araba almak istiyorum ama bir kısmını babamdan istemem gerekiyor ayıp mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1000 tlye de ayakkabı var ama ben beğendiğimi alabiliyorum bundan bahsediyorum neden anlamazlıktan geldiğinizi anlayamadım? evet ama 40 40 biriktirip anca 3 seneye alırım bi araba ama ben su an baslıyorum ise o yüzden bu konuyu açtım zaten

Son düzenleme:
Aylık 40 bin alışveriş masrafınız sorun olmuyor ama araba da alamıyorsunuz.
ben de bu yüzden ikilemde kalıyorum. hem masrafımı karşılıyor ama büyük bir şeye konu gelince yapmıyor. inat gibi gelyor

Eee beğendiğinizi alın bir zahmet zaten aylık 500k gelirle. Gerçekten anlaşılmaz olduğu için olabilir mi? Aylık 500k gelirle 1000 liralık ayakkabı konuşuyoruz normal mi?

çok haklısın cidden karıştırmamayı öğrenmesi lazım eşimin. büyümesi gerekiyor iş onda bitiyor bence

Eee beğendiğinizi alın bir zahmet zaten aylık 500k gelirle. Gerçekten anlaşılmaz olduğu için olabilir mi? Aylık 500k gelirle 1000 liralık ayakkabı konuşuyoruz normal mi?
yavrum 1000 tlye almıyorum zaten sen niye sinir yaptın bana anlamadım

ben de bu yüzden ikilemde kalıyorum. hem masrafımı karşılıyor ama büyük bir şeye konu gelince yapmıyor. inat gibi gelyor
Valla sizde biraz eli maşalı olun. Bizim gelinler teyzemlerin servetinin anasını ağlatıyor 2 eltiler sürekli birbirleriyle yarışıyorlar. “Ona şu alındı, ben de isterim” diye. Teyzem zamanında çok pintiydi ama gelinlere gözünüz üstünde kaşın var diyemiyor. Sırf çocukları mutlu olsun diye.

Konu sahibi her ay 40bin lira harcamak yerine biriktirirsen gayette araba alınır. Bu harcamalarını görmediğim için sana hak vermiştim ama ayakkabı çanta almak yerine o parayla altın alıp kenara alsan 1, 1-5 yılda güzel bir araba alırsın. Sende az değilsin kusura bakma da. Her ay bu kadar büyük harcamam olacak ve araba parasını babamdan istemeye kalkacağım...

Puhahaha ben niye sinir yapayım ya hu ben ağlamıyorum ki bana araba almıyorlar diye. Asıl siz şurada bize yaptığınız atarı kocanıza yapın da bir araba alıversin size.
yavrum ben sana ne atarı yaptım gayet güzelce soruyorum neden böyle yaptın diye/ hala laf sokmaya calısıyorsun

Aylık 40 bin lira kişisel gideri olacak ama bir araba alamayacaklar

Bu olaydan bağımsız bir şekilde olsa istenir de kayınbabanızın verdiğini, bir o kadar da onun vermesi gerektiğini söyleseniz adama ayıp olur. Belki verecek gücü yok, belki o parayı başka bir şey için düşünüyor, adamı zor durumda bırakıp mahcup etmeyin.

istemedim zaten sadece danıştım herkes cok gergin bu sitede

Benim dediğim gibi işte işin başında baba her şey aslında onun yani kayınpederinizin benim gelinim otobüsle gidip geliyor diye oturup düşünmez kocan düşünecek kayınpeder niye milyonluk araba çeksin ki gelinin altına kocan altına araba çekecek zaten evde bir araç var kocan al sende kullan diyebilir

hahaha hala laf sokmaya çalışıyorsun acaba neden eğer sinir yapmasan sen yanlıs anladın der geçerdin niye zoruna gidiyo bu kadar
Ben sizin mahalle arkadaşınız değilim. “Siz” diliyle hitap ederseniz sevinirim. Benim zoruna gidecek bir durum yok. Her gün işime, kendi paramla aldığım arabamla gidiyorum size de tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…