- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
dostluk kazansın ablam
mail sistemiyle haberdar edilmenin katılıma etkisi muhakkak büyük
benim oyum Amonra' da diyen herkesi öpüyorum
demeyini de öpebilirim
ben gece fosur fosur uyudum ama sağ olsun uymayan arkadaşlar katılımlarını eksik etmemişler
herkese teşekkürler
aaa Amonra ne güzel olmuş oyların :) sana oy veren bir holiganın olarak çok sevindim
kazanana hediye ne aceba:)
Günlerdir incelemekten helak oldum,pc ekranında kaç tane yeni sekme açtım ben bile bilmiyorum:))
Eleye eleye iki yarışmacı arasında git-gel sonucunda karar verdim ve oyladım.
Emeği,sunumu,uğraşı,kullandığı malzemeler,tarifi açıklarken ki doğallığı ve tarifi anlamamızı sağlamak adına kullandığı kelimeleri özenle seçmesi,konunun akışı v.s.....
Empati yaptım ben olsam bu tarifi nasıl sunardım diye ve döndüm dolaştım seni kendimde buldum Amonra...
Tebrik ederim canım,yarışmada başarılar diliyorum oyum sende
Amonra ya verdim oyumu..
Amonraa yanlış mı görüyorum 69 olmuşş. Bir rekor mu geliyor acabaaabuna mailing etkisi mi desek, o sunumun şahaneliğinin etkisi mi desek, çerkez tavuğunu seven onca kişi biraraya gelmiş mi desek ne desek bilemedim ama ciddi atak yaptın bir anda senin bile tahmin edemeyeceğin şekilde. Arzum arkadan takip ediyorr geceden beri böyle olduysa iki günde neler olur tahmin edemiyorum ben çok çekişmeli çook gözleri üzerinizde
aaa ben birkaç saat önce baktım 54 falandı şimdi 72 olmuş :) demek oylama sonuna yaklaşınca üyeler hız verdiler oylamaya
hıı ödüllü mü bu yarışma ?
ya aslinda cerkez tavugu diyecektim :26:birden icli köfteyi görünce dayanamadim ilk siradakini isaretlemisim yanlisliklaikinci bi hakkim olsaydi kesin onu secerdimmm
Çerkez tavuğu yerine çig köfteyimi işaretledin?? Hayırlısı,nasip onaymış demekki
A m o n r a, Lambrusco ve Gamzelim tarifleriniz ve sunumlarınız için tebrik ederim.Gerçekten çok hoş görünüyorlar. Çok da pratik
Katılan bütün bayanların ellerine sağlık
Ne geceymiş yahu Oylama için son günleri bekleyemi olmuş,mailling sistemimi anlamadım ama olsun,küsmedim darılmadım Ben birinci giderken ortalık karıştı,farklı farklı yorumlar yazılıyordu dün geceye kadar ama bakıyorumda şimdi tebrikler,iyi niyetler ve heyecanlar paylaşılıyor Olması gereken bir dostluk dayanışma yaşanıyor
Bence sonuç şimdiden belli.Amonra arkadaşımı ve katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorumGerçektende çok keyif alarak katıldım (bazen üzüldüğüm yorumlarda okudum tabi ama unuttum)
Birinciye Pro kart ödülü ve mutfak eşyaları hediyesi var sanırım.Ben Pro kart ödülünü isterdim sadeceBelki ikinciye bu ödülü verirler yada Amonra arkadaşımız hediye eder (isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü ...misali)
Hadi hayırlı olsun,ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?