araba almak istiyorum ama bir kısmını babamdan istemem gerekiyor ayıp mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanlara dertlerinin üzerinden belden aşağı vurmak yerine siz beni yanlis anlamissiniz deseniz olay kapanacak yani. O buyuklugu gösterebilirdiniz konu sahibi olarak.

Gorumcenizden gorumce terörü gördüğünüzde ve dahi bebeginizin otizm tanisi olabilirligi icinde endişeyle siz burda konu açarken, sizi teskin eden ve rahatlatan bu üyelerdi...
ben herkese mi diyorum sizce? sadece bir kişi uğraşıyor. o bana sen ezikliğini bastırmaya çalşma, araba almıyorlar diye ağlama diyince bel altı vurmuş olmuyor mu? herkesin sorunu derdi kendi icin büyüktür

ben herkese mi diyorum sizce? sadece bir kişi uğraşıyor. o bana sen ezikliğini bastırmaya çalşma, araba almıyorlar diye ağlama diyince bel altı vurmuş olmuyor mu? herkesin sorunu derdi kendi icin büyüktür
Ya Allahtan yukarıda hangi cümlelerine karşılık o yorumları yaptığım var da kocam 500k maaş alıyor dediğin gibi sallayamıyorsun şu an.

Sizin bu kayınpeder küçücük oğlunuza " artık bilinçlen oğlum." diyen. 1 yaşında bez bırakmalıydı diyen adam değil mi? Ben bu cahil adamın verdiği uçağı bile almazdım. Siz hem oğlunu almışsınız hem de arabayı düşünüyorsunuz, daha da gebe kalırsınız. Bir tane ömür var haberiniz olsun. İsterse dünyayı sersinler önünüze huzur yoksa güzel bir hayat da yoktur

şimdi de bunu yarıştırın ben en pahalı terapiye gidiyorum diye🤣 alemsiniz vallahi 🤣
Sizde onun sizinle konuştuğu tonda ve şekilde konuşun o size sen benim gelinimsin dikkat et diyorsa ben senin gelininim baba geçen otobüsten inerken biri gördü hiç yakışıyor mu falan diyin pat pat şaka yapıyor gibi gülerek söylemek çok işe yarıyor sizin kp o dilden anlıyor 500 k maaş a 4 binlik çanta almak çerez gibi birşey çocuğunuzda varmış gayet araba alabilirler size onların gelini gibi davranın alttan almayın eşinizi işleyin alttan alttan

Ya Allahtan yukarıda hangi cümlelerine karşılık o yorumların yapıldığı var da kocam 500k maaş alıyor dediğin gibi sallayamıyorsun şu an.
allah aşkına ben neden yalan söyliyim kim olduğum bile belli değil . ben sorunum olursa buraya yazıp tavsiye istiyorum her gün girmiyorum ki buraya da. ayrıca ben sallasam elime ne geçecek benim derdim zaten bu paranın icinde araba icin bu kadar düsünülmesi

Konu sahibi keske sizde terapi desteği alsanız. Bunu bir laf sokma aracı olarak görmüşsünüz ama belki sizde terapiye içinde bulduğunuz durumu normallestirmekten vazgeçip,kendinize olan saygınızı geri kazanirdiniz.

Not: 1 yıldır terapi alan dünyalı.
peki düşüneceğim ❤️

Burda konunuz zaten araba almayan iyi(!) eş kp baba para..
Bakın görümceniz calisip kendi aracini kendi aliyor, sizde bir iştesiniz ayni sekilde alabilirsiniz.

Konunuz zaten alinmayan arabaya sitem...

Burda konunuz zaten araba almayan iyi(!) eş. Bakın görümceniz calisip kendi aracini kendi aliyor, sizde bir iştesiniz ayni sekilde alabilirsiniz.

Konunuz zaten alinmayan arabaya sitem...
ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir demisler bana kaba yaklastıgı icin öyle konustum zaten

Sizin bu kayınpeder küçücük oğlunuza " artık bilinçlen oğlum." diyen. 1 yaşında bez bırakmalıydı diyen adam değil mi?
Oo çocuğunda mı var? Aşırı sinir oldum şimdi. Küçücük çocukla otobüse mi biniyorsun. Ay ne vicdansızlar.

