- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varımm yorgun argınkimse yok miiiiii
niye yorgunsunkii..Ben varımm yorgun argın
Nasılsınnn
neyin varBen varımm yorgun argın
Nasılsınnn
vaaay yazdım bununiye yorgunsunkii..
canım sen onu ihmal etme ne zaman gidiyon doktoraneyin var
mide yanmalarım olmasa daha iyi olucam sabah yanıyordu şimdi tekrar başladı durup dururken
salı gününe aldım canım gidicem bakalımcanım sen onu ihmal etme ne zaman gidiyon doktora
ne oldu kız böcük kıskandınmı..vaaay yazdım bunu
ben reflü diyorum ama genelde bu belirtileri verir babamdan biliyorumm..salı gününe aldım canım gidicem bakalım
Halılara makine açtım süpürdüm, o kadar zor geliyor ki ev süpürmek. Sürekli dinlene dinlene yapıyorumniye yorgunsunkii..
Geçmiş olsun canım hayırdır?
neyin var
mide yanmalarım olmasa daha iyi olucam sabah yanıyordu şimdi tekrar başladı durup dururken
Hay ben senin bende bişi var sandım gerçi ev temizliğide yorar adamı ben çalıştığım için yarın yapicim temizlik.. öğleye kadar sürerHalılara makine açtım süpürdüm, o kadar zor geliyor ki ev süpürmek. Sürekli dinlene dinlene yapıyorum
Benim anlık işte ev temizliği yorgunluğu
Yok ablam ev işinden, ben de çalışmaya başlayaydım iyiydi evde kös kös oturmaktan çok sıkıldımHay ben senin bende bişi var sandım gerçi ev temizliğide yorar adamı ben çalıştığım için yarın yapicim temizlik.. öğleye kadar sürer
ne oldu kız böcük kıskandınmı..
Halılara makine açtım süpürdüm, o kadar zor geliyor ki ev süpürmek. Sürekli dinlene dinlene yapıyorum
Benim anlık işte ev temizliği yorgunluğu
bilmiyorum ya gastrit ya reflü işte sürekli bir yanma ve ağrı var bıktımben reflü diyorum ama genelde bu belirtileri verir babamdan biliyorumm..
aa evet bak onda haklısın çalışmak iyidir..bende doğurduğumda 14 ay evde kaldım ne sıkılmıştım .. neişinde çalışmayı düşünüyorsun.Yok ablam ev işinden, ben de çalışmaya başlayaydım iyiydi evde kös kös oturmaktan çok sıkıldım
Bende de vardı o mide yanmaları ama kan ilacı içtiğim için
yooo niye bana cevp yok
bilmiyorum ya gastrit ya reflü işte sürekli bir yanma ve ağrı var bıktım
temizlikkkkkk
sonrsdan gördüm beybii..
yooo niye bana cevp yok
bilmiyorum ya gastrit ya reflü işte sürekli bir yanma ve ağrı var bıktım
temizlikkkkkk
hımm anladım yok canım aylardır böyle benim inşallah bakalım sağolasınBende de vardı o mide yanmaları ama kan ilacı içtiğim için
Reflû veya gastrit olabilir belki de midenin hassas olduğu birşey yemişsindir.
İnşallah birşey çıkmaz canım geçmiş olsun
nostalji yapalım biraz
aynen kopalım birazayyy ne güzel bee..iyi geldi beaa