• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba için kredi çekmek?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.313
1.143
83
32
Merhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?

Merhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?
Çekmezdim 80 bin yarısından fazla bankaya çalışacaksınız 450 bin cıvarı araba alın paranızı kenara atın seneye 700 binlik arabaya binin . Evet fıyatlar artabılır ama sizde zaten suankı degerının 80 bin fazlasını bankaya feda edeceksınız sizin aldığınızda artar piyasayla beraber onu satarkende siz eklersiniz

Bide üstüne her ay taksıt stresi çekemem valla ben 🙊🙈siz çekerim derseniz çekin ama

Bende çekerdim bu arada tek bankaya takılı kalna
Çekmezdim 80 bin yarısından fazla bankaya çalışacaksınız 450 bin cıvarı araba alın paranızı kenara atın seneye 700 binlik arabaya binin . Evet fıyatlar artabılır ama sizde zaten suankı degerının 80 bin fazlasını bankaya feda edeceksınız

Bide üstüne her ay taksıt stresi çekemem valla ben 🙊🙈siz çekerim derseniz çekin ama
Arabamı saatım zaten. Yeni araba almak için.

Hayır çekmezdim, 450 bin peşinst verir 3 ay sonra teslimatlı katılım evime girerdim, 1 milyonu alır, kredi ödemesinden daha az ve daha faizsiz 1 milyonluk araba alırdım😂

Eskiden araba kazandırıyordu artık kazandırmıyor ben 2023 sonunda arabamı sattım eylül ekim gibi o ara faizde durdu nisanda sıfır araba kampanyasına katıldım 500 çektim 2024 nisanda faizsizdi. Şuan 2025 ve benim 2023te sattığım fiyattan daha da ucuza gidiyor araba

Back
X