• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba konusu devamı

kvlerin durumu çok iyiyse eşiniz neden ille de yardım edelim modunda? bunu da pek anlamadım.
Eşime göre durumları iyi degil. Ncs geçiniyorlar diyor. Bende Diyorum ki, kötü olsa kardeşin işe girerdi.Evleri kendilerine ait. İkiside emekli. Birikimleri var.Biz kiradayız. Mantıklı olan bizim yardım etmemiz degil. Eşime göre herkes iyi olsun, biz idare ederiz. Bu yüzden maaşı komple kenara atıyorum.

Araç üstüme olacak. Anahtarı alabilirlerse binerler.Biz zaten ortak araç yüzünden birbirimize girdik. Halaa isterlerse ne diyeyim
İyi de evlisiniz,sizin üzerinize de olsa,eşinizin de aracı o. Atıyorum boşanirken ortak edinilmiş mal kategorisinde olur en basitinden.
Annesi oglum hastayım beni doktora götür,oglum şu işim var beni şuraya götür diyecek yani muhakkak. Araba verilmese de ,kendileri araba almayacaklarsa illaki götür,getir muhabbeti yapılacak. Dua edinde bir araba alsınlar madem,sanmıyorum ama,ancak kendi araçlari olursa sizden istemezler bu tip şeyleri.

Şuan inan öyle rahatımki. 1 1 buçuk ayda Br giderdim. Ondada laf sokma, sorgulama, şunu bunu yapma, azarlar gibi konuşma.Sonuçta az gitmemden bişeyleri anlaması gerekti.Kv şey sanıyor. Laf soksam da gelecek, gelmek zorunda. Ama eşim tek laf etmiyor bana. Kv beni ona şikayet etsede bişey demiyor
Kv sizi eşinize şikayet etse de eşiniz size birşey demiyorsa niye problem yasiyordunuz ki

Merhaba hanımlar. Kvlerle eşim bekarken ortak araç almıştı. Sürekli araba isteme, götür getir, sigorta problemi falan çıkıyordu. Bununla alakalı konu açtım.
Konuyu Agustos ayında açtım. Sonrasında eşim arabayı kvlere bıraktı.Kvler al götür diye ısrar etti.Her gitmesinde ısrar ediyorlar, ancak almıyor.Yaklaşık 3 aydır araba onlarda.Son durum şu.. Kvler biz bu arabanın sigorta vergi falan ödeyemiz diyormuş.Bu yüzden ilana koydular.Bilindik siteye degil ama başka sitelere.Normalde kaynım 700 aşagısına vermem diyordu. Geçen gün galeriye satmaya götürdüler. 500 verseymiş orada satarmış arabayı.
Kvler paranın yarısını kaynıma verecekler.Biz altınlarla başka araç alalım diyoruz.Ancak tekrar sürekli araba ver al muabbeti olmasın diye araç benim üzerime olacak.
Sizlere şunu sormak istiyorum.Ki şunu da söyleyeyim. Araba gittiginden veri ve kv ile konuşmadıgımdan beri eşimle aile kavgası etmedik.Eşim 3 ay önce, sen gelme aileme sonra kavga ediyoruz dedi. Kavga sebebi ise, kvnin herşeye karışması. Kedime mama almama bile laf yapıyor. Politik ol diyeceksiniz. Ancak sinirleniyorum. Ve eşime söyleniyorum.
Son durumda araba bizden çıktı. Araba problemi bitti. Ancak bitmeyen kv problemim var.Eşimde sen bayramlarda gel, onun harici gelme diyor.Buna dünden razıyım. Artık gidip gelmek psikolojimi bozuyor. Ki yeni evliyken ne konular açıyordum.Aynı şehirdeyiz bu arada. Sizce gidip gelmemek problem olur mu?3 aydır tek gidip geliyor.
Ben köyde ki akrabalarıma 5 senedir gitmiyorum :D Benim canımı sıkan kim olursa uzaklaşırım kendi annem dahi olsa mesafe mi koyarım. O yüzden gitmemeniz en güzeli boşverin.

