Ben Polo kullanırken,otomatik vitese geçmek için,Hyundai i10 aldım.Polomu ,98bin km'de 6 yaşındayken verdim,kazasızdı,yerine Hyundai i10 aldım galeriden,onuda küçük bir kazam olmasına rağmen aldığım fiyata satıp,bmw araç aldım altı ay kadar önce,ötv zammıyla arabaya tam 40bin lira zam geldi,dolayısıyla araçtan hiç zarar etmedim bu zamana kadar. Benim size tavsiyem,garantili satan yerlere bakın,doğuş oto'nun ikinci elleri iyidir,zaten tüm hasarları belirleyip öyle satışa sunuyorlar. Ikinci el piyasası olmayan araçlara bakmayın. Artık üretilmeyen modelleride eleyin derim,siz satarken problem olur çünkü. Az yaksın diyorsanız motor hacmi 1.6yi geçmesin. Birde dizel mi benzinli mi alacaksınız ona karar verin zira dizel daha pahalı olacaktır. Ben hiç dizel araç almadım,hep benzinli aldım,öyle uzun km'ler yapmadığım için yakıt tüketimi hiç sıkıntı yaşatmadı bana. Birde dizelin belli km'den sonra çıkardığı gürültüden hoşlanmıyorum,ben tekerleğe taş girince çıkan sesten rahatsız olan insanım,dolayısıyla sizde dizelde yüksek km'li tercih etmeyin derim.
Hayırlı olsun,dilerim gönlünüze göre bir araç bulursunuz