- 2 Ocak 2021
- 2.313
- 1.143
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Merhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekmezdim 80 bin yarısından fazla bankaya çalışacaksınız 450 bin cıvarı araba alın paranızı kenara atın seneye 700 binlik arabaya binin . Evet fıyatlar artabılır ama sizde zaten suankı degerının 80 bin fazlasını bankaya feda edeceksınız sizin aldığınızda artar piyasayla beraber onu satarkende siz eklersinizMerhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?
Bende çekerdim bu arada tek bankaya takılı kalna
Arabamı saatım zaten. Yeni araba almak için.Çekmezdim 80 bin yarısından fazla bankaya çalışacaksınız 450 bin cıvarı araba alın paranızı kenara atın seneye 700 binlik arabaya binin . Evet fıyatlar artabılır ama sizde zaten suankı degerının 80 bin fazlasını bankaya feda edeceksınız
Bide üstüne her ay taksıt stresi çekemem valla bensiz çekerim derseniz çekin ama
Hayır çekmezdim, 450 bin peşinst verir 3 ay sonra teslimatlı katılım evime girerdim, 1 milyonu alır, kredi ödemesinden daha az ve daha faizsiz 1 milyonluk araba alırdımMerhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?
O zaman sizin hedef sabit çekin alın aklınızda kalacağına altınızda olsunArabamı saatım zaten. Yeni araba almak için.
Peki alınacak araba bellimiArabamı saatım zaten. Yeni araba almak için.
Hoooyyy moşoolllloohhhHayır çekmezdim, 450 bin peşinst verir 3 ay sonra teslimatlı katılım evime girerdim, 1 milyonu alır, kredi ödemesinden daha az ve daha faizsiz 1 milyonluk araba alırdım![]()
Kesin çıkıyor muHayır çekmezdim, 450 bin peşinst verir 3 ay sonra teslimatlı katılım evime girerdim, 1 milyonu alır, kredi ödemesinden daha az ve daha faizsiz 1 milyonluk araba alırdım![]()
Evet öyle düşündüm ben deBende çekerdim bu arada tek bankaya takılı kalna
evet.Peki alınacak araba bellimi
5 ay teslimaflı kesin çıkıyorKesin çıkıyor mu
Çevremde evden mağdur olan var. Araba da güven vermiyor bu yüzden5 ay teslimaflı kesin çıkıyor
Yaa neden mağdur oldularÇevremde evden mağdur olan var. Araba da güven vermiyor bu yüzden
Para eridi çekiliş gelmedi bi türlü tek mağdur onlar değil bir sürü kişi varYaa neden mağdur oldular
Benim çekilişsiz kesin teslimatPara eridi çekiliş gelmedi bi türlü tek mağdur onlar değil bir sürü kişi var
Emin misin hangi sistem? 150 bini oradan mı çekiyorsunBenim çekilişsiz kesin teslimat