Araba kullanma konusunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi she86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy aynısını ben de yaptım sürekli komut verdim, aynı onun ilk zamanlar yaptığı gibi hiç susmadan konuştum en son "kaza yaptıracaksın bana kafam karışıyor" diye isyan etti. Bazen evin önünde arabayı inceliyordum taş mı değmiş, burasını sen mi sürttün falan diye Sonra araba konusunda pamuk oldu adam. Hatta bir keresinde kar fırtınasında kullanmak zorunda kaldım ki hiç öyle bir tecrübem yoktu, sadece telefonda "sen halledersin hiç korkma" dedi. Erkekler galiba ancak kendi dillerinden konuşulunca anlıyorlar. Ağlayınca üzülünce aman arabayı kaptırmayayım da ben sonra onun gönlünü alırım moduna giriyorlar.

Hiç duymayın bile . Araba kullanmayı kendinizi dışarı atmadiginiz müddetçe ogrenemezsiniz . Önce ufak çaplı turlarla ilçe içinde başlayın . Belki ufak surtmeler durtmeler olabilir diğer arabalara çok normaldir :) kendinizi dışarı atmadan o cesareti alamaz gelistiremezsiniz. Ben çok hasta olduğum bir gün şimdi değilse ben ne zaman araba surecegim diye kendimi tek başıma sürerek acile atmıştım . O gün sürüş korkusunu kırdım. Eşiniz barzo tepkiler vermiş gerekirse kadın hoca tutun . Ama öğrenin asla birakmayin

Amaaan boşver. Hiç takılacak bir mevzuat değil inanki. Erkek evdeki arabayı kendilerinin sanıp paylaşmak istemiyorlar. Benim eşim de benzerdi. Yeni evliyken (arabanın borcunun büyük kısmını düğün altını ile ödedik) bana arabayı vermedi, bir ton laf saydı. Arabam kıymetli dedi kısaca. Uzun zaman araba kullanmadım. Hatta ısrar ettiği, sen de kullan yoruluyorum dediği dönemlerde de yorulduysan sağa çek dinlen dedim. Ama sonra baktım böyle düşünen bir adama en büyük ceza o arabayı kullanmak. ha bu nedenle araba kullanmaya başlamadım ama şimdi kullanıyorum, istediğim her yere de gidiyorum. O da eskisi gibi düşünmüyor biliyorum ama o dönem o tavrı ile yaraladı bir kere. Düzelmez. Yalandan özür dilemek dışında da bir şey yapmadı çünkü. Olsun napalım.

Asla abartmıyorsun.
İğrenç bi herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…