1000 tlye de ayakkabı var ama ben beğendiğimi alabiliyorum bundan bahsediyorum neden anlamazlıktan geldiğinizi anlayamadım? evet ama 40 40 biriktirip anca 3 seneye alırım bi araba ama ben su an baslıyorum ise o yüzden bu konuyu açtım zatenYa hu yine zorunlu değil mi ayakkabı?Temel ihtiyaç işte. Bu 40 bin lira sadece sizin kişisel masrafınız mı? Ee madem bu harcamayı yapmayın, aylık 40 bin atın kenara bir senede üzerine kredi çekip araba alabilirsiniz.
evet ezmeye çalısıyor giyimime kadar laf ediyor adam. valla muhatap dahi olmak istemiyorum eşim zorla bir araya getiriyor gwtirdiğinde de açılan konuya bakın. valla snirlerim bozuluyor artık. ama cidden keske babam kendi alsaydı araba önceden de bunlar hiç .
ben de bu yüzden ikilemde kalıyorum. hem masrafımı karşılıyor ama büyük bir şeye konu gelince yapmıyor. inat gibi gelyorAylık 40 bin alışveriş masrafınız sorun olmuyor ama araba da alamıyorsunuz.
Eee beğendiğinizi alın bir zahmet zaten aylık 500k gelirle. Gerçekten anlaşılmaz olduğu için olabilir mi? Aylık 500k gelirle 1000 liralık ayakkabı konuşuyoruz normal mi?1000 tlye de ayakkabı var ama ben beğendiğimi alabiliyorum bundan bahsediyorum neden anlamazlıktan geldiğinizi anlayamadım? evet ama 40 40 biriktirip anca 3 seneye alırım bi araba ama ben su an baslıyorum ise o yüzden bu konuyu açtım zaten
çok haklısın cidden karıştırmamayı öğrenmesi lazım eşimin. büyümesi gerekiyor iş onda bitiyor benceBaban alsaydı da bunlar takacak birşey bulurdu. Bunlara pasif olmayacaksın anladıkları dilden konuşacaksın. Ben senin yerinde olsam sürekli o sünepe kocadan şunu alıcam bunu alıcam diye para isterdim o parayı kenara koyar biriktirir alacağım arabada kullanırdım. Bunlara karşı gururlu olunmaz gururlu insanı buldular mı böyle sömürürler, eleştirirler.
yavrum 1000 tlye almıyorum zatenEee beğendiğinizi alın bir zahmet zaten aylık 500k gelirle. Gerçekten anlaşılmaz olduğu için olabilir mi? Aylık 500k gelirle 1000 liralık ayakkabı konuşuyoruz normal mi?
Valla sizde biraz eli maşalı olun. Bizim gelinler teyzemlerin servetinin anasını ağlatıyorben de bu yüzden ikilemde kalıyorum. hem masrafımı karşılıyor ama büyük bir şeye konu gelince yapmıyor. inat gibi gelyor
Puhahaha ben niye sinir yapayım ya hu ben ağlamıyorum ki bana araba almıyorlar diye. Asıl siz şurada bize yaptığınız atarı kocanıza yapın da bir araba alıversin size.yavrum 1000 tlye almıyorum zatensen niye sinir yaptın bana anlamadım
Konu sahibi her ay 40bin lira harcamak yerine biriktirirsen gayette araba alınır. Bu harcamalarını görmediğim için sana hak vermiştim ama ayakkabı çanta almak yerine o parayla altın alıp kenara alsan 1, 1-5 yılda güzel bir araba alırsın. Sende az değilsin kusura bakma da. Her ay bu kadar büyük harcamam olacak ve araba parasını babamdan istemeye kalkacağım...Ya hu yine zorunlu değil mi ayakkabı?Temel ihtiyaç işte. Bu 40 bin lira sadece sizin kişisel masrafınız mı? Ee madem bu harcamayı yapmayın, aylık 40 bin atın kenara bir senede üzerine kredi çekip araba alabilirsiniz.
hahaha hala laf sokmaya çalışıyorsun acaba nedenPuhahaha ben niye sinir yapayım ya hu ben ağlamıyorum ki bana araba almıyorlar diye.
Bunu ben yazacaktım elm sokağıE o zaman aylık 40k harcamayın toplayın araba alın. Ne diyelim ki artık.
yavrum ben sana ne atarı yaptım gayet güzelce soruyorum neden böyle yaptın diye/ hala laf sokmaya calısıyorsunPuhahaha ben niye sinir yapayım ya hu ben ağlamıyorum ki bana araba almıyorlar diye. Asıl siz şurada bize yaptığınız atarı kocanıza yapın da bir araba alıversin size.
Aylık 40 bin lira kişisel gideri olacak ama bir araba alamayacaklarKonu sahibi her ay 40bin lira harcamak yerine biriktirirsen gayette araba alınır. Bu harcamalarını görmediğim için sana hak vermiştim ama ayakkabı çanta almak yerine o parayla altın alıp kenara alsan 1, 1-5 yılda güzel bir araba alırsın. Sende az değilsin kusura bakma da. Her ay bu kadar büyük harcamam olacak ve araba parasını babamdan istemeye kalkacağım...
Olsun. Bir sıfırdan büyüktür.aylık 40 40 birikir mi 3-4 seneye anca alırsın
istemedim zaten sadece danıştım herkes cok gergin bu sitedeKonu sahibi her ay 40bin lira harcamak yerine biriktirirsen gayette araba alınır. Bu harcamalarını görmediğim için sana hak vermiştim ama ayakkabı çanta almak yerine o parayla altın alıp kenara alsan 1, 1-5 yılda güzel bir araba alırsın. Sende az değilsin kusura bakma da. Her ay bu kadar büyük harcamam olacak ve araba parasını babamdan istemeye kalkacağım...
Benim dediğim gibi işte işin başında baba her şey aslında onun yani kayınpederinizin benim gelinim otobüsle gidip geliyor diye oturup düşünmez kocan düşünecek kayınpeder niye milyonluk araba çeksin ki gelinin altına kocan altına araba çekecek zaten evde bir araç var kocan al sende kullan diyebiliraslında her sey ortak ama babası işin basında oldugu icin her seyde onun onaynı arıyor. lüksüm dediğim mesela 4000 tlye çanta almak 3000 tlye ayakkabj almak gibi alısversimi kısıtlamıyır yani ama evet araba konusunu aşamıyoruz. ben de artık istemicem valla kendileri düsünsün şunun gelini otobüsle gelip gidiyo dediklerinde
Ben sizin mahalle arkadaşınız değilim. “Siz” diliyle hitap ederseniz sevinirim. Benim zoruna gidecek bir durum yok. Her gün işime, kendi paramla aldığım arabamla gidiyorum size de tavsiye ederim.hahaha hala laf sokmaya çalışıyorsun acaba nedeneğer sinir yapmasan sen yanlıs anladın der geçerdin niye zoruna gidiyo bu kadar
Elm sokağıBunu ben yazacaktım elm sokağıaklın yolu bir.
İşinize gelmeyen her cevapta kk gergin oluyor zaten...istemedim zaten sadece danıştım herkes cok gergin bu sitede