araba almak istiyorum ama bir kısmını babamdan istemem gerekiyor ayıp mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin mahalle arkadaşınız değilim. “Siz” diliyle hitap ederseniz sevinirim. Benim zoruna gidecek bir durum yok. Her gün işime, kendi paramla aldığım arabamla gidiyorum size de tavsiye ederim.
hajajajaj bence biraz sakin ol çok agresif gördüm seni

Bak ben sana ablan olarak böyle çok fazla evlilikte gördüğüm için nasihat vereyim. Sen babana diyeceksin ki “baba bunlar beni eziyor” Babanda kayınpederini arayıp bir güzel ayar verecek. “Biz kızımızı yolda bulmadık. Hoş tutanayacaksanız geri yollayın. Benim evimin kapısı her zaman kızıma açık” diye. Para filan biriktirmeyin. Varlık içinde yokluk mu çekeceksin. Onlarda kendilerine çeki düzen verecek akılları varsa.

İşinize gelmeyen her cevapta kk gergin oluyor zaten...
ben kimseye kötü bir sey yazmıyorum tavsiye arıyorum gelip burda beni azarlamaya calısıyorsunuz. siz yine cok bir sey dememissiniz ama siz de az değilsiniz demeseniz daha iyi bir cevap olurdu benim icin

sağolun teşekkür ederim keşke herkes bana yüklenmek yerine böyle dostça tavsiye verse

sağolun teşekkür ederim keşke herkes bana yüklenmek yerine böyle dostça tavsiye verse
Hatta bundan sonra onlardan 5 kuruş para almayın. Çanta, ayakkabıda almayın. Benim çok zengin petrolcü arkadaşım vardı. Yine çok ünlü bir mankenle sevgiliydi. Arkasından diyordu ki “yazık görmemiş bir ayakkabı alıyorum, bir çanta alıyorum. Bir yurt dışına götürüyorum. Seviniyor gariban” Kız sonra benim arkadaşlmdan ayrıldı. Kendi dengi genç bir erkekle mutlu mesut yuva kurdu.
Siz onların sadakasına muhtaç değilsiniz. Tavrınızı net belli edin. Kendi ailenizi de arkanıza alın. Sakın bu tarz şeyleri üzülürler diye ört bas etmeyin. Sizi sahipsiz sanıp daha çok ezerler.

ben de bu yüzden ikilemde kalıyorum. hem masrafımı karşılıyor ama büyük bir şeye konu gelince yapmıyor. inat gibi gelyor
Babası alma diyordur muhtemelen.
Kocanizda sözünü dinliyordur. Her denileni yapıyor, her lafı yutuyor malum.

Sizde eşinizin bu tavrına ayak uydurmuşsunuz, kendinize küfür eden kayinpeder ile araba alma muhabbeti yapma noktasına geldiğiniz göre.
Değişik ilişkiler.

Önce hitap öğrenin, sonra insanların ruhsal durumu ile ilgili yorum yapın. Kendi agresif ve ezilmişlik duygunuzu tatmin etmeye çalıştığınızı anlıyorum ama cık burası orası değil.
alakası bile yok senden baska kimse bu sekilde yaklasmadı bana . siz diye hitap ettiğim üyeler de oluyor hak etsen öyle konusurdum. laf kalabalığı yapmaya çalısmadan önce neden adını bile bilmediğin bir insana yüklenmeye çalıstığını anlamaya calıs bence, cık ve yukarıları tekrar oku para konusunu duyunca saldırmaya baslamıssın, cok para kazanmıyor ya da harcayamıyorsan bunun sorumlusu ben değilim benim üstüme gelme bosuna

siz evli misiniz

Evet valla bildin. Çok para kazanamıyor ve harcayamıyorum. O sebeple bu kadar agresifim. Şu an tam 12 den vurdun beni.

Bunun kararını kp veremez. Babanız çok uc bir örnek değilse bu durumdan haberdar olmalı ve kpedere bir ayar vermeli
Babanızın parasının kararı kpedere mi düşer yahu yapmayın kendinizi ezdirmeyin

çok sağolun bence de tavrımı daha cok belli etmeliyim artık. bir seyler değismeli

ben kimseye kötü bir sey yazmıyorum tavsiye arıyorum gelip burda beni azarlamaya calısıyorsunuz. siz yine cok bir sey dememissiniz ama siz de az değilsiniz demeseniz daha iyi bir cevap olurdu benim icin
Yazılanlar tavsiye zaten hanımefendi beğenmediginiz için kötü algılıyosunuz. Hem aylık o kadar paranız olacak hemde arabam yok babamdan istesem ayıp olur mu diye dertleneceksiniz. Kusura bakmayın da kp boşuna laf söylemiyormuş size. Siz hem harcamalarım devam etsin hemde araba alsınlar diyorsunuz ama öyle bir dünya yok. Sizin paranız ve emeğiniz nerede? Çok lüks birşey almak zorunda değilsiniz. Aylık 40k+ kendi maaşınız 1 senede bile alırsınız araba. Hazıra koymayın o para eş ailesinin emek verin kendiniz alın.

hayır sizi kötü algılamıyorum kötü bir sey de demedim zaten sadece ortam gergin dedim. teşekkür ediyorum tavsiyeniz icin evet biraz kendimi zora sokmam gerekiyor artık her sey ayağına gelmez insanın

Onun arabası var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…