• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
benim oyum Hellim Peynirli Mantarlı Kaygana/ Patates Yuvası (Marmarabirlik Sızma Zeytinyağı)

Lambrusco :46:

Bayıldım
Bayıldım
Bayıldım

:56:

İki menüde en sevdiklerimdendir,, anlatım ve sunumuda çok başarılı buldum.
Elbette diğer arkadaşların yemekleride bi harika ama en nihayetinde ne diyoruz bu bir yarışma :16:

Hepinizin ellerine kollarına yüreğine sağlık :54:

benim oyum Hellim Peynirli Mantarlı Kaygana/ Patates Yuvası (Marmarabirlik Sızma Zeytinyağı)

Lambrusco :46:

Bayıldım
Bayıldım
Bayıldım

:56:

İki menüde en sevdiklerimdendir,, anlatım ve sunumuda çok başarılı buldum.
Elbette diğer arkadaşların yemekleride bi harika ama en nihayetinde ne diyoruz bu bir yarışma :16:

Hepinizin ellerine kollarına yüreğine sağlık :54:

:16::16::16::119::119::71::71:

Yorumunuz beni de heyecanlandirdi üc kez bayildim bayildim bayildim yazinca siz :10::10:
Iki menüyü de begenmenize cok sevindim :46:
Oyunuz icin cok tesekkür ediyorum.
Dügününüze de az kalmis bu arada ömür boyu mutluluklar dilerim :16::16::16:

:16::16::16::119::119::71::71:

Yorumunuz beni de heyecanlandirdi üc kez bayildim bayildim bayildim yazinca siz :10::10:
Iki menüyü de begenmenize cok sevindim :46:
Oyunuz icin cok tesekkür ediyorum.
Dügününüze de az kalmis bu arada ömür boyu mutluluklar dilerim :16::16::16:

Rica ederim ne demek :16:
Çok teşekkür ederim dileğiniz için :54:

Amanınn..Bu ne şereff :16::42: Çok teşekkür ederim canım benim,gerçektende onure ettin beni :29::54:

tadını bılıyorum ve çok beğendim
3 gün yedım:27:

bundan sonra içli köfte tarıfım senın tarıfın olacak :):21:

yarışmada başarılar:31:
attachment.php
:27:

Son düzenleme:
hala karar veremiyorum:))
ilk kategoride de oy kullanmamıştım,bunda da umarım kararsız kalmam:)

attachment.php

Tarifi yapman ve begenmen ayrıca benim için mutluluk verici bir duygu :16: Bende bu tarifi ilk yaptıgımda çok mutlu olmuştum.Hem zorlanmamıştım tarifte hemde harkulade bir tat yakalamıştım.İLk denemede böyle bir sonucu almak tabikide çok güzel..Artık yaptıkça beni hatırlarsın :54: Tekrar teşekkürler canım,diger kategorilerdede böyle güzel sonuçlarda buluşmak dilegi ile :29:

hala karar veremiyorum:))
ilk kategoride de oy kullanmamıştım,bunda da umarım kararsız kalmam:)

Çorbalar kategorisine katılamamıştım ben,o yüzden oylama yapmıştım..Bence oylama kısmı daha kolay :34: Tarif paylaşıpta beklemek çok daha zor :31: Sizin gibi mutfak konusunda deneyimli biri için seçim yapmak daha kolay olsa gerek.Her tarifte eksik yada yanlış buldugunuz birşeyler olacaktır..Bence kararsız kalmazsınız gibi geliyor...:34: Hayırlısı olsun.

attachment.php

Gaza getirdin beni :34: yarında ben deneyeyim inşallah kapatmayı beceririm :34:

Ellerine sağlık :21:

yarışan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum :34:

Gaza getirdin beni :34: yarında ben deneyeyim inşallah kapatmayı beceririm :34:

Ellerine sağlık :21:

yarışan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum :34:

Jelesec cigim,takıldıgın biryer olursa sor çekinme..Tarifi elimden geldigince açık açık anlatmaya resimlemeye çalıştım.Ölçüleri birebir yada yarısı olarakta kullanırsan kötü bir süprizle karşılaşmazsın emin ol :34: Sen yaparsın yapar,ben sakat parmakla yaptım sende yaparsın ;)

Çorbalar kategorisine katılamamıştım ben,o yüzden oylama yapmıştım..Bence oylama kısmı daha kolay :34: Tarif paylaşıpta beklemek çok daha zor :31: Sizin gibi mutfak konusunda deneyimli biri için seçim yapmak daha kolay olsa gerek.Her tarifte eksik yada yanlış buldugunuz birşeyler olacaktır..Bence kararsız kalmazsınız gibi geliyor...:34: Hayırlısı olsun.

ben katılmıştım ve gerçektende beklemek çok zor,fakat çokta eğlenceliydi:)
benim aklıma 2 kişi yattı ama arasında karar veremiyorum,bi tanesinden 1 açık arıyorum ama yokkk:)
oylama yaparken kıstaslarım var,hijyen,görünüm,sunuş,yarışmacının kullandığı malzemeler ve araç gereçler,elleri,parmakları,tırnakları,aşamalı haldeyken ki resimlemeler,objektifi hedeflediği yön bile kişinin tarifi konusunda ne kadar kendine güvendiğini veya güvenmediğini apaçık yansıtıyor.
bir arkadaşımız eldiven kullanmış çok hoşuma gitti mesela,yıllardır sürekli sık sık yaptığım içli köftenin zorluklarını iyi bilirim...sürekli elleri parmakları kullandığımızdan,yarışan arkadaşımızın o eldivenle nasıl çalıştığını çok iyi anladım resimlerden bile.yani aslında çok ufak ayrıntılarda gizli aslında herşey..

bende 2 kisinin arasinda gel git yasiyorum :59:

bidaki kategoride 3 oy kullanma hakkimiz olsa :26: böyle cok zor :31:

Back