araba almak istiyorum ama bir kısmını babamdan istemem gerekiyor ayıp mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anormal bir durum görmüyorum. Ha babalarınız istemez siz ısrar edersiniz onlarda zar zor geçiniyordur o ayrı ama varsa ve onlar için size destek olmak sıkıntı olmayacaksa neden ayıp olsun ki? Aileniz sonuçta. Tabi onları tanıyan da sizsiniz ileride başıma kalkarlar bunun karşılığını fazlasıyla beklerle diyorsanız ona göre hareket edin.

sağolun tavsiyeniz icin dikkate alacağım bir de bu konuya cevap vermeyi nereden kapatabilirim acaba var mı öyle bir secenek olay baska yerlere gitti
Konunun kapanması için yöneticiyi taglıyorsun Mune konumu kapatırmısın diyorsun. Çok faydalı, samimi tavsiyelerde geldi. Bunları kulak arkası etme.

Eşiniz çalışıyormuş anladık onu ama o çalıştığı ve gelir elde ettiği yer tamamen kayınpederin işi mi?
Yani eşinizi hadi çık işten diye kapı önüne koyabilir mi?
Eşinizin bu bağlılığı ve dolayısı ile sizin bağlılığınız maddi bağdan mı geliyor?
Eğer öyle değilse eşinize resti çekin neden çekmiyorsunuz sen alsana diye bu aylık karşısında?

aslında 15 yasındayım cok sıkıldıgım icin yazdım herkese iyi aksamlar lütfen sinirlenmeyin
Bunu yapma iste bacim. Eski konularin gorunuyor nihayetinde. 2021 de bebegin icin o endiseni adim adim okuyanlar senin gercek oldugunu biliyor. Tamam 500 k yi salladin eski konularinda gorunuyor yasadigin sıkıntılarda. Biraz abarttin hepimiz farkindayiz olayin.

Zengin diye evlendin ama ters tepti değil mi? Babanı bari karıştıtmayın şu saçma muhabbete, ne münasabet arabaya katkıda bulunmak falan. 500 K da çok inandırıcı gelmedi bu arada.

ay valla bi tavsiye almaya girdim içim şişti konu nerelere gitti bi de 500k cok değil bu devir icin herkes niye ona takıldı

Zengin diye evlendin ama ters tepti değil mi? Babanı bari karıştıtmayın şu saçma muhabbete, ne münasabet arabaya katkıda bulunmak falan. 500 K da çok inandırıcı gelmedi bu arada.
niye ters tepsin niye zengin diye evleneyim ne alaka yaaaaa

ay valla bi tavsiye almaya girdim içim şişti konu nerelere gitti bi de 500k cok değil bu devir icin herkes niye ona takıldı
500 k kazanan kocamiz olsa bizi 20 k ya işe git diye minicik bebegimiz varken otobüslere bindirmez ordan takıldı!

15 yasındayım mesajın dalgasına yazdım dedim. ben size hep iyi yaklasıyorum niye sürekli bu ters tavır?

O kadar kazanan koca, seni asgari ücretli, belki onun bir tık üstü işe girmene, hem de ona otobüsle gitmene tamam der mi? Kendine ait ofis açacak bır mesleğin varmis,aylık 40 nin harcıyorsun ama onu acamiyorsun gibi gibi. Tezatlık var yazdıklarında gayet. Ama eş ve ailesiyle yaşadığın sıkıntılar konusu değişiklik göstermiyor belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…