Benim gibi yap. Ozel bir hocadan ders al. Cok degil 5 saat calistim. Kursta ogretmedikleri ne varsa ozel hocadan aldim. Erkek gibi araba kullandiriyor bizim bayan hica. Benim sansim kendisi arkadasim. Ucretini verdim tabi ama 2 aldiysa zorla verdim 3 almadi. Nasil bir kazidiysa kullanmayi masallah diyeyim simdi alsam giderim yani. Ama bem istiyorum ki gonluyle olsun. Dediğin gibi Allah saglik versin de lazim oldugu cok oluyor. Esim bir gun baska ilcedeydi. Yedek anahtarin geri biliyorum. Kacirdim arabasini, sonra ayni noktaya bıraktım. Ama koltuk ayna ayarlari hep degistirdim

geldi bindik. Yahu bu arabaya kim oturmus. Sonra soyledim sma adam ciks. Zorda kalmadikca vermeyecek belli. Ama bir gun kulamacagiz. Esin sabirsiz ise ondan ogrenme. Benim esim o konuda da iyi ama iste eh kismet diyelim. Cunku gel otur bakalim demisti de cok iyiydim. Bu arada hidrolik degildi bizim arac o zaman. Dusum yani kas yapma modu. Ya yeter ki isteyelim. Hee bir de o arabayi bir esim bir de ben kullanabiliyorduk

hep stop ettiriyorlardi binen kim olsa. Ben hep esimi yakip etmekten arabayi hatim etmistim.