Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342

sana da sürpriz oldu iştee

Çorbalarda da böyle olmuştu zaten bir akşamda oylar artmıştı o da mailing etkisiydi. Kimse onlar saygılarımı sunuyorum ben katıldığım zamanda desteklerini esirgemesinler dermişimmm

Bne oy veremdim sadece bir oy verme hakkım vardı ve kura çektim. Ama beni de öp kokulu kokulu

aaa Amonra ne güzel olmuş oyların :) sana oy veren bir holiganın olarak çok sevindim

aaa Amonra ne güzel olmuş oyların :) sana oy veren bir holiganın olarak çok sevindim

evet canım ben de şaşırdım sabah bi kalktım öne geçmişim
daha çok değişir sonuç
son dakikaya kadar belli olmaz sonuç
ama oy veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum

Amonraa yanlış mı görüyorum 69 olmuşş. Bir rekor mu geliyor acabaaa buna mailing etkisi mi desek, o sunumun şahaneliğinin etkisi mi desek, çerkez tavuğunu seven onca kişi biraraya gelmiş mi desek ne desek bilemedim ama ciddi atak yaptın bir anda senin bile tahmin edemeyeceğin şekilde. Arzum arkadan takip ediyorr geceden beri böyle olduysa iki günde neler olur tahmin edemiyorum ben çok çekişmeli çook gözleri üzerinizde

aaa ben birkaç saat önce baktım 54 falandı şimdi 72 olmuş :) demek oylama sonuna yaklaşınca üyeler hız verdiler oylamaya

Günlerdir incelemekten helak oldum,pc ekranında kaç tane yeni sekme açtım ben bile bilmiyorum:))
Eleye eleye iki yarışmacı arasında git-gel sonucunda karar verdim ve oyladım.
Emeği,sunumu,uğraşı,kullandığı malzemeler,tarifi açıklarken ki doğallığı ve tarifi anlamamızı sağlamak adına kullandığı kelimeleri özenle seçmesi,konunun akışı v.s.....
Empati yaptım ben olsam bu tarifi nasıl sunardım diye ve döndüm dolaştım seni kendimde buldum Amonra...
Tebrik ederim canım,yarışmada başarılar diliyorum oyum sende

çok çok teşekkür ederim canım
olabildiğince sade ve anlaşılır olmaya çalıştım
mutfakta hamaratlığı ile rakibim olabilecek birinden bu övgüleri duymak çok güzel

Amonra ya verdim oyumu..

çok teşekkür ederim canım

haberdar olmayanların haberdar olup oy kullanması sadece benim değil tüm katılımcıların işine yarar
ama genel anlamda benim işime yaramış tarifimi gören beğenen fazla olmuş

aaa ben birkaç saat önce baktım 54 falandı şimdi 72 olmuş :) demek oylama sonuna yaklaşınca üyeler hız verdiler oylamaya

evet güzel gidiyor ama daha oylamanın bitmesine çok var kuzum

hıı ödüllü mü bu yarışma ?

ödüllü ama ödülü bilmiyorum canım

Ben de Lambrusco oyladım. Diğer tarifler de çok güzel , herkesin emeğine sağlık ama patatesli, kolay ve yaratıcı tarifleri çok seviyorum. Ben de bir zamandır iyi bir kaygana tarifi bakıyordum. Bu biraz daha yattı kafama, bu Pazar yapayım bakayım. İnşallah olur.

Ne geceymiş yahu Oylama için son günleri bekleyemi olmuş,mailling sistemimi anlamadım ama olsun,küsmedim darılmadım Ben birinci giderken ortalık karıştı,farklı farklı yorumlar yazılıyordu dün geceye kadar ama bakıyorumda şimdi tebrikler,iyi niyetler ve heyecanlar paylaşılıyor Olması gereken bir dostluk dayanışma yaşanıyor

Bence sonuç şimdiden belli.Amonra arkadaşımı ve katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Gerçektende çok keyif alarak katıldım (bazen üzüldüğüm yorumlarda okudum tabi ama unuttum)
Birinciye Pro kart ödülü ve mutfak eşyaları hediyesi var sanırım.Ben Pro kart ödülünü isterdim sadece Belki ikinciye bu ödülü verirler yada Amonra arkadaşımız hediye eder (isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü ...misali)

Hadi hayırlı olsun,ne diyelim...

ya aslinda cerkez tavugu diyecektim :26:birden icli köfteyi görünce dayanamadim ilk siradakini isaretlemisim yanlisliklaikinci bi hakkim olsaydi kesin onu secerdimmm

Son düzenleme:
A m o n r a, Lambrusco ve Gamzelim tarifleriniz ve sunumlarınız için tebrik ederim. Gerçekten çok hoş görünüyorlar. Çok da pratik

Katılan bütün bayanların ellerine sağlık

aşk olsun arzum yorum yapanlardan biride bendim ama seninle bir ilgisi yoktu ben zaten demiştim bunu

ben hala küs durumdayım

bende şimdi gördüm neler olmuş yahu

sen değil başkasıda önde olsa aynını derdim ben en zor olanı yaptım diye

tutamadım çenemi beklentim yüksekti ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…