çok zor bir işi başarmanın sabah sabah dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum.
çok şükür oyumu kullandım..ama inanın kendi adıma çok zorlandım.:26:
oyumu; kullanılan malzelerin damak tadıma hitap etmesi, hazırlanışı,tarifi,anlatımı, sunmumu ve tahmin ediyorum ki tadamadığımız ama
görsel olarak bile bizi doyuran " Hellim Peynirli Mantarlı Kaygana ve Patates Yuvası " ndan yana kullandım..
çoğu arkadaşımı hiç tanımasam da bu organizasyonda pek çok farklı ismi böylesine kendilerini yansıttıkları bir olayda
görmek ve tanımak ayrıca çok güzel.. Lambrusco da bu açıdan aklımdan çıkmayacak ve katıldığı tarifle bana muhteşem farklı
fikirler sundu.
gönlüm her birinizden yana lakin bir tek kişi seçmek söz konusu olmasa:26: İnşallah diğer
kategorilerde tekrar tariflerinizi görmek ümidiyle ve dilerim her birinize oyumu tek tek sunmuş olurum..
Hepinize tekrar başarılar diliyorum...
EYluL_BAsaK; siz sabah sabah cok zor bir isi basarmanin dayanilmaz hafifligini hissederken, ben de ayni anda o hafifligin etkisiyle yazdiginiz, ic isitan bu yazinizi okuyarak mutlu oldum. Oldukca cetin bir yarisma oldu gercekten, herkes cok güzel seyler sundu önümüze, hatta yemis kadar olduk. Ama buna ragmen degerli oyunuzu benden yana kullandiginiz icin cok tesekkür ederim. Ve neden tercih ettiginizi yazmaniz benim de ara sicak ve mezemin nasil bir etki yarattigini görmemi sagladi Özellikle de farkli fikirler sunmus olabilmek benim icin cok önemliydi buna deginmenize ayrica tesekkür ediyorum, cünkü ben yemek yaparken farkli malzemeler kullanarak, acaba nasil olur diye, denemeler yapan biriyim Bazen yanilip cok kötü tatlar cikiyor ortaya ama bu sayede, nelerin birbirine yakisip yakismayacagina dair ip uclari edinmis oluyorum :) Bunun yansimis olmasina sevindim :)
Ve ben de bu yarisma sayesinde pek cok yeni insan tanidim, bu sayede biribirimizin dikkatini cekebilmek de cok güzel, sadece yemek yapanlar degil, sizin gibi vakit ayirip iyice düsünen ve güzel yorumlar yazan arkadaslar da katilanlarin dikkatini cekiyor kesinlikle.
Tekrar tesekkür ediyorum!
Son düzenleme: