• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
Agzim acik kaldi ne kadar yaratici bir sunummm!!!!! :) Bence reyting rekorlari kirardi kesinlikle! :) Hele cocuklu anneler oy yagmuruna tutardi :):):):):):) :16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek:
Dimi oradan birkaç oy alırdım gibi ama fikir ilham geç geldi. :52:

yaaaa ne kadar güzel bişe bu bayıldım sunumuna bayıldım :16::16::16: ama ben bunu yiyemem ki oturur severim böyle yaaa çok şiriin :9::9::9:

Teşekkür ederim siz yiyin ben yenisini yaparım :56::16:

Hayalcim yalnız ben öyle sunumları çok sevmiyom ya ,yiyemem ki ben onu bozulacak diye.:9::9::9:

Gene mi olmadı brütüs :27: Sen ye ben yenisini yapcam :55:

Merhaba

Hakikaten çok ama çok güzel bir seçim ve sunumla katılmışsınız yarışmaya. Söyleyecek başka bir söz bulamıyor insan.

Kaç kez açıp açıp baktığımı ise hatırlamıyorum bile ... Bu arada :emir_bebek:Küçük prenses de işi biliyor demek ki...

Yarışmada en minik katılımcının oyunu almak da çok özel ve ayrı bir güzellik olsa gerek.

(Yapmaya yeltendiğimde size soracak olduğum bir soruyu ise başlangıçtan beri kendime saklıyorum. O gün geldiğinde bana yardımcı olursunuz değil mi?)

Tekrar ellerinize sağlık ve başarılar diliyorum. :16:

çok teşekkür ediyorum, çok incesiniz
keyifle cevaplarım tabi sorularınız olursa:16:

Amonra bayıldım tarifine ve sunumuna.
''Aman ismi ne uzun birşey buuuuu, nasıl bir şey kii'' diyerek açtım,inceledim,kapattım sonra bir daha açtım:21:
Ellerine sağlık.

Hala karar veremeyenler kategorisindeyim bakıyorum bakıyorum tam oy vereceğim amaa amaa diyorum yine kalıyorumm yaa.. Son ana kadar oy veremiciğim sanırımm..O kadar güzel tarifler var ki..

Kim beni daha iyi ikna ederse ona gider oyum dermişimmm bendee :9: yok yok karar vericem ama nasıl nasıll :26:

Hala karar veremeyenler kategorisindeyim bakıyorum bakıyorum tam oy vereceğim amaa amaa diyorum yine kalıyorumm yaa.. Son ana kadar oy veremiciğim sanırımm..O kadar güzel tarifler var ki..

Kim beni daha iyi ikna ederse ona gider oyum dermişimmm bendee :9: yok yok karar vericem ama nasıl nasıll :26:

Ben kura çektirdim kızıma, bir kurada sen çek olmazsa :9:

Ben kura çektirdim kızıma, bir kurada sen çek olmazsa :9:

evet kura iyi fikir eşime çektireyim bende o da gördü geçen bakarken ne var sitede diyor dedim yemek yarışmasıı katılmıcan mı diyor dedim bilmem katılayım mı katıl katıl diyor bir daha ki kategoride olabilirim bu kategoride müsait değildim annem vardı benimde bir haftasonum var ve annemle geçirdik gezdik falan olmadı yanii. Bir daha ki kategori ne olacak acaba şimdiden bunu düşünüyorum... :27:

evet kura iyi fikir eşime çektireyim bende o da gördü geçen bakarken ne var sitede diyor dedim yemek yarışmasıı katılmıcan mı diyor dedim bilmem katılayım mı katıl katıl diyor bir daha ki kategoride olabilirim bu kategoride müsait değildim annem vardı benimde bir haftasonum var ve annemle geçirdik gezdik falan olmadı yanii. Bir daha ki kategori ne olacak acaba şimdiden bunu düşünüyorum... :27:

benim öğrendiğimde de katılımın bitmesine 1 gün kalmıştı alelacele yaptım bir şeyler. ilk yarışmayı takip etmiştim çok keyifliydi, kazanıp kazanmamak bir kenarda dursun şu paylaşımlar için bile fırsat buldukça katılmayı düşünüyorum. o kadar güzel şeyler çıkıyor ki ortaya, sonra da böyle şaşırıp kalıyoruz neye kime oy vereceğimizi :31: bende merak içindeyim bundan sonra ne bekliyor bizi acaba :44:

benim öğrendiğimde de katılımın bitmesine 1 gün kalmıştı alelacele yaptım bir şeyler. ilk yarışmayı takip etmiştim çok keyifliydi, kazanıp kazanmamak bir kenarda dursun şu paylaşımlar için bile fırsat buldukça katılmayı düşünüyorum. o kadar güzel şeyler çıkıyor ki ortaya, sonra da böyle şaşırıp kalıyoruz neye kime oy vereceğimizi :31: bende merak içindeyim bundan sonra ne bekliyor bizi acaba :44:

