmaya, adım atmaya karar verdim . Biraz başarıya çok ihtiyacım var .

Fakat korkuyorum . Ehliyet alamamaktan alırsam da İstanbul içinde araba kullanamamaktan korkuyorum . Ya kaza yaparsam ya bir şey olursa ya yolda lastiğim patlarsa gibi düşünceler geliyor aklıma . Cesaretim ve isteğim kırılıyor .

Araba kullanan hanımlar beni biraz cesaretlendirin nolur .
Olabiliyor canım ama o zaman ölecez diye yaşamayalım. Korkma cesaretli ol ama tabi temkinli ol. Bayadır İstanbul’da ve şehirler arası kullanıyorum çok büyük rahatlık

Geçen hafta direksiyon sınavından kaldım bende aşırı yapıyorum geçen gün çevre yoluna çıktım araba ile çok hızlı geldi iyice tedirgin oldum bir sonraki direksiyon sınavını geçmem lazım ama aşırı soğudum
Merhaba bende kaldım 3. hakkım için gireceğim sınav gününü bekliyorum. Araba sürmedikçe + kaldıkça soğuyorum artık. Harcadığım masrafın hatrına gireceğim. İnşallah alırız hayırlısıyla.

Büyütme o kadar gözündeeee. Ehliyeti aldım ardından araba aldım ilk birkaç ay araba kapıda durdu, hala toplu taşımayla gidip geliyodum, dedim ben bu aracı vazo gibi dursun diye mi aldım. Başta geceleri ortalıkta araba yokken ufak ufak gidiyodum bir gün trafiğe çıktım. kalp krizi geçircem sandım deli gibi kullanıyolar sağdan sağdan yavaş yavaş başlıyosun şimdi gözüm kapalı kullanırım. 4 yıldır aktif kullanıyorum. Sen git kursa yazıl derslere girmeye başla gerisi gelir inan.

Ehliyet alınca ben :halay:
Screenshot_2020-08-26-00-59-42-829_com.instagram.android.jpg

Back