araba almak istiyorum ama bir kısmını babamdan istemem gerekiyor ayıp mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babayla ilişkilere ve maddi durumuna bağlı sanırım.. benim babam evlendikten 1 ay sonra rahat gidip geleyim diye araba almıştı bana tabii diğer kardeşlerime de. yine bi şey olsa hiç çekinmeden isteriz hepimiz.

Görümceniz arabasini kendi babasi ve kp den para alarak mi yapti peki? Yoksa kendi parasiyla mi? Siz neden maaşınla almiyorsunuz?

sanırım evlilikte aile ile sınırları çizebilmişsiniz sizin adınıza sevindim. darısı basıma artık
Sizinki normalin çok çok dışında yalnız.
Hakaret,küfür.
Bunlar sınır çizmenin ötesinde şeyler.
Bunları yiyip, yutup, normal muhabbetlere geçmek herkesin yapabileceği türden değil.
Arabadan çok daha önemli bunlar bana kalırsa.
Kayinpeder size alınacak arabayı da üstten üstten konuşarak, ailenizi işin içine katarak almak istiyor. Ve siz onun teklifine acaba diyebiliyorsunuz. Sınır falan çizemezsiniz bu şekilde. Mesele sınırın ötesine geçmiş zaten.

Evet valla bildin. Çok para kazanamıyor ve harcayamıyorum. O sebeple bu kadar agresifim. Şu an tam 12 den vurdun beni.
size terapilerinizde bol şans dilerim inşallah bahsettiğiniz gece terörü sorununuz da çözülür belki o zaman tanımadığınız insanları durduk yere terslemeye çalışmazsınız iyi geceler

size terapilerinizde bol şans dilerim inşallah bahsettiğiniz gece terörü sorununuz da çözülür belki o zaman tanımadığınız insanları durduk yere terslemeye çalışmazsınız iyi geceler
Siz çok korkunç bir insansınız. Size de pasif kocanız ve küfür, hakaret dolu evliliğinizde mutluluklar dilerim. Otobüsten de el sallamayı unutmayın. Selametle.

diyecek bir sey yok

Terslememiş dışardan bir gözle okursanız ilk siz ters cevap vermişsiniz. Türkiye ekonomisinde aldıklarınızın lüks olmadığını söylemiş haklı da. Bugün markete gittim 4 poşet 2+ bin tuttu.
herkese göre farklıdır ben istediğimi alabiliyorum bu masrafları da lafını etmeden ödüyor demek istediğimde sürekli aynı şeyi söylediği için ben se niye bana karsı sinirlisiniz dedim ve ben mi ağlıyorum araba icin diye karşılık verdi ondan bahsediyorum. yanlıs anlamıssınız dese zaten olay kapanacak.

Bu hayatta herkesin terapiye ihtiyacı olabilir. ihtiyacı olduğunu hissedip gitmek çok büyük ve güzel bir adımdır. Bir de kendisinin farkında olmayıp gitmeyenler var, işte ilk grup genelde bu ikinciler sayesinde gidiyor.

Yahu herkese babası bekarken araba aldı da bir ben mi kaldım? 60k para mı allah aşkına sanki çok zengin. Ne biçim konu bu ya. Dalga mı geçiyorsunuz yoksa muhakeme yeteneğinizi mi kaybettiniz anlayamadım. Ne iş yapacaksanız çok merak ettim?
Bir kere kp in ne haddine böyle bir plan yapmak? Sizin eşinizin bireysel geliri yok sanırım üzerinde hükmü olmadığına göre. Yoksa para kendi parası olsa ister karısına araba alır ister yakar. Bu kadar zenginlik içinde bana böyle bir şey teklif edilse, kocam da böyle sünepe sünepe izlese, kazanıp biriktirip babamın üstüne araba alır binerim. Ay sinir oldum.

Ay bu ne demek ya gerçekten çok korkunç bir insansınız. Bu hayatta herkes kalbinin ekmeğini yer.
ben agresifleşmeyin dedim diye bana gelip ezikliğini bastırmaya çalısma diyince o korkunç olmuyor mu? vallahi çok garipsiniz ben zaten buraya konu açıyorsam biri beni terslesin diye değil dostane şekilde tavsiye versin diye açıyorum

ben de sinir oluyom zTen ondan açtım konuyu da..

Evet en pahalı terapiye gidiyorum ama kayınpederim ve babam bana araba almıyooorrr ahshshshhd
siz bunu diyince kötü olmazsınız ama ben çok şükür geceleri çığlık çığlığa uyanmıyorum desem kötü olurum

Insanlara dertlerinin üzerinden belden aşağı vurmak yerine siz beni yanlis anlamissiniz deseniz olay kapanacak yani. O buyuklugu gösterebilirdiniz konu sahibi olarak.

Gorumcenizden gorumce terörü gördüğünüzde ve dahi bebeginizin otizm tanisi olabilirligi icinde endişeyle siz burda konu açarken, sizi teskin eden ve rahatlatan bu üyelerdi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…