- 23 Ağustos 2012
- 49.769
- 231.015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet maalesef almadı keşke evlenmeden alsaydı da bu hallere düşürmeseydi beniBaban varyemez sanırsam, evlenene kadar yayan mi gezdirdi kızını
bu arada eşimin durumu iyi arkadaşlar aylık 500k civarı kazancı var ama babasıyla çalısıyor o yüzden kendi alamıyor
Ya da eşinizin arabasını kullanırsınız dönüşümlü olarak.evet bence hiçkimseden para istememeliyim.. sonuçta otobüs kullanabilirim
Aylik 500k kazanan adam bi zahmet bana bi bmw bi volvo aliversin labu arada eşimin durumu iyi arkadaşlar aylık 500k civarı kazancı var ama babasıyla çalısıyor o yüzden kendi alamıyor
Aylık 500k mi kazanıyor eşiniz tam olarak?bu arada eşimin durumu iyi arkadaşlar aylık 500k civarı kazancı var ama babasıyla çalısıyor o yüzden kendi alamıyor
Ya ne gerek var, dertsiz başına dert.doğru belki rahat edeceğim ama sürekli laf syleme hakkına sahip olscak insanlar
payına düşen mi, toplu gelen mi, başka ortak var mı, ticaret yapılan para mı?bu arada eşimin durumu iyi arkadaşlar aylık 500k civarı kazancı var ama babasıyla çalısıyor o yüzden kendi alamıyor
Matematigi zayif galiba bxbxbxhAyda 500.000 kazanıp karısina bir araba alamıyor mu boşanırdım. Ciddiyim, boşanırdım. Evine ayda yarım milyon lira giriyor ama otobüse mi binceksin??? Yakarım oraları.Bu ne yahu, kocan da, baban da KP de para etmez. Al çantanı çık git .
Esim ayda 500k kazanicak ben otobusle gezicem airbus tir o bence bxbxbvxAylık 500k mi kazanıyor eşiniz tam olarak?
Ona rağmen sizin araba ile ilgili sıkıntınız mi oluyor?
Inanamadim buna kusura bakmayın.