Yalnız şöyle bir sorunsal var sonraki yarışma pazartesi başlıyor benim gibi çalışanlar ancak haftasonu yapabiliyorlar haftaiçi daha bilindik iddialı olmayan şeyler yapıyoruz sonuçta işten gelince ama haftasonuna kadar mesela aklımda olan birşeyi başkası yapabilir bu sefer ben aklımdakini değiştirmek zorunda kalıcam ve sona kalıcam tabii tarif yazamkta gerçi bununla ilgisi yok genelde oy verilirken tekrar tekrar bakıyor insanlar önce ya da sonra paylaşmak sorun değil de iddialı tariflerin önce yapılması durumundan dolayı dezavantajlı olunabilir yarışma başlangıcı cumartesi olsa daha iyi olmaz mı sanki çalışan hanımları da düşünerekten mesela cumartesi başlasa cuma bitse yanii baştan haftasonundan başlasa daha iyi olur sanki bilemiyorum sadece öneri gerçi akşamdan da yaparım yapmak istedikten sonra da haftasonu daha rahat.

Yalnız şöyle bir sorunsal var sonraki yarışma pazartesi başlıyor benim gibi çalışanlar ancak haftasonu yapabiliyorlar haftaiçi daha bilindik iddialı olmayan şeyler yapıyoruz sonuçta işten gelince ama haftasonuna kadar mesela aklımda olan birşeyi başkası yapabilir bu sefer ben aklımdakini değiştirmek zorunda kalıcam ve sona kalıcam tabii tarif yazamkta gerçi bununla ilgisi yok genelde oy verilirken tekrar tekrar bakıyor insanlar önce ya da sonra paylaşmak sorun değil de iddialı tariflerin önce yapılması durumundan dolayı dezavantajlı olunabilir yarışma başlangıcı cumartesi olsa daha iyi olmaz mı sanki çalışan hanımları da düşünerekten mesela cumartesi başlasa cuma bitse yanii baştan haftasonundan başlasa daha iyi olur sanki bilemiyorum sadece öneri gerçi akşamdan da yaparım yapmak istedikten sonra da haftasonu daha rahat.

Ayni sorun ben de de olmustu. Cumartesi yaptim. Kafamin en rahat oldugu zaman Cumartesi`dir benim. Haftaici ders calisiyorum. Evde olsam bile aklimda bir sürü sey oluyor. O yüzden ben de haftasonu baslayip, haftaici bitmesini tercih ederdim. :)

Ayni sorun ben de de olmustu. Cumartesi yaptim. Kafamin en rahat oldugu zaman Cumartesi`dir benim. Haftaici ders calisiyorum. Evde olsam bile aklimda bir sürü sey oluyor. O yüzden ben de haftasonu baslayip, haftaici bitmesini tercih ederdim. :)

aynen benimde öyle kafam zaten kazan gibi oluyor çok çetrefilli yemeklerle işten çıkıp uğraşmam zor. Öyle olması daha iyi ama şimdiden sonra nasıl dönülür bilmiyorum oylama kısa tutulursa mesela oylama perşembe biter, cuma öbür yarışma başlarsa olabilir zaten o zamana kadar oyunu veren veriyor dur bakalım olur belki.

Öncelikle herkesin eline saglik.
Corbalar kategorisinde bu kadar zorlanmamistim.
Hanimlarin emekleri oy kullanirken oldukca zorladi.
Bazi tarifler cok güzel olmasina karsin yarisma kategorisine uymuyor düsüncesi ile eledim.
Ama eleyerek 3 e indirmeyi basarmistim.

Son 3 e kalanlar;

Krep İstiridye Yatağında Mantar ve Yufka Çanağında Çerkeztavuğu / A m o n r a

Hellim Peynirli Mantarlı Kaygana ve Patates Yuvası / Lambrusco

Puf Böreği / safahat

Bunlar arasinda gidip geldim ve sonunda Amonra sunumu ile bir TIK öne gecti.
Oyum Amonra ya gitti.

Ama diger arkadaslarinda bana göre birinciligi hak ettigini belirtmek isterim.
Özellikle mrs.who nun su böregi, arzum77 ve ilk_ in icli köfteleri en sevdigim lezzetlerdir. Ellerinize saglik hanimlar.

