- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Bu muydu cnm
Bende aslında nevos gıbı goz kararı yapanlardanım:))
Tarıf
2 yumurta
1 su bardagından az seker( fazla tatlı olsun ıstıyosan 1 su bardagı koyabılırsın)
1 cay bardagı sıvı yag ve 1 corba kasıgı tereyag koydum
1 cay bardagı sut
1 su bardagı un
2 corba kasıgı kakao
1 su bardagı kadar cevız
1 portakal kabugu rendesı
Damla cıkolata
1 kabartma tozu ıstege baglı vanılla
Normal kek hamuru yapıp baton kalıba doktum cıkınca ters cevırıp( ben gordugun kaba sıgsın dıye ıkıye kestım ortadan) ustune bır cay bardagı kadar sıvı kremayı ısıtıp kaynamadan kapattım ıcıne 100 gr bıtter cıko erıtıp pastanın uzerıne surdum..
Bu tarıften maffın de yaptık oda guzel oldu..
Bu muydu cnm
Bende aslında nevos gıbı goz kararı yapanlardanım:))
Tarıf
2 yumurta
1 su bardagından az seker( fazla tatlı olsun ıstıyosan 1 su bardagı koyabılırsın)
1 cay bardagı sıvı yag ve 1 corba kasıgı tereyag koydum
1 cay bardagı sut
1 su bardagı un
2 corba kasıgı kakao
1 su bardagı kadar cevız
1 portakal kabugu rendesı
Damla cıkolata
1 kabartma tozu ıstege baglı vanılla
Normal kek hamuru yapıp baton kalıba doktum cıkınca ters cevırıp( ben gordugun kaba sıgsın dıye ıkıye kestım ortadan) ustune bır cay bