- 30 Nisan 2019
- 1.202
- 3.435
- 133
Anahtari alıp çıksaydınız keşke.
Asla sinmeyin,sanki kendisi annesinin karnından araba kullanarak çıkmış, bu tavirlar nedir yani?
Benim eşimde ki ben senelerdir araba kullanıyorum,arabayı sürttüğüm ,çarptığımda yok(bana çarpan oldu o şekilde kaza yaptım)hala yan koltukta bidi bidi konuşuyordu(en başlarda). Öndeki frene mi bastı,bas bas frene bas diyordu. Sanki ben görmüyorum. Neyse o araba kullanırken aynısını yaptım bir kaç kez,bana karışma dedi e dedim sen hic susmuyorsun ben kullanırken, cok bozuldu,artık yapmıyor
Ne üzülücem ne bozulucam yani.
Sizde bozulmayin,alın çıkın haber bile vermeyin.
Ayy aynısını ben de yaptım sürekli komut verdim, aynı onun ilk zamanlar yaptığı gibi hiç susmadan konuştum en son "kaza yaptıracaksın bana kafam karışıyor" diye isyan etti. Bazen evin önünde arabayı inceliyordum taş mı değmiş, burasını sen mi sürttün falan diye Sonra araba konusunda pamuk oldu adam. Hatta bir keresinde kar fırtınasında kullanmak zorunda kaldım ki hiç öyle bir tecrübem yoktu, sadece telefonda "sen halledersin hiç korkma" dedi. Erkekler galiba ancak kendi dillerinden konuşulunca anlıyorlar. Ağlayınca üzülünce aman arabayı kaptırmayayım da ben sonra onun gönlünü alırım moduna giriyorlar.