araba almak istiyorum ama bir kısmını babamdan istemem gerekiyor ayıp mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet geçmişten beri birçok konu açtım sürekli bir sey oluyor. eşimi cidden cok seviyorum ve iyi bi insan ama gerçekten bu konuda sünepelik yapıyor. bıktım babasının kuklası olmasından
İyi değil pasif bir insan eşiniz. Lütfen karıştırmayın ikisini birbirine.
Karısının doğumuna, anneliğine her şeyine karışıp, hakaret eden babasına tek kelime edemeyen adam iyi olamaz. Ezik, sünepe olur ancak.
Nasıl çok seviyorsunuz böyle bir kocayı? Hayret gerçekten.
Bir şey olmaz otobüsle gidip gelin ise.
Kocanız için değer sonuçta.

gerçekten çok iyi bir insan tüm masrafımı lüksümü karşılıyor ama şu araba konusu sıkıntı oluyor cunku babasından onay alamıyor. babası yok olsa cok mutlu olucaz aslında çok etkileniyor anlam veremiyorum
Babası nasıl yok olacak sihirli değnekle mi? Babasının yok olmasından daha kolay bir çözüm var aslında 🙄 ayrıca lüks neye göre ve kime göre? Kimine göre lüks yemeği dışarda yemekken kimine göre Miami tatili olur, kimi de jetiyle gider o tatile.

Bu durumda bir terslik yok mu ya aylık 500k gircek masrafımı lüksümü karşılıyor diyorsun iş arabaya gelince sıkıntı diyorsun o zaman kocan babasının iş yerinde çalışıyor iş yeri aslında babanın kurduğu yer ve para doğal olarak ona akıyor kocanda babasınında yanında olduğu için maaşlı gibidir. Diğer türlü ortak olsa absürt yani
aslında her sey ortak ama babası işin basında oldugu icin her seyde onun onaynı arıyor. lüksüm dediğim mesela 4000 tlye çanta almak 3000 tlye ayakkabj almak gibi alısversimi kısıtlamıyır yani ama evet araba konusunu aşamıyoruz. ben de artık istemicem valla kendileri düsünsün şunun gelini otobüsle gelip gidiyo dediklerinde

aslında her sey ortak ama babası işin basında oldugu icin her seyde onun onaynı arıyor. lüksüm dediğim mesela 4000 tlye çanta almak 3000 tlye ayakkabj almak gibi alısversimi kısıtlamıyır yani ama evet araba konusunu aşamıyoruz. ben de artık istemicem valla kendileri düsünsün şunun gelini otobüsle gelip gidiyo dediklerinde
Hala gelin diyorsunuz ya.
Eşiniz düşünecek onu babası değil.

İyi değil pasif bir insan eşiniz. Lütfen karıştırmayın ikisini birbirine.
Karısının doğumuna, anneliğine her şeyine karışıp, hakaret eden babasına tek kelime edemeyen adam iyi olamaz. Ezik, sünepe olur ancak.
Nasıl çok seviyorsunuz böyle bir kocayı? Hayret gerçekten.
Bir şey olmaz otobüsle gidip gelin ise.
Kocanız için değer sonuçta.
sen cok gazlıyosun arkadasım :KK70:d her sey burfa anlattıgın gibi olmuyor ki sonucta sen de tek taraftan dinliyorsun bence bu kadar net konusman doğru değil. evet kayınpederime sinir oluyorum ama eşimi seviyorum pasif bir insan da olsa . sonucta her sey siyah beyaz değil gri de var.

ben ne düsüneceğimi şaşırıyorum öyle bi işliyorlar ki sanki ailem bana hiç destek olmamış gibi bahsediyorlar onlar ne yaptı sanki diiyp duruyolar. ben de bunlara karşı ezdirmeseydi keske diye dusunup uzuluyorum. gerçekten ne düsüneceğimi şaşırdım
Her şey eşinizde bitiyor. Onları sustursaydi böyle rahat konusamazlardı. Eşiniz çok pasif; hala büyümemiş bir oğlan çocuğu gibi. Baba ne derse o!
Bugün araba mevzusu sorun oldu yarın başka bir şey.
Yani hayatınız hep başkalarının direktifleri üzerinden akacak. Bu böyle devam ettikçe olan size olacak.
Eşim iyi biri demişsiniz ama biriyle anlaşmak için iyi olmak tek başına yeterli bir neden değil; görüldüğü gibi.

