Araba almak istiyorum ama bulamıyorum

hadı ya cok guzel sans
aynen polonun alıcısıda cok meganenında i30 cıksa onunda. cok uyguna almıssınız canım pekı yarın oburgun satarken ıcralık arac oldugu gozukuyormu herhangı bır yerınde
icradan araç almak öyle kolay değil. onun mafyası var. istediğin aracı alman için o mafyaya para veriyorsun onlar senin yerine ihaleye giryor. :) bu işi bilen biri olarak yazıyorum. Ayrıca öyle çok da ucuza gelmiyor. piyasadan 3-4 b.n daha ucuza alıyorsun ki kazası hasarı ne hiçbir bilgi yok. Tamamen risk yani.

bu arada honda jazz ım var. inanılmaz memnunum ve herkese tavsiye ederim. 1 tane de kardeşim için arıyorum. Honda jazz ya da toyota coralla satan varsa 25000 TL'ye. Talibim. Borasız olsun diye de bir takıntım yok. Araba bu illa vuracaksın. Sadece tavınında boya olmasın ve pert kaydı olmasın yeter. Elinde Honda (özellikle jazz) aracı olan ve satmayı düşünen varsa yazsın lütfen :)

Ben de onumuzdeki ay toyota yarisimi satiyorum ama ne alacagim konusunda cok kararsizim, ustune cok koymadan daha genis bir araba almak istiyorum. Su siralar kimseye takas disi araba almasini da tavsiye etmem (benim gibi satıp yenisini alacaklari disinda tutuyorum) cunku benim arabaya gecen yaz 20 bin veriyorlardi bu yaz 25 bin veriyorlar, cidden uctu fiyatlar.

Arkadaşlar corsa fieasta bunun gibi araçlar bütçe 30 bini geçmiycek altı olabilir hasarsız kilometresi az manuel yada otomatikde olabilir araca bağlı dizel iyidir az yakar ama doğuda kışlar çok sert geçiyor donabilir diyolar ben belki kışın kullanmam belli olmaz burda yorumu size bırakıyorum ya çevremde satana rastlamadım bi tek sahibindeni biliyorum oda araçlar çok tuzlu kilometreleri yüksek hasarsız diyorlar ama bilmiyorum neyin nesidir kredi çekmek istiyorum 30 bine yakın çok bi borcum yok 3 bin maaşım var ikinci el piyasası yüksek diyorlar ne zaman düşecek kışa kadar almazsam bidaha yaza kalıcak alıp sonbaharda iyice öğrenmek istiyorum ehliyetim var pratiğimde orta otomatik vites çok rahat ama sürmüşken manuel vites süreyim diyorum

2013 ekim ayında 29.000 e 5000km de benzinli 1.2 i20 aldım. garantisi hala devam etmekte. benzinli olmasına rağmen çok az yakıyor, manuel vites. bayiden aldım ben ciddi alıcıysanız elindeki güzel araçları da gösteriyor adam. biz mesela bakmaya gittiğimde bi tane daha hyundai i20 vardı onu alacaktık, satıcı bize abla bi tane daha var ona da bakın dedi, gittim gördüm daha kontağı açmadan kaporasını verdim çıktım. 5000 de ama kota doldurmak için alınmış bir araçtı, resmen içi sıfır kokuyodu, o kadar temiz+ temizdi. şu an piyasa çok çılgın bu ara almanızı tavsiye etmem iki bayram arası ikinci el araç alınmaz derler. ama ben sahibinden sitesine asla güvenmiyorum, pert araçları hasarsız diye satıyorlar. bayilere bakın 1000 lira fazla olsun gerekirse ama alınca bir sorununuz olduğunda karşınızda muhatap buluyorsunuz en azından.

Ben de bir honda jazz kullanıcısıyım bu yılın başlarında aldık benimkisi eski model 2007 ama çok memnunum... Eğer yeni araç alırsam yine honda jazz alacağım almayan varsa tavsiye ederim. sedan değil ama bagajı içi geniş tavanı yüksek aile arabası. Yol tutuşu çok iyi ve vites geçişlerini hiç hissetmiyorum taş gibi araba...

canım sana fiesta onerıyorum dediğim gibi bizim eski arabamız fiesta cok guzeldi bir kere goruntu olarak bizimki dışı siyah içi mürdüm rengiydi konsolu filan arabayı park halinde bıraktıgımızda dönüp dolaşıp bakanlar oluyordu içine :) sonracıma hiç arızası yoktu bizimkinin hasarsız almıştık 33.500 aldık 36.500 sattık 2011 modeldı
30 bınden bıraz daha yukarı gıtmen gerekır yanı bu durumda. bızımkı dolu modeldı o yuzden sanada tıtanyum modelelrıne bakmanı onerıyorum trendline fılan bakma derım . sana ıstersen yardımcı olurum sahıbınden bakarız yanı

buarada biziö fiesta 1.4 titanyum km 180 kusur yakıyordu.

