seyhan77 canim tebrikler...benim iki aydir arabam var...park buyuk sorun gercektende ,ben hep buyuk yerlere girmeye calisiyorum,hani kendi arabam neysede ,baskasinin malina zarar vermekten korkuyorum...gecen gun ,cadde boyu park yeri yok,sadece iki direk arasi dar bir yer vardi.onceden oraya esim sayesinde park ettim..sonra isim vardi ciktim..geldgimimde gene orasi bostu...ve inanirmisin yarim saat ugrastim yaa oraya girmek icin..

ilk iki denemem de bayagi bir bisiklet ylunun uzerindeydim,tam uc kere inip baktim,yok bu boyle olamz deyip ,oraya girene kadar bayagi ugrastim...bu hirsimi seviyorum..anlayacagin girdim en sonunda..o yuzdendirki ,pes etmeden on kerede denesen ,ugrasip yapacaksin..ben yaptim oldu
yorgun savasci..ehliyetin varmi bilmiyorum ama,iyi kotu trafik deneyimin varsa,tek basina cikmalisin...ilk zamanlar birisi yaninda olunca iyi oluyor...hatta esim bensiz cikma diyordu...ama ben mecburum bir yerde yanliz islerimi hallatmeye...ve cok sukur astim bunu
kendineize ozguvenli olun kizlar...ne oluyorsa bundan oluyor...yapamam edemem dediginiz seyler asil sizin asil basarabilecekleriniz ustesinden gelebileceginiz seylerdir....bu yuzden ehliyet hocam bayagi kizmistir bana.kendi kendini sabote ediyorsun diye...be astim cok sukur ,sizde asin lutfen..herkese sevgiler..