- 23 Temmuz 2014
- 6.170
- 17.490
Konunun kapanması için yöneticiyi taglıyorsunsağolun tavsiyeniz icin dikkate alacağımbir de bu konuya cevap vermeyi nereden kapatabilirim acaba var mı öyle bir secenek olay baska yerlere gitti
Eşiniz çalışıyormuş anladık onu ama o çalıştığı ve gelir elde ettiği yer tamamen kayınpederin işi mi?aynı fikirdeyim, bizim araya büyük bir sınır koymamız lazım. ben her muhabbet sonrası gelip buraya konu açmaktan da sıkıldım artık düsünmek istemiyorum bunları. ve evet gerekirse de çift terapisi olmalı
Hamilelik,doğum, çocuğun için açtığın konular gayet belli 15 yaşında olmadığınaslında 15 yasındayım cok sıkıldıgım icin yazdım herkese iyi aksamlar lütfen sinirlenmeyin
ay valla silmek istiyorum şu konuyu dalgasına yazıyorum zaten deHamilelik,doğum, çocuğun için açtığın konular gayet belli 15 yaşında olmadığın
Şu mesajın komik ama cidden.
Bunu yapma iste bacimaslında 15 yasındayım cok sıkıldıgım icin yazdım herkese iyi aksamlar lütfen sinirlenmeyin
Zengin diye evlendin ama ters tepti değil mi? Babanı bari karıştıtmayın şu saçma muhabbete, ne münasabet arabaya katkıda bulunmak falan. 500 K da çok inandırıcı gelmedi bu arada.gerçekten çok iyi bir insan tüm masrafımı lüksümü karşılıyor ama şu araba konusu sıkıntı oluyor cunku babasından onay alamıyor. babası yok olsa cok mutlu olucaz aslında çok etkileniyor anlam veremiyorum
ay valla bi tavsiye almaya girdim içim şişti konu nerelere gitti bi de 500k cok değil bu devir icin herkes niye ona takıldıBunu yapma iste bacim. Eski konularin gorunuyor nihayetinde. 2021 de bebegin icin o endiseni adim adim okuyanlar senin gercek oldugunu biliyor. Tamam 500 k yi salladin eski konularinda gorunuyor yasadigin sıkıntılarda. Biraz abarttin hepimiz farkindayiz olayin.
niye ters tepsin niye zengin diye evleneyim ne alaka yaaaaaZengin diye evlendin ama ters tepti değil mi? Babanı bari karıştıtmayın şu saçma muhabbete, ne münasabet arabaya katkıda bulunmak falan. 500 K da çok inandırıcı gelmedi bu arada.
Dalgasına falan değil, yorumlar hoşuna gitmedi, işine gelmedi sadece.ay valla silmek istiyorum şu konuyu dalgasına yazıyorum zaten de
500 k kazanan kocamiz olsa bizi 20 k ya işe git diye minicik bebegimiz varken otobüslere bindirmez ordan takıldı!ay valla bi tavsiye almaya girdim içim şişti konu nerelere gitti bi de 500k cok değil bu devir icin herkes niye ona takıldı
peki500 k kazanan kocamiz olsa bizi 20 k ya işe git diye minicik bebegimiz varken otobüslere bindirmez ordan takıldı!
15 yasındayımı dalgasına yazdım dedim. ben size hep iyi yaklasıyorum neden bu ters tavır?Dalgasına falan değil, yorumlar hoşuna gitmedi, işine gelmedi sadece.
O kadar kazanan koca, seni asgari ücretli, belki onun bir tık üstü işe girmene, hem de ona otobüsle gitmene tamam der mi? Kendine ait ofis açacak bır mesleğin varmis,aylık 40 nin harcıyorsun ama onu acamiyorsun gibi gibi. Tezatlık var yazdıklarında gayet. Ama eş ve ailesiyle yaşadığın sıkıntılar konusu değişiklik göstermiyor belli ki.ay valla bi tavsiye almaya girdim içim şişti konu nerelere gitti bi de 500k cok değil bu devir icin herkes niye ona takıldı
Neyi dalgasına yazdım dediğini nereden bilebiliriz?15 yasındayımı dalgasına yazdım dedim. ben size hep iyi yaklasıyorum neden bu ters tavır?
o zaman mizacınız biraz sert olmalı bana öyle geldi ya daNeyi dalgasına yazdım dediğini nereden bilebiliriz?
Ters tavrimda yok ayrıca, gayet normal yazıyorum yorumlarımı.
Canım sen de 4 binlik çantaya lüks deyip 500 bine çok değil diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusuay valla bi tavsiye almaya girdim içim şişti konu nerelere gitti bi de 500k cok değil bu devir icin herkes niye ona takıldı