Otobuste selfie cekip at nette hergun paylas. Rezil olsun Seferogullari

Onun babası veriyor diye sizinki de vermek zorunda değil. Niye aileniz hakkında bu kadar fikir belirtiyorlar ki? Ağızlarını kapatın. Herkesin maddi durumu bir mi? Gücü olsaydı zaten kızı için en iyisini yapardı bir aile. Düğünü bedavaya getirdiler bari araba parasini versin diyen bir aileyle görüşmezdim. Ayrıca eşin niye susturmuyor ailesini demekki o da aynı kafada.

İyi de dediğiniz fiyatlar artık Türkiye de lüks değil ki. Ortalama bir ayakkabı, bir çanta bu fiyatlarda değil mi zaten?

İyi de dediğiniz fiyatlar artık Türkiye de lüks değil ki. Ortalama bir ayakkabı, bir çanta bu fiyatlarda değil mi zaten?
lüks derken zorunlu olmayan ihtiyactan bahsediyorum. belki sizin ve benim icin 4000 bi çanta icin normaldir ama coğu insan alamıyor ki. yani aylık ortalama 40bin sadece alısveris masrafım oluyor onlara karısmıyor sağolsun ben onu belirtmek istedim

lüks derken zorunlu olmayan ihtiyactan bahsediyorum. belki sizin ve benim icin 4000 bi çanta icin normaldir ama coğu insan alamıyor ki. yani aylık ortalama 40bin sadece alısveris masrafım oluyor onlara karısmıyor sağolsun ben onu belirtmek istedim
E o zaman aylık 40k harcamayın toplayın araba alın. Ne diyelim ki artık.

evet ezmeye çalısıyor giyimime kadar laf ediyor adam. valla muhatap dahi olmak istemiyorum eşim zorla bir araya getiriyor gwtirdiğinde de açılan konuya bakın. valla snirlerim bozuluyor artık. ama cidden keske babam kendi alsaydı araba önceden de bunlar hiç ağzını açamasalardı
Kaynana var mi?

Babası nasıl yok olacak sihirli değnekle mi? Babasının yok olmasından daha kolay bir çözüm var aslında 🙄 ayrıca lüks neye göre ve kime göre? Kimine göre lüks yemeği dışarda yemekken kimine göre Miami tatili olur, kimi de jetiyle gider o tatile.
orası öyle canım lüksün sonu yok ki 😂 ama ortalama üstü yaşayabiliyoz çok şükür orada demek istediğim günlük giderlerime karışmadığıydı istediğimi alabiliyorum yani

Ya hu yine zorunlu değil mi ayakkabı?Temel ihtiyaç işte. Bu 40 bin lira sadece sizin kişisel masrafınız mı? Ee madem bu harcamayı yapmayın, aylık 40 bin atın kenara bir senede üzerine kredi çekip araba alabilirsiniz.

evet ezmeye çalısıyor giyimime kadar laf ediyor adam. valla muhatap dahi olmak istemiyorum eşim zorla bir araya getiriyor gwtirdiğinde de açılan konuya bakın. valla snirlerim bozuluyor artık. ama cidden keske babam kendi alsaydı araba önceden de bunlar hiç ağzını açamasalardı
Tamam da sadece bir araba ile olacak bir mevzu değil gibi. Bugün araba konu olur, yarın yurtdışı seyahat, başka gün mobilya, başka gün ev.
Siz evlenmişsiniz. Oğullarına hayat arkadaşı olarak sizi seçmişler. Yarın bir gün çocuklarınız olur belki. Bunların konuşulması çok yakışıksız. Kendilerine denk görmüyorlardıysa almasalarmış.
Eşiniz çok pasif. Sizin bir aile olduğunuzun bilincinde değil. Gitsin başkasının yanında çalışsın ama evliliğinize kayınpederinizin müdahale etmesine müsade etmesin.

Aylık 40 bin alışveriş masrafınız sorun olmuyor ama araba da alamıyorsunuz. :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X