Aksam 6 dan sonraysa uyar bana.yazı beklemem gerekir ki esim oglumu 2 saat oyalar bende derse girebilirim.bu iyiymis.Bende yeni ehliyet aldim. 8 gun teorik ders gordum aksam 6dan 8e kadar. Sonra 1 ay sonra sinava girdim sinavi gectim evdede ders calistim ztn sana kitap veriyolar birde devamsizlik oluyor derslerde. Belli bi gun gitmezsen kaliyosun devamsizliktan. Sonra direksiyon dersi aliyosun oda 1 hafta suruyo gunde 2 saat ondan sonrada 15 20 gun sonra sinavin oluyo gecersen aliyosun gecemezsen 3 hakkin kalmis oluyo
Evden calisirim diye dusunmustum.olmazmiKursa gitmeden nasıl öğreneceksiniz?
Yanlış anlamayın ,otomatik vites deyip hafife alıyorsunuz ama öğrenmeniz gereken çok şey var,kursa gitmeniz şart.
Kendinizi ona göre ayarlayın.
1 haftami suruyo derslerYeni sınav sistemine göre bir hafta boyunca süren teorik eğitime katılman gerekiyor. Zaten bir hafta sonunda dersler bitiyor. Sonrasında sınavlarda başarılı olursan direksiyon dersi almaya başlıyorsun. Toplam da 16 saat. Otomatik almak kolay, manuel zor. Bu şekilde..
Ben şuan gidiyorum. 1 hafta sürecek 4 günüm kaldı1 haftami suruyo dersler
Sınav tarihleri önceden belirli oluyor MEB’in yıllık sınav takviminde. Ona göre dersler ve sınavlar oluyor yani.Aksam 6 dan sonraysa uyar bana.yazı beklemem gerekir ki esim oglumu 2 saat oyalar bende derse girebilirim.bu iyiymis.
Peki 8 gun ders pes pese mi oluyo.yani hergunmu gittiniz siz.
Bide neden sinavlar 1 ay sonra oldu.sistem bu sekildemi
Teste kitaptan calışabilirsiniz,hatta ben eski test sorularını internetten çözüp(öyle çalışmıştım)tümünden 98 aldım ama direksiyon konusunda muhakkak gitmelisiniz,sınava gireceğiniz aracı tanımanız gerek,kendi arabanızda öğrenmeniz sizi sınavda zorlar. Aracın motor gücü,hızlanması bile farklı olacak,iç dizaynı farklı olacak,onda gerekli dersleri alın,kendi aracınızla da çalışırsınız ayrıca. Otomatik deyip geçmeyin,kızımın okul yolunda kurs araçlarını görüyorum,park çalışıyorlar mesela en basitinden iki duba arasına,ki uzun süre yapiyorlar bunu,benim ehliyet aldığım dönemde yoktu park,ben park etmeyi kendi aracımda öğrendim kullana kullana,şimdi kursta öğretiyorlar iyi ki de öyle yapiyorlar,siz kendi kendinize öğrenemezsiniz hemen. Park etmek kolay değil öyle sandığınız gibi.Evden calisirim diye dusunmustum.olmazmi
Direksiyonuda tam ogrenirim zaten oyle yazilirim kursa diye dusundum
çok haklısınız.bu devirde yaya olarak hareket etmek bile tehlikeliyken bir de o trafikte kural tanımayan insanlar arasında kullanmak hiç kolay değil.kaldı ki gerçek hayatta araba kullandığımız yollarla sınav parkuru aynı değil.Araba kullanırken tek olay vites değiştirmek mi size göre? Bu bakış açısıyla trafikte ciddi tehdit sayılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?