- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok şeker buuu eh bu saatin hatrına uyanırsın artıkkkızlarrr sabah alarm için saat almıştım geldi şimdi ne tatlı yaa baksanıza
Eki Görüntüle 1413112
kendi kendime sevgililer günü hediyesi gibi oldu ama neysem
Tarif verebilir misin?Hatunum bende bunu dün akşam yaptımm..hi hi paylaşmıştım dün burada Eki Görüntüle 1413079
kızlarrr sabah alarm için saat almıştım geldi şimdi ne tatlı yaa baksanıza
Eki Görüntüle 1413112
kendi kendime sevgililer günü hediyesi gibi oldu ama neysem
Bımde falan varmıs abla ciğ sut kremasıÇok mersi sağol.k.valideye gidecemde ondan yaptım keki
Sıvı krema nasıl oluyorki,bildiğim soslar var ancak
yok ben zaten uyanırken sorun yaşamıyorum ama telefonla uyanmak istemiyorum artık radyasyondan dolayı o yüzden bunu aldım sesi de aşırı hiç alışkın değilim öyle çok sese sağol canımayy çok şeker buuu eh bu saatin hatrına uyanırsın artıkk
evet sağol canım yok malesefNe tatlı saat öyle çok hoş,yokmu darling filan haaa
evet sağol canım yok malesef
dün de yazacıktım unuttum 58 süper bir kilo..olan var olamayan var lütfeeeen yaniiiiiiBende kilo veremiyorum hiç bu aralar olmuşum 58 kilo ne etcem acaba gerçi benim menapoz etkili birazda..
Olurmu öyle şey adrada istemişti buyur canımm ona yazmıştım ....Tarif verebilir misin?
(çok mu oldum? )
dün de yazacıktım unuttum 58 süper bir kilo..olan var olamayan var lütfeeeen yaniiiiii
var var .canımBımde falan varmıs abla ciğ sut kreması
Burda 200 ml pakette oluyo ordada oyledır belkı
Eki Görüntüle 1413118
adam gibi adam bulmak zor görücü usulune başvurcam artık bir yandan da öyle kafa rahatNiye yok ayol,boşver ya en iyisi aslında,kafan rahat oluyor hiç değilse..
58 mi helal bee iyiymiş kilon beybi kilolu değilsinki sen..Bana fazla geliyor bu kilo ından yani,eskiden 45 idim desem üzerime atlarlar herhalde
45 heee ben 65 leri geçiyorum çok üzülüyorum allahtan kilolu gözükmüyorum öyle fazla hepsi karın bölgesinde toplandığı içinBana fazla geliyor bu kilo ından yani,eskiden 45 idim desem üzerime atlarlar herhalde
adam gibi adam bulmak zor görücü usulune başvurcam artık bir yandan da öyle kafa rahat
58 mi helal bee iyiymiş kilon beybi kilolu değilsinki sen..
Hiçç hava atıyor bu hatun bize 58 diyor kiloluyum diyorr..dün de yazacıktım unuttum 58 süper bir kilo..olan var olamayan var lütfeeeen yaniiiiii
45 heee ben 65 leri geçiyorum çok üzülüyorum allahtan kilolu gözükmüyorum öyle fazla hepsi karın bölgesinde toplandığı için
Hiçç hava atıyor bu hatun bize 58 diyor kiloluyum diyorr..