- Konu Sahibi benimminikelam
arkadaşlar sabah oğlumu kursuna bıraktım .yanımda oğlum olduğu için biraz heyecanlandım sonra başarıcam dedim yoğun trafiğe girdim okuluna bıraktım
giderken tam yokuşta 4 yoldan karşıya geçicem araba istop etti basıyorum hızla geri gidiyo arkama arabalar birikti sonra bi bey geldi abla yardım lazımmı kenara çekim trafik aksın sonra götür arabanı dedi indim kenara çekti gazaa ice bas dedi kaldırımdaki amcalarda kızım gazaa ice bas diye bağırıyo bastım dik yokuşu çıktım.. hiç gocunmadım üzülmedim normal çünki acemiyim arkadakilerde sağolsun hiç korna çalmadılar..ama çok komikti herkesin arabayı kaldırırken bass bass diye bağırması..neyse okulun oraya geldim odane yol değişmiş kenara çektim önümde otobüs durağı sordum simitçiye yolu devam ettim okulda dimdik yokuşta arabayı parkettim oğlanı kursa bıraktım yoldan geçen birine rica ettim araba aşşa yöne çevirin diye sağolsun çevirde bende yapardım belki ama yokuşta akan tarfike arabayı döndürmekten tırstım ..eve dönerken çarşı trafiğine kadar dar yollardan geçim içimden bi seste kenara parket diyo yolun sonu karış tarafik çünki hayır pes etmicem dedim akan tarfikte kaç tane 4 yol ayrımında durdum arabayı eve getirmeyi başardım..
sırtım su gibi olmuştu bi ara eve hiç varamıcam gibi geldi ama kendime güvendim başardım .başarmamdaki en büyük sebeb eşimin bana güvenmesi ve heyecanlanmadım hatta bi ara arkama yaışan arabalara camdan kafamı uzatıp bağırdım gel gell üstüme ık anca gücünüz kadınlara yeter diye
tek beni sinir eden okulun youşundan inince 4 yoldan karşıya geçicem tarfik yoğun sağdan soldan hastane var okulun yanında onun için tarfik çok geçicem arab geliyo sağdan soldan arkama kocaman otobüs geldi yapıştı arakama korna çalıyo sall sall aşşa bağırıyo geçicem ama araba geliyo nasıl geçim hani korkmadım neasıl geçim diye ama araba dolu hala geç geç bağırıyo kaldırımda duran bey eliyle gelen arabalrı durdu hemen geçtim giderkende bağıra bağıra otobüs şöförüne kızıyorum zorla kaza yaptırcaklar diye.tarfikte kızanlara çok sinir olurdum gerçekten insanlar ço anlayışsız terbiyesiz..
çok uzattım ama kızlar çok mutluyum burdaki yorumların etkiside çok büyük bende.demekki sadece cesaret lazımmış .
inşallah gerisi gelir bundan kelli..
canım zor olanı başarmışsın.başına talihsizlikler gelse de soğuk kanlılığını korumuşsun.bundan sonra daha rahat geçer. ne güzel çevrendekiler de yardım etmiş. burada ben pek yardım edecek kişi çıkacağını sanmıyorum.
benim de aslında moralim bozuk. yarın akşam arkadaşım bizde kalacaktı çarşamba sabahı okula beraber gidecektik.ama malesef işleri çıktığını söyledi. insanın kendine yetebilmesi gerektiğini düşünüyorum ve yarın kendimmm okula gitmeyi düşünüyorum.ders aldığım hoca çık artık bekleme demişti.yavaş yavaş dikkatli dikkatli gitmeyi düşünüyorum
zaten ehliyeti alırken de hırs yapmıştım.bostancıdan caddeye gidene kadar 3 taksi değiştirmiştim.trafik yüzünden bir bahane bulup indirdiler.yok karşının taksisiyim yok yolu bilmyorum
hemen o gün kursa yazıldım ve 1 ay içinde ehliyetimi aldım.Allah izin verirse yarın okula TEK gideceğim.