- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Ay bende merak ettım:)var canım bilgisayardan yükleyememki iş bilgisayarı bu dur canım cepten bakayımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende merak ettım:)var canım bilgisayardan yükleyememki iş bilgisayarı bu dur canım cepten bakayımm..
bak bakalımvar canım bilgisayardan yükleyememki iş bilgisayarı bu dur canım cepten bakayımm..
12 de öğlen paydosuna çıkıcam canım..o zaman yüklerim bir resmimi ceptede yok oğlumun resimlerinden başka okeyy.. senidedim ki senin resmin yok mu merak ediyorum senii
tmam canım ben yükledim bak12 de öğlen paydosuna çıkıcam canım..o zaman yüklerim bir resmimi ceptede yok oğlumun resimlerinden başka okeyy.. seni
resminide paylaş cicim olurr..Kızlar ben kactım sıze ıyı muhabbetler
Pasta severler hazır cıko sosuyla muzlu tart pasta yapıyorum bı ara onun tarıfınıde yazayım sıze guzel oluyo yas pasta tadında ama pratık tek katlı
ee göremedimmtmam canım ben yükledim bak
albümlerdeee göremedimm
baktım bende o zaman albümüme yüklicem o zaman bak bu albüm olayı iyiymişş..bak heves ettim şimdi..albümlerde
evet canım gizliliğini de ayarlayabiliyorsun başkaları göremesin diyebaktım bende o zaman albümüme yüklicem o zaman bak bu albüm olayı iyiymişş..bak heves ettim şimdi..
menapoz canım kilo aldırıyor ondandır..
Oo hıcte az degılmıs ablam ya
Azaltmayı denesen hıc olmazsa
teşekürler cnmElinize sağlık.
iyiymiş bu yükleyeyim bende bir iki taneevet canım gizliliğini de ayarlayabiliyorsun başkaları göremesin diye
CANIM YÜKLEDİM BAKABİLİRSİNN..evet canım gizliliğini de ayarlayabiliyorsun başkaları göremesin diye
merhaba ben de seni öpüp gidiyorum,çıkmam lazım,görüşürüzzzHanımlar
Maşaallah nekadar çok sohbet etmişsiniz kıskanıyorumKaçırıyorum sohbetinizi
Ben bugün temizliğe devam edeceğim.Biraz bakayım neler yapıyorsunuz dedim
Akşama balık ve salata yapacağım
Görüşürüz canımmerhaba ben de seni öpüp gidiyorum,çıkmam lazım,görüşürüzzz
ohh ne güzell bendeee her cuma balık günümüzdür bizimm yeni bosnada cuma pazarı kuruluyor ordan alıyorum palamut buğulama var akşama..Hanımlar
Maşaallah nekadar çok sohbet etmişsiniz kıskanıyorumKaçırıyorum sohbetinizi
Ben bugün temizliğe devam edeceğim.Biraz bakayım neler yapıyorsunuz dedim
Akşama balık ve salata yapacağım
Afiyet olsun canımohh ne güzell bendeee her cuma balık günümüzdür bizimm yeni bosnada cuma pazarı kuruluyor ordan alıyorum palamut buğulama var akşama..