- 20 Ağustos 2014
- 4.981
- 4.757
- 248
evet benimde sorunum o pko var bende spora gidiyorum ama kilo vermemi çok zorlaştırıyor her yerden bir sıkıntı valla1 senedir filan kilo almaya başladım,vermekte zor oluyor düzensiz adetler başladı onunda etkisi oluyor yani..
Hamile kaldığımda 45 kiloydum,dönem dönem alıp veriyordum hep.
Bende evlendıgımde 45 cıvarıydım sımdı 51Bana fazla geliyor bu kilo ından yani,eskiden 45 idim desem üzerime atlarlar herhalde
evet ama böyle sevgililer günü geldiğinde falan depreşiyor insanEn güzeli darling olmasın,sen keyfine bak bence
Şu anda fazla bana göre,yürürken filan tıkanıyorum,kıyafetler bile olmamaya başladı artık
evet benimde sorunum o pko var bende spora gidiyorum ama kilo vermemi çok zorlaştırıyor her yerden bir sıkıntı vallabende 55 falan olmak isterdim , hamilelikte 45 kilo ne hoş
Bende evlendıgımde 45 cıvarıydım sımdı 51
Ayrıca arkadasların dedıgı gıbı kılon hıcte fazla degıl
evet ama böyle sevgililer günü geldiğinde falan depreşiyor insan
sağol canım sormaPko var demekki geçmiş olsun sanada,45 iyi ama rüzgarda uçacak gibi oluyorsun yani üstünde kıyafet hoş olmuyor düşüyor gibi hissediyorsun
Çok iyyiymiş kilon ne güzel,aslında normalde fazla oluyor bende,yürürken filan tıkanıyorum artık birde sigarada var tabi..
Aman sende depreşma yaniiii salla gitsin
Hımmm sıgara olmasa ıyıymıs amaPko var demekki geçmiş olsun sanada,45 iyi ama rüzgarda uçacak gibi oluyorsun yani üstünde kıyafet hoş olmuyor düşüyor gibi hissediyorsun
Çok iyyiymiş kilon ne güzel,aslında normalde fazla oluyor bende,yürürken filan tıkanıyorum artık birde sigarada var tabi..
Aman sende depreşma yaniiii salla gitsin
canım yazdım tarifini.200 ml olanlardan sıvı kremayı ısıtıp içine bitteri attın anladım canım akşama yapacağım. sağol öBu muydu cnm
Bende aslında nevos gıbı goz kararı yapanlardanım:))
Tarıf
2 yumurta
1 su bardagından az seker( fazla tatlı olsun ıstıyosan 1 su bardagı koyabılırsın)
1 cay bardagı sıvı yag ve 1 corba kasıgı tereyag koydum
1 cay bardagı sut
1 su bardagı un
2 corba kasıgı kakao
1 su bardagı kadar cevız
1 portakal kabugu rendesı
Damla cıkolata
1 kabartma tozu ıstege baglı vanılla
Normal kek hamuru yapıp baton kalıba doktum cıkınca ters cevırıp( ben gordugun kaba sıgsın dıye ıkıye kestım ortadan) ustune bır cay bardagı kadar sıvı kremayı ısıtıp kaynamadan kapattım ıcıne 100 gr bıtter cıko erıtıp pastanın uzerıne surdum..
Bu tarıften maffın de yaptık oda guzel oldu..
burdayımm tarifi yazmakla meşguldum canımm.
Kremanın yarısını kullan cnm hepsı cıvık olurcanım yazdım tarifini.200 ml olanlardan sıvı kremayı ısıtıp içine bitteri attın anladım canım akşama yapacağım. sağol ö
sağol canım sorma
hahaha dimitamam depreşmiycem
Hımmm sıgara olmasa ıyıymıs ama
Ama zaten bırakırsın yakında nasıl olsamenepoza gırersen zararlıymıs
Bende evlendıgımde 45 cıvarıydım sımdı 51
Ayrıca arkadasların dedıgı gıbı kılon hıcte fazla degıl
menapoz canım kilo aldırıyor ondandır..1 senedir filan kilo almaya başladım,vermekte zor oluyor düzensiz adetler başladı onunda etkisi oluyor yani..
Hamile kaldığımda 45 kiloydum,dönem dönem alıp veriyordum hep.
ne resmi okuyamadım pardon atlamışımm..resim diyorum
bence de hava atıyooooorrHiçç hava atıyor bu hatun bize 58 diyor kiloluyum diyorr..
dedim ki senin resmin yok mu merak ediyorum seniine resmi okuyamadım pardon atlamışımm..
var canım bilgisayardan yükleyememki iş bilgisayarı bu dur canım cepten bakayımm..
Oo hıcte az degılmıs ablam yaSakın depreşme
Günde 1 paket nerdeyse azda değil yani
Benmi bırakacam sigarayı mümkün değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?