Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çamoluk otomativmiş meğerbxbxbxh
bazen ben de böyle düşünüyorum biliyor musun? o kadar zenginlik içinde bu kız baba evinden hiçbi şey getirmedi bari araba parası alsın diye düşünüyorlar.. işlerine gelince gelin aldık artık kızımız olarak tanınıyorsun demeyi biliyorlar..Ayda 500.000 kazanıp karısina bir araba alamıyor mu boşanırdım. Ciddiyim, boşanırdım. Evine ayda yarım milyon lira giriyor ama otobüse mi binceksin??? Yakarım oraları.Bu ne yahu, kocan da, baban da KP de para etmez. Al çantanı çık git .
Anladığım kadarı ile eşi babasıyla ortak çalışıyor ve bunların eline 500k geçmiyor. Eee bu durumda yine kayınpederin almış olmuyor ki arabayı? Ona ne oluyor da babandan yarısını iste diyor ve bu arada eş nerede, onun fikri ne? Acayip bir konu.Esim ayda 500k kazanicak ben otobusle gezicem airbus tir o bence bxbxbvx
hayır yavrum bildiğin 500k. altlarında milyonluk araba var hepsinin ama bana gelince babasından alsın biz tamamlayalım diyorlar..Aylık nasıl 500k kazanabilir hiç inandırıcı değil. He kazanıyorsa ve kp alıyorsa parayı arabayı da tek başına alsın bir zahmet.
Not:50k mı demek istedin?
bazen ben de böyle düşünüyorum biliyor musun? o kadar zenginlik içinde bu kız baba evinden hiçbi şey getirmedi bari araba parası alsın diye düşünüyorlar.. işlerine gelince gelin aldık artık kızımız olarak tanınıyorsun demeyi biliyorlar..
hayır yavrum bildiğin 500k. altlarında milyonluk araba var hepsinin ama bana gelince babasından alsın biz tamamlayalım diyorlar..
Ay gerçekten. Kocası hiç ortada yok bu pazarlıklar yapılırken.Kocanla konuş beni niye onun bunun diline düşürüyorsun diye. Ne rezil, ne ibiş bir adam bu böyle. 1 aylık gelirini koysa bile alır bir araba. Al çantanı çık git, seni ona buna muhtaç eden adama ihtiyacın yok.
Sabanci gibi adamla evlenip belediye otobusunde gezmek de mi vardi kaderindehayır yavrum bildiğin 500k. altlarında milyonluk araba var hepsinin ama bana gelince babasından alsın biz tamamlayalım diyorlar..
babasıyla ikisi ortak bu kadar kazanıyorlar aydapayına düşen mi, toplu gelen mi, başka ortak var mı, ticaret yapılan para mı?
Kocaniz nerede?bazen ben de böyle düşünüyorum biliyor musun? o kadar zenginlik içinde bu kız baba evinden hiçbi şey getirmedi bari araba parası alsın diye düşünüyorlar.. işlerine gelince gelin aldık artık kızımız olarak tanınıyorsun demeyi biliyorlar..
Ortada gerçek bir eş yok gibi duruyor.Esim ayda 500k kazanicak ben otobusle gezicem airbus tir o bence bxbxbvx
Bu olayda oturmayan bir şey var. Eşinizin aylık kazancı 500 k ise sizin "ailemin aylık geliri 60 k" demeniz de saçma o parayı hiç olarak görmeniz lazımdı.hayır yavrum bildiğin 500k. altlarında milyonluk araba var hepsinin ama bana gelince babasından alsın biz tamamlayalım diyorlar..
Oha ya! Kocan 500 bin kazaniyor, yaşlı babandan araba için para isteyip onu sıkıntıya sokuyorsun... Böyle iş olur muhayır yavrum bildiğin 500k. altlarında milyonluk araba var hepsinin ama bana gelince babasından alsın biz tamamlayalım diyorlar..
Kocasının bir aylık kazancı o adamın dişinden tırnağından artırarak yaptığı birikimOha ya! Kocan 500 bin kazaniyor, yaşlı babandan araba için para isteyip onu sıkıntıya sokuyorsun... Böyle iş olur mu