• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
teşekkür ederim canım :16:
ama daha bitmesine koca bir gece ve gün var:6:
sonuç değişebilir belki de:34:

Sanmıyorum canım ,fark bayağı açılmış:7:böyle biter bence yarışma.
Zaten diğer kategorilere girmemen için böyle bitmeli bu yarışma:ssz:
Yoksa başedilmez senle:51:

Amonracım tebrik ediyorum seni :38: tekrardan bileğinin hakkıyla kazandın,diğer arkadaşlarımızda kutluyorum :46::46: hepsi emek isteyen lezetleri paylaştılar burada :nazar:

teşekkür ederim abla
ben de katılan, vakit ayıran, emek veren, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum:16:

pastaların ve şuan itibariyle görünen tabloda sonuçlar çok güzelll:16::16::16:
tebrik ediyorum:nazar: amonraa:31:

çok teşekkür ederim:16:

Sanmıyorum canım ,fark bayağı açılmış:7:böyle biter bence yarışma.
Zaten diğer kategorilere girmemen için böyle bitmeli bu yarışma:ssz:
Yoksa başedilmez senle:51:

:1: nasip, kısmet hep
kazanamazsam kazanana kadar girerim
öyle cins bir hırs halim var benim:27:
şaka bir yana böyle biterse gerçekten yarışmacı olarak katılmayı düşünmüyorum
diğer arkadaşların önünü açmak, yeni isimler tanımak çok daha keyifli olur benim için:34:

teşekkür ederim abla
ben de katılan, vakit ayıran, emek veren, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum:16:

çok teşekkür ederim:16:

:1: nasip, kısmet hep
kazanamazsam kazanana kadar girerim
öyle cins bir hırs halim var benim:27:
şaka bir yana böyle biterse gerçekten yarışmacı olarak katılmayı düşünmüyorum
diğer arkadaşların önünü açmak, yeni isimler tanımak çok daha keyifli olur benim için:34:

:ssz::ssz::ssz::ssz:
katılmama kararını destekliyorum:ssz:
ne gerek var her yarışmaya katılmaya :1:,yanlış anlama ,kendim için değil,sırf sen yorulma diye:51:

ne gerek var her yarışmaya katılmaya :1:,yanlış anlama ,kendim için değil,sırf sen yorulma diye:51:

:60: yok yok katılmayacağım zaten
ama sen muhakkak katılmalısın
bu sefer rekor katılım olmalı
seni de görmek isteriz efenim:42:

:60: yok yok katılmayacağım zaten
ama sen muhakkak katılmalısın
bu sefer rekor katılım olmalı
seni de görmek isteriz efenim:42:

Vakit bulursam niyetliydim katılmaya ama,sizleri görünce gözüm korktu biraz:5:
Ama eğlence amaçlı katılırım birara.:25:

aslında ben pastalar kategorisinde de katılmak istiyordum
bu yarışma fikri çıktığında söylemiştim ben
pastalar ve mezeler konusunda iddalıyım diye
bu boş bir iddia gerçekten değil
benim babamın babası yani dedem almanya da türk meyhanesi işletmeciliği halen yapıyor
aile de içki kültürü de gelişmiş olunca mezeler konusunda da merakım olunca iddalıyım demekten çekinmem
pastalar konusuna gelince bir kaç örneğini paylaştım burda
eğer bu kategoride 1. olursam pastalara katılmam
çünkü onda da gerçekten iddalıyım ve bunlardan çok daha iyisini yapabilirim:23:
ama katılan arkadaşlarımı sonuna kadar desteklerim
gelen önerilere göre hep beraber karar verilir sonraki yarışmaya:34:

Eki Görüntüle 627667 Eki Görüntüle 627668
Eki Görüntüle 627669 Eki Görüntüle 627670
Eki Görüntüle 627671

şimdi bak canım benim, açık ara öndesin büyük ihtimallede 1. sin. sonraki yarışmayı neye göre karar verirsin bilemem, katılıp katılmayacağınıda bilemem ama bu tariflerden mahrum bırakırsan var yaaaa minicik minicik elleriyle kura çekip sana oy veren kızımın yine o minicik minicik elleri yakanı bırakmaz söylim :9::9::9:

şimdi bak canım benim, açık ara öndesin büyük ihtimallede 1. sin. sonraki yarışmayı neye göre karar verirsin bilemem, katılıp katılmayacağınıda bilemem ama bu tariflerden mahrum bırakırsan var yaaaa minicik minicik elleriyle kura çekip sana oy veren kızımın yine o minicik minicik elleri yakanı bırakmaz söylim :9::9::9:

:1::1:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/491813-amonra-nin-hediyelik-pasta-kurabiyeleri.html

o tarifler burada canım
o minik elleri ısırırım ki hem ben:emir_bebek::nazar:

AMANRA :21: bana bi pasta yapsan bende oyumu sana versem ne güzel olur :21::21::21:

bak tek benim oyum değil benim oy verdiğimi gören en az 10.arkadaşımda sana verir düşün teklifimi :9::9::9:

tabii tabii o yorulmasın diyeee :9::9:

AMANRA :21: bana bi pasta yapsan bende oyumu sana versem ne güzel olur :21::21::21:

bak tek benim oyum değil benim oy verdiğimi gören en az 10.arkadaşımda sana verir düşün teklifimi :9::9::9:

:9::9::9:

yaparım kuzum neden yapmayayım
aslında kk da bu kadar becerikli hatun varken kermes yapılabilir diye düşünmeye başladım
herkes her şeyi hem tadardı hem de güzel bir iş yapmış olurduk:6:

aslında kk da bu kadar becerikli hatun varken kermes yapılabilir diye düşünmeye başladım

Bence de süper olurdu herkes aynı yerde olabilseydii..

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Niyetim çok açık diymi dejavu:9:

çok açık hem de bende aynı niyetteyimm sadece arkadaşımı düşünüyorum her hafta yorulmasınnn :9:

:16: saol bak sözünü alayım dünya para veriyorum miniğin doğum günü pastasına :ssz:yok butik pasta olduğu için pahalıymış :ssz:

sen satışını yap ben iyi müşterin olurum çevrede geniş bende köşeyi dönersin :23: K.k.da ki arkadaşlarına uygun olsun ama fiyat :17:

:16: saol bak sözünü alayım dünya para veriyorum miniğin doğum günü pastasına :ssz:yok butik pasta olduğu için pahalıymış :ssz:

sen satışını yap ben iyi müşterin olurum çevrede geniş bende köşeyi dönersin :23: K.k.da ki arkadaşlarına uygun olsun ama fiyat :17:

çok istedim butik pasta olayını
ama eş dost, akraba ve onların tavsiyesiyle isteyenlerin dışında hiç sipariş almadım
ciddi mesai istiyor bu iş
ama sevdiklerimi kk daki arkadaşlarımı kırmam yaparım:34:

Back