Son düzenleme:
Evet bende tüm tarifleri hafta sonu zaten tek tek incelemiştim , her arkadaşıma da konusuna fikirlerimi yazmıştım .

Şİmdi iş oy vermeye gelince ; açtığım tüm sayfaları tek tek eledim.

Önümde açık kalan sayfaları söyleyeyim mi :52::52:

Kategoriye en uygun olduğunu düşündüğüm iki sunum var , birisi amonra diğeri de lambrusco...

Ve tabii içli köfteler vazgeçilmez ara sıcaklar olarak hala gözümün önünde , tıpkı puf böreğinin olduğu gibi:56:

Biraz daha düşüneyim en iyisi:26:

Biraz daha düşündüm ve oyumu Amonra ' dan yana kullandım nihayet.

Nacizane bir kaç kelam yazıp , köşeme çekileyim artık ve keyifle takibe geçeyim .

Uzun yıllar otelcilik mezunu , bu sektörde görev almış biri olarak , bu birbirinden şahane lezzetleri oylarken öncelikle kategoriye uygunluğuna dikkat etmek istedim.

Yarışan arkadaşlar arasında bence yöresel lezzetler , hamur işleri kategorilerinde birinciliği şüphesiz göğüsleyecek arkadaşlar vardı.

Görsellik , hayal gücü , mutlaka ki lezzetli olduğunu düşündüğüm için oyumu kullandım. Son ana kadar da arzum'un içli köftesine ( ki o da hatrı sayılır bir ara sıcaktır her zaman ) ve lambrusco ' nun kayganasına da bakıp durdum.

Tembelim işte ...:52: Yoksa bende katılacağım da :34:

Herkese başarılar diliyorum , tekrar tekrar elinize emeğinize sağlık ...

Son düzenleme:

Nacizane bir kaç kelam yazıp , köşeme çekileyim artık ve keyifle takibe geçeyim .

Uzun yıllar otelcilik mezunu , bu sektörde görev almış biri olarak , bu birbirinden şahane lezzetleri oylarken öncelikle kategoriye uygunluğuna dikkat etmek istedim.

Yarışan arkadaşlar arasında bence yöresel lezzetler , hamur işleri kategorilerinde birinciliği şüphesiz göğüsleyecek arkadaşlar vardı.

Görsellik , hayal gücü , mutlaka ki lezzetli olduğunu düşündüğüm için oyumu kullandım. Son ana kadar da arzum'un içli köftesine ( ki o da hatrı sayılır bir ara sıcaktır her zaman ) ve lambrusco ' nun kaygasına da bakıp durdum.

Ausencia, umarim kayganayi deneme firsati bulursun :16:
Kategori konusunda da katiliyorum söylediklerine :34:
Umarim gelecek yarismada katilirsin, katilimci sayisi arttikca herkese degisik fikirler cikacaktir :119:

ben kiraz yaprağına verdim çok değişik çünkü amonra elim çok gitti ama kiraz yaprağı daha değişik geldi :56:
ellerinize sağlık kızlar :16:

Bazi tarifler cok güzel olmasina karsin yarisma kategorisine uymuyor düsüncesi ile eledim.

Son 3 e kalanlar;

Puf Böreği / safahat

Oyum Amonra ya gitti.

Özellikle mrs.who nun su böregi, arzum77 ve ilk_ in icli köfteleri en sevdigim lezzetlerdir. Ellerinize saglik hanimlar.

herkes gerçekten çok güzel ve emek isteyen tarifler paylaştı
oyunu benden yana kullandığın için çok teşekkür ederim.

Görsellik , hayal gücü , mutlaka ki lezzetli olduğunu düşündüğüm için oyumu kullandım. Son ana kadar da arzum'un içli köftesine ( ki o da hatrı sayılır bir ara sıcaktır her zaman ) ve lambrusco ' nun kayganasına da bakıp durdum.

süsü püsü hep seven bir insan oldum
bu yaptığım yemeklerde de böyle
basit bir makarna bile yapsam o mutlaka süslü ve şık olmalı
beni görsen bu kokoş ne anlar yemekten dersin emin ol:1:
teşekkür ederim oy vermeye değer bulduğun için.

ben kiraz yaprağına verdim çok değişik çünkü amonra elim çok gitti ama kiraz yaprağı daha değişik geldi :56:
ellerinize sağlık kızlar :16:

can sağlığı canım benim.
kiraz yaprağı sarması da çok başarılı:34:

Son 3 e kalanlar;

Puf Böreği / safahat

Oyum Amonra ya gitti.

Çok teşekkür ederim beğenmeniz çook mutlu etti:16:

oyumu safahatten yana kullandım :42::42::42::42:

Teşekkür ederim balım:54:

Back