Oo çocuğunda mı var? Aşırı sinir oldum şimdi. Küçücük çocukla otobüse mi biniyorsun. Ay ne vicdansızlar.
çocukla hiç binmedim de işe giderken nasıl yapsam diye dusunuyorum abla eşim bırakabilir ama bana o arada lazım olursa ne yapcam dye dusunuyorum

Bir babanızdan bekliyorsunuz bir kayınpederinizden.
Aylık 500k(k neyse artık:) gelir var ama herkes sizi bir yere paslıyor.
Söz halkımız yok sanırım.
Varlık içinde yokluk çekiyorsunuz.
Kazanacağınız aylığı sadece kendiniz için tutarsanız iki seneye üstüne kredi çekerek araba alabilirsiniz bence kimsenin ağız kokusunu çekmeden.
En temizi en güzeli de o olur.
Şu durumdan sonra babaya bile ağız eğip ee hadi araba alıyorum kayınpeder yarısını veriyor sen de yarısını ver denmez.
Nasıl araba almak hem o siz yarı yarı verin araba da benim olsun demeye çekinir insan

çocukla hiç binmedim de işe giderken nasıl yapsam diye dusunuyorum abla eşim bırakabilir ama bana o arada lazım olursa ne yapcam dye dusunuyorum
Baktım şimdi eski konuna. Kayınpederin çocuğunu yetiştirmene de müdahil olmuş.
Bak sen psikologa git. Belli ki sınırlarını çizemiyorsun. Ama tek gitme. Eşinle aile terapistine gidin. Birbirinizden beklentilerinizi açıkca söyleyin. Psikolog size orta yol göstersin.
Seni çok baskılıyor bu kayın ailesi.
Siz kocan ve çocuğunla artık çekirdek bir ailesiniz. Bunun farkında olmanız lazım. İyi kötü herşeyi beraber gögüslenmelisiniz. Gerekiyorsa eşinde ailesiyle bütün iplerini koparsın. Bir şekilde geçiminizi sağlarsınız. Ama bu insanlar hayatınıza karıştıkça huzur bulamazsın.

Ablacığım şu derdin bende olsa inan kasaba minnet edecegime keser bi yerimi yerdim. Farkindaysan paranin karsisinda biraz boynun bükük. Lüks yasamin icin 50 k harcama o paraya maaşını da ekle al istediğin arabayi.

Illa minnet edecegim diyorsan da sen bilirsin bacım her koyun kendi bacagindan

Ablacığım şu derdin bende olsa inan kasaba minnet edecegime keser bi yerimi yerdim. Farkindaysan paranin karsisinda biraz boynun bükük. Lüks yasamin icin 50 k harcama o paraya maaşını da ekle al istediğin arabayi.

Illa minnet edecegim diyorsan da sen bilirsin bacım her koyun kendi bacagindan
sağolun tavsiyeniz icin dikkate alacağım🙏 bir de bu konuya cevap vermeyi nereden kapatabilirim acaba var mı öyle bir secenek olay baska yerlere gitti

peki düşüneceğim ❤️
Şimdiye kadar bir çıkış yolu,doğru tavır icin destek almanız gerekirdi.
Siz eşinizle beraber babasının yaptıklarını normallestirebilirsiniz ama aynısından çocuğunuzda nasibini alacak. Alıyor zaten, çocuğun her şeyine laf ediliyor, dedesi hatta halasi tarafından. Bugün onları anlamıyor ama yarın anlayacak. Onun ruhunda oluşacak her boşluk, değersizlik duygusunda anne ve babasının katkısı olmuş olacak.
Kendiniz icin değilse bile çocuğunuz için bu saçma tavırlara dur demeniz lazım.
Araba, aylık harcamalar hiçbirinin bir önemi yok gördüğünüz tavır karşısında.

Şimdiye kadar bir çıkış yolu,doğru tavır icin destek almanız gerekirdi.
Siz eşinizle beraber babasının yaptıklarını normallestirebilirsiniz ama aynısından çocuğunuzda nasibini alacak. Alıyor zaten, çocuğun her şeyine laf ediliyor, dedesi hatta halasi tarafından. Bugün onları anlamıyor ama yarın anlayacak. Onun ruhunda oluşacak her boşluk değersizdir duygusundan anne ve babasının katkısı olmuş olacak.
Kendiniz icin değilse bile çocuğunuz için bu saçma tavırlara dur demeniz lazım.
Araba, aylık harcamalar hiçbirinin bir önemi yok gördüğünüz tavırda sonra.
aynı fikirdeyim, bizim araya büyük bir sınır koymamız lazım. ben her muhabbet sonrası gelip buraya konu açmaktan da sıkıldım artık düsünmek istemiyorum bunları. ve evet gerekirse de çift terapisi olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X