• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
çok zor bir işi başarmanın sabah sabah dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum.:31:
çok şükür oyumu kullandım..ama inanın kendi adıma çok zorlandım.:26:

oyumu; kullanılan malzelerin damak tadıma hitap etmesi, hazırlanışı,tarifi,anlatımı, sunmumu ve tahmin ediyorum ki tadamadığımız ama
görsel olarak bile bizi doyuran " Hellim Peynirli Mantarlı Kaygana ve Patates Yuvası " ndan yana kullandım..:16::16::16:

çoğu arkadaşımı hiç tanımasam da bu organizasyonda pek çok farklı ismi böylesine kendilerini yansıttıkları bir olayda
görmek ve tanımak ayrıca çok güzel..:31: Lambrusco da bu açıdan aklımdan çıkmayacak ve katıldığı tarifle bana muhteşem farklı
fikirler sundu.:29:

gönlüm her birinizden yana lakin bir tek kişi seçmek söz konusu olmasa:26: İnşallah diğer
kategorilerde tekrar tariflerinizi görmek ümidiyle ve dilerim her birinize oyumu tek tek sunmuş olurum..
Hepinize tekrar başarılar diliyorum...:16::16::16::16::16::16:

EYluL_BAsaK; siz sabah sabah cok zor bir isi basarmanin dayanilmaz hafifligini hissederken, ben de ayni anda o hafifligin etkisiyle yazdiginiz, ic isitan bu yazinizi okuyarak mutlu oldum. :10::10::10: Oldukca cetin bir yarisma oldu gercekten, herkes cok güzel seyler sundu önümüze, hatta yemis kadar olduk.:1: Ama buna ragmen degerli oyunuzu benden yana kullandiginiz icin cok tesekkür ederim. :16: Ve neden tercih ettiginizi yazmaniz benim de ara sicak ve mezemin nasil bir etki yarattigini görmemi sagladi:16: Özellikle de farkli fikirler sunmus olabilmek benim icin cok önemliydi buna deginmenize ayrica tesekkür ediyorum, cünkü ben yemek yaparken farkli malzemeler kullanarak, acaba nasil olur diye, denemeler yapan biriyim :1: Bazen yanilip cok kötü tatlar cikiyor ortaya ama bu sayede, nelerin birbirine yakisip yakismayacagina dair ip uclari edinmis oluyorum :34: :) Bunun yansimis olmasina sevindim :)

Ve ben de bu yarisma sayesinde pek cok yeni insan tanidim, bu sayede biribirimizin dikkatini cekebilmek de cok güzel, sadece yemek yapanlar degil, sizin gibi vakit ayirip iyice düsünen ve güzel yorumlar yazan arkadaslar da katilanlarin dikkatini cekiyor kesinlikle. :16:

Tekrar tesekkür ediyorum! :16:

Son düzenleme:
sağol canım bi daha sütle denicem böyle haşla kızart iki işlem hem daha zahmetli hem de sütün tadı da yok ben kesilir sandım önce kaynatıp sonra tuz atıcam teşekkürler hayatım :34:

Evet,dediğim gibi tuzunu en son yumurta,patates ve un ile yoğurma işlemindede katabilirsin :34: Sorun yok yani ..Ayrîca iki işleme hiç gerek yok.Pişirme,demleme,bekletme olduğu için asla bir kıtırlık olmayacak.Hamurun kıvamı gayet tok olacak :29:

EYluL_BAsaK; siz sabah sabah cok zor bir isi basarmanin dayanilmaz hafifligini hissederken, ben de ayni anda o hafifligin etkisiyle yazdiginiz, ic isitan bu yazinizi okuyarak mutlu oldum. :10::10::10: Oldukca cetin bir yarisma oldu gercekten, herkes cok güzel seyler sundu önümüze, hatta yemis kadar olduk.:1: Ama buna ragmen degerli oyunuzu benden yana kullandiginiz icin cok tesekkür ederim. :16: Ve neden tercih ettiginizi yazmaniz benim de ara sicak ve mezemin nasil bir etki yarattigini görmemi sagladi:16: Özellikle de farkli fikirler sunmus olabilmek benim icin cok önemliydi buna deginmenize ayrica tesekkür ediyorum, cünkü ben yemek yaparken farkli malzemeler kullanarak, acaba nasil olur diye, denemeler yapan biriyim :1: Bazen yanilip cok kötü tatlar cikiyor ortaya ama bu sayede, nelerin birbirine yakisip yakismayacagina dair ip uclari edinmis oluyorum :34: :) Bunun yansimis olmasina sevindim :)