bızde arac bulduk manısada arac pazartesı gunu esım alacak 51 bıne bırakıyorlar arabayı , hasarsız 40 bınde arac. otomatık dızel bakalım hayırlısı olsun megane 3 alıyoruz 2012

Son düzenleme:
bız bu aracıda alırsak 2 . kez oradan almıs olucaz ama bence acık goz olmak gerek bır kere adam hasarı kaskodan yapmamıssa evet sorgulama cıkmaz . ama muaynede cıkar o zamanda hala hasarsız dıye dıretıyorsa dıyeceksınız expertız raporunu cıkarırız ancak hasarlıysa masrafı sız karsılarsınzı zaten hasarsızsa bunu kabul edıyorlar ya da evet cogu hasarsız yazıyor ama aradıgınzıda hemen soyluyorlar durumu. ben cok memnunum hatta bızım fıestayı almadan once ford bayısından bır tane almaya kalktık esım parayı cekmeye bankaya gıttı apor topar oldugu ıcın ben cok panıklemıstım dedım plakayı ver ,(garantılı hasarsız demısler esımlere) araba pertten toplatılmış dusun kı bayı bıle kazıklayabılıyor.
sonra ben gunlerce aradım fıestayı kendım bulmustum sans aslında bırazda

Bende bakıyorum zaten sahibindene sıklıkla dizel donar diyorlar soğukta ama az yakıyor peki napmalıyım birde manuel mi otomatik vites mi manuel istiyorum aslında becerebilirsem oda trafiğe hemen çıkamaz mışım

Bende bakıyorum zaten sahibindene sıklıkla dizel donar diyorlar soğukta ama az yakıyor peki napmalıyım birde manuel mi otomatik vites mi manuel istiyorum aslında becerebilirsem oda trafiğe hemen çıkamaz mışım
zaten fordlarda yenı bu sene cıkıyor yenı ford focus harıcınde hıc bır arac otomatık dızel degıl
otomatık olanlar benzınlı onlarda 45 kurus yakıyor km'de
o yuzden manuel al derim dizel olsun öğrenirsin illaki.

donma meselesi yokta beyaz duman atıyor soguklarda ama akc kerede servıse goturduk bız bıseymı var dıye . arabayı calıstırıdıgnzıda hemen hareket etmeyın bıraz bekleyın dıyoralrdı bıze

hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız kullandırsın ağız tadıyla

Tebrikler
Güle güle kullanın

Darısı konu sahibinin başına

Bu arada ben de benzinli sevenlerdenim. Günde 8 km gidip 8-9 km dönüyorum. Haftasonu da en fazla market ve AVM.

Çok uzun mesafe gitmeyenlere dizel karlı olmuyor diye inanıyorum (hesaplamadım bizzat ama bir otomobil sitesinde hesaplamış adamın biri, 8 sene sonra kara geçiliyormuş ). Zaten alırken o farkı ödüyorsun araba bedeli olarak.

cute 50 bini 2. el araca verme bence. Yani çok profesyonel gizlemeler yapıyorlar. Bayilerden alacağın 2. el araçlar için de geçerli bu. Ben ilk evlendiğim zaman fiesta almıştık 2. el ama çıkmadık şeyi kalmadı. sözüm ona güvenilir. Sonra gittik renaulta verdik arabayı, artık nasıl alladı pulladı sattılar bilmiyorum.
50 bin iyi para. Megane otomatik alacağına düz vites alıp fiyatı düşürebilirsin ya da dizeli çok yol yapmıyorsan değmez, motorinle benzin arasında çok fiyat farkı kalmadı.

Suan piyasa fena yüksek, su secim olayları geçene kadar bekle bence. 4-5milyar fark etti 2.el piyasası. Hal boyle olunca satıcılar değişenli, 4-5parca boyalı veya hasar kayıtlı araçları öne sürer oldular ki onların da fiyatları durumlarına göre fazla. Ama yok ben aldığım arabaya hasati çıkana kadar biberin diyorsan bu boyalı parça olayı çokta etkilemez seni.
Birde mutlaka kendi sectigin bi compiteste götür begendigin arabayı. Değişenli arabaları hatasız diye satıyorlar aman dikkat!
Çok kullanacaksin arabanın dizel mantıklı ama yok ben haftasonu gezicem sadece şehir dışında çıkmam diyorsan dizel için extra para ödemene gerek yok.
Şimdiden hayırlı olsun araban :)

Ben hiç anlamıyorum. Millet nasıl olur başkasının sattığı arabayı almaya cesaret edebilir. 1 kere tecrübe ettik biz onu bir daha asla yapmam böyle bir şey.
Mesela megane 2. ele bineceğime clio sıfır almak daha mantıklı geliyor bana.

Sıfır clio'yu bir süre kullandıktan sonra yeni bir araba istediğinizde o clio'yu ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…