- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
Ya arkadaslar ben de ayni dertten muzdaribim. Ehliyetimi Ankara'da aldim. Direksiyon derslerinde de gayet rahattim tabi Ankara yollari, trafigi gayet guzel. Simdi Istanbuldayim .araba aldik ama surmeye hic cesaretim yok. Esim araci kullanırken bile korkuyorum geçtiği yollardan hayatta gecemem donemem park edemem vs gibi geliyor. Ve insanlar acayip anlayissiz. Hem yola yanlis giriyorlar hata onlarda ama kornaya asilmalar el kol hareketleri kufurler... Ay iyice gozum korktu. Ist trafigi cok degisik alisabilir miyim bilmiyorum. Esim ogreteyim diyor ama kizim var bebek koltuğunda o varken asla gecmem direksiyona dedim. Ozel hoca tutsam bile trafige cikamam gibig geliyor. Bazen görüyorum hemcinslerimi oyle guzel sürüyorlar ki imreniyorum ya burada ozel dersle trafige çıkabilen oldu mu acaba acemiliginizi nasil astiniz?
Birinci kural asla kaygı duymayın. Burda bir üye bana, şehir içinde araba kullanırken kaza yapsanız en kötüsü araba zarar görür size bir şey olmaz dedi. Bir de kaza yaptığınızı varsayın kötü ihtimal, kar zarar ilişkisi düşünülürse yine trafiğe çıkıp insanların işlerini halletmesi daha mantıkli geliyor bana. Şükürler olsun çok büyük korkularla çıktım trafige , hala korkuyorum kullanırken ama o kadar mutlu ve rahatım ki. Zamandan tasarruf, yorgunluktan tasarruf, stressiz bir hayat, büyük kolaylık cidden. Bin pişmanım bunca sene otobüs dolmuş kendimi harcadığım için.