Ya arabanın fabrika aşamasından itibaren mi anlatayım. Özet geçtim işte. Beni asıl sordugum gidip gelmemekti.
Şimdi sen gitmezsen hep doldururlar kocanı hep. Dolu dolu gelir böyle, tuz basılmış köy peyniri gibi göz göz olur adam dolmaktan.

Kv sizi eşinize şikayet etse de eşiniz size birşey demiyorsa niye problem yasiyordunuz ki
Bu Kv nin oğlunu "aman yavrum , olsun, gelmesin, söylensinirse söylensin, sen bişey deme wutheringe, bırak ben kötü olayım, sizin huzurunuz bozulmasın yeter ki" diye defalarca yatiştirdigina yemin edebilirim ama ispat edemem...

İyi de evlisiniz,sizin üzerinize de olsa,eşinizin de aracı o. Atıyorum boşanirken ortak edinilmiş mal kategorisinde olur en basitinden.
Annesi oglum hastayım beni doktora götür,oglum şu işim var beni şuraya götür diyecek yani muhakkak. Araba verilmese de ,kendileri araba almayacaklarsa illaki götür,getir muhabbeti yapılacak. Dua edinde bir araba alsınlar madem,sanmıyorum ama,ancak kendi araçlari olursa sizden istemezler bu tip şeyleri.
Hastahaneye falan tabiki götürsün. Ancak köye gidelim, şu akrabayı al tarzı şeyler istemiyorum ben

Gitmek istemiyorum. Ancak 3 ay oldu. Eşimi doldururlar mı ama
Hadi hadiiii....özledin di mi 3 aydır? :-)
Yalandan bı bahane uydur git kız.....yarın öbür gün böyle cıvıl cıvıl , fındıkkurdu , cilveli bı elti gelir, kaydırıverir ayağını valla, iyice delirirsin uzaktan uzaktan....Git şimdiden vakit varken, yerini hepten boş bırakma bence...

Sana bir sır vereyim mi? Kocanın seni kapının önüne koymamasinin sebebi de bu bence...Bence eşin de ailesi de doğal olarak çoktaaan illallah ettiler senden ama napsinlar? Ele güne karşı sabrediyorlar hala....

Bu kafayla sonu bu.
Çok büyük bir sorun yokken ailesiyle ilgili beynini yiyen mesafe koyan insandan eninde sonunda sıkılırsın hayatın kuralı bu.
Devam et bakalım yaşayarak göreceksin
Konu neydi arkadaşlar ben tam hatırlayamadım

Dertsiz başınıza yine iş düşünüyorsunuz vallahi. Bırak sorun ederse etsin kv. Gitsen de edecek zaten en azından gitmez kafan rahat olur
kayınvalide artık evine çağırmayınca da rahatsız olmuş ama.bu sefer de buna konu açar. :KK45:

Birde kayni evlenir yeni gelin de kayinvalide düşmanı olmazsa sen o zaman gör.:KK70:
o gelin adayını da anlatmıştı.kaynı işsiz güçsüzmüş ne yapacakmış onu.ben vallahi inanmadım kaynın yıllardır işsiz olduğuna.arabayı sattırmıyordu ya yarısını da istiyordu ya.hah işte onu linçleyelim diye öyle yazmadıysa neyim.

B
o gelin adayını da anlatmıştı.kaynı işsiz güçsüzmüş ne yapacakmış onu.ben vallahi inanmadım kaynın yıllardır işsiz olduğuna.arabayı sattırmıyordu ya yarısını da istiyordu ya.hah işte onu linçleyelim diye öyle yazmadıysa neyim.
Bence de sallıyor , bı de kaynin sevgilisi mimar mıydı neydi? Zengin diyodu...Mimar muhendis zengin kız napsin işsiz adamı...Bı dediği bı dediğini tutmuyor zaten, hangisi doğru Allah bilir

Bana da öyle geliyor, hadi işsiz güçsüz, zengin, meslek sahibi kızda çok meraklıydı evde boş boş oturan adamla evlenmeye. Herşeyi gibi o konuda tutarsız.

Back