Ve ben de bu yarisma sayesinde pek cok yeni insan tanidim, bu sayede biribirimizin dikkatini cekebilmek de cok güzel, sadece yemek yapanlar degil, sizin gibi vakit ayirip iyice düsünen ve güzel yorumlar yazan arkadaslar da katilanlarin dikkatini cekiyor kesinlikle. :16:

Tekrar tesekkür ediyorum! :16:

pek çok tarif görüyoruz, denemek istiyoruz..eskiden ne yaapcağım diye düşünürdüm..şimdi sizin gibi yemek yapmayı ve sunmayı seven insanlar
sayesinde bu dertten kurtuldum ( bekar olmama rağmen ):31: asıl ben her birinize tek tek teşekkür etmek istiyorum:16::16::16:

bundan sonrada tariflerinizin devamını diliyorum her birinizdennn:16::16::16:

teşekkür ederim canım :34:
Bende yarın Lambrusco'nun patates yuvasını denemeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa :56:

Umarim begenirsiniz :)
Tarif kendimce harmanladigim bir baharat cümbüsünden olustugu icin belki herkesin damak zevkine hitap etmeyebilir ama su ana dek yiyip begenmeyen olmadi. Belki de ben kendi damak zevkime yakin insanlara denettirdim sürekli :1::1:
Siz yine de baharat oranlarini damak zevkinize göre arttirip azaltmayi unutmayiniz :)
Afiyet olsun :16:

Herbiri birbirinden güzel zaten açtım şuan ölüyorum galiba :1::1::1:

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum valla süpersiniz ellerinize sağlık :34:

Ama ben oyumu

Hellim Peynirli Mantarlı Kaygana ve Patates Yuvası / Lambrusco veriyorum :34:

Lamb... Ciddi ataktasın durdun durdun turnayı gözünden vurdun yahu :52:
Zaten amonra ile ikiniz arasında kaldım :56: Bana bunu yapmayacaktın :100:

Sponsor : market çırağı cihan

Buna çok güldüm ama oylamada etkisi olmadı : )

Oyum : Krep istiridye Yatağında Mantar ve Yufka Çanağında Çerkeztavuğu

Herbiri birbirinden güzel zaten açtım şuan ölüyorum galiba :1::1::1:

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum valla süpersiniz ellerinize sağlık :34:

Ama ben oyumu

Hellim Peynirli Mantarlı Kaygana ve Patates Yuvası / Lambrusco veriyorum :34:

Lamb... Ciddi ataktasın durdun durdun turnayı gözünden vurdun yahu :52:
Zaten amonra ile ikiniz arasında kaldım :56: Bana bunu yapmayacaktın :100:

Mutluluknerdesinbenibul :) Isminize bayildim bu arada :16:
Oyunuzu benden yana kullandiginiz icin cok tesekkür ediyorum :42::42::16::16::16:
Dilerim mutluluk hep sizinle olsun :34::34::34::34:

HayyaLim :) Gercekten beklemiyordum aslinda ama ciddi ciddi oy aliyorum ben ya :1::1::1::1 Tariflerim acaba cok ucuk kacik mi oldu diye düsünmeye de baslamistim aslinda bastan :):):) Oydan ziyade gercekten ben tariflerimi paylasma hevesi icerisindeydim, KK deneyip begendikce daha mutlu olacagim :16::16:

Canim gönlünde hangisi agir basiyorsa onu sec :) Dedigim gibi sonra tarifleri deneyip begendiginde de ben zaten mutlu olacagim :16::16: Eminim Amonra`da öyle :34:

Mutluluknerdesinbenibul :) Isminize bayildim bu arada :16:
Oyunuzu benden yana kullandiginiz icin cok tesekkür ediyorum :42::42::16::16::16:
Dilerim mutluluk hep sizinle olsun :34::34::34::34:

HayyaLim :) Gercekten beklemiyordum aslinda ama ciddi ciddi oy aliyorum ben ya :1::1::1::1 Tariflerim acaba cok ucuk kacik mi oldu diye düsünmeye de baslamistim aslinda bastan :):):) Oydan ziyade gercekten ben tariflerimi paylasma hevesi icerisindeydim, KK deneyip begendikce daha mutlu olacagim :16::16:

Canim gönlünde hangisi agir basiyorsa onu sec :) Dedigim gibi sonra tarifleri deneyip begendiginde de ben zaten mutlu olacagim :16::16: Eminim Amonra`da öyle :34:

Evde olduğum ilk an deneyeceğim tarifini. :16:
Gerçekten kaygana çok sevilen bir yiyecektir annem sabah kahvaltılarında o kadar sık yapardı ki :56:
Bu yüzdendir yutkunup durmam :27: Senin tarifinden değil dermişim :52:
Tabii ekle kuzum lambswoolum :16: Daha öğrenecek çok şey var. :56:

Evde olduğum ilk an deneyeceğim tarifini. :16:
Gerçekten kaygana çok sevilen bir yiyecektir annem sabah kahvaltılarında o kadar sık yapardı ki :56:
Bu yüzdendir yutkunup durmam :27: Senin tarifinden değil dermişim :52:
Tabii ekle kuzum lambswoolum :16: Daha öğrenecek çok şey var. :56:

Kaygana ile ben cok gec tanistim cidden, ki gec bulunmus seyler de cok kiymetli olur ya o misal, yutkunmanin nedenini anliyorum o yüzden :16:
Annene benim tarifimi gönder bakalim ne diyecek :):):):)
Kirk yillik kayganayi ne hale sokmus demez insallah :1::1::1::1::1::1:

Deneyince beni haberdar et :21:

Ara sıcaklara keşke ben de şunla katılsaydım sunum açısından reyting rekorları kırar mıydım acaba :37:
Belki bundan sebebiyetle 1-2 oy alırdım bu kadar güzel tarif arasından :52:
38669968.jpg

Kaygana ile ben cok gec tanistim cidden, ki gec bulunmus seyler de cok kiymetli olur ya o misal, yutkunmanin nedenini anliyorum o yüzden :16:
Annene benim tarifimi gönder bakalim ne diyecek :):):):)
Kirk yillik kayganayi ne hale sokmus demez insallah :1::1::1::1::1::1:

Deneyince beni haberdar et :21:

Tamamdır canımcım :112::112::112:
Hiç de bile annem yeni tarifleri sever ve destekler. Eminim beğenecek o da. :16:

Ara sıcaklara keşke ben de şunla katılsaydım sunum açısından reyting rekorları kırar mıydım acaba :37:
38669968.jpg

Agzim acik kaldi ne kadar yaratici bir sunummm!!!!! :) Bence reyting rekorlari kirardi kesinlikle! :) Hele cocuklu anneler oy yagmuruna tutardi :):):):):):) :16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek:

ne kadar zor oldu seçmek :44::44: birinin sunumu harika :44: el açması börekler, içli köfte çok zahmetli :44: bir karara varmam baya sürdü :9::9:

herkese bool şans :16::16:

Sponsor : market çırağı cihan

Buna çok güldüm ama oylamada etkisi olmadı : )

Oyum : Krep istiridye Yatağında Mantar ve Yufka Çanağında Çerkeztavuğu

teşekkür ederim kazen, onore ettin:16:
bende burdan mahallemizin iftiharı market çırağımız cihana çok teşekkür ediyorum
onun da katkısı büyük.:1:

38669968.jpg

yaaaa ne kadar güzel bişe bu bayıldım sunumuna bayıldım :16::16::16: ama ben bunu yiyemem ki oturur severim böyle yaaa çok şiriin :9::9::9:

öpüyorum o küçük prensesi
çok teşekkür ederim
benim de oyum bu prensesin annesine:16:
çok severim patatesli böreği:56:

Merhaba

Hakikaten çok ama çok güzel bir seçim ve sunumla katılmışsınız yarışmaya. Söyleyecek başka bir söz bulamıyor insan.

Kaç kez açıp açıp baktığımı ise hatırlamıyorum bile ... Bu arada :emir_bebek:Küçük prenses de işi biliyor demek ki...

Yarışmada en minik katılımcının oyunu almak da çok özel ve ayrı bir güzellik olsa gerek.

(Yapmaya yeltendiğimde size soracak olduğum bir soruyu ise başlangıçtan beri kendime saklıyorum. O gün geldiğinde bana yardımcı olursunuz değil mi?)

Tekrar ellerinize sağlık ve başarılar diliyorum. :16:

Ben yine bi daha ki kategoriyi bekliyim en iyisi:9:tüm kategorilere katilicam inadına:9:hiç birinde tutturamazsam bi daha da kk ya gelmem:19::9:

Valla bundan sonra senin ismini görünce de acıkmaya başlıycam ,yemeğe de az kaldı benim takıldığım forum konularına bak ya .:1:

Hepinizin eline sağlık arkadaşlar.

Hayalcim yalnız ben öyle sunumları çok sevmiyom ya ,yiyemem ki ben onu bozulacak diye.:9::9::9:

Valla bundan sonra senin ismini görünce de acıkmaya başlıycam ,yemeğe de az kaldı benim takıldığım forum konularına bak ya .:1:

Hepinizin eline sağlık arkadaşlar.

Hayalcim yalnız ben öyle sunumları çok sevmiyom ya ,yiyemem ki ben onu bozulacak diye.:9::9::9:

Hehe sagol kuzum:16:kkya özel lahmacun salonu acicam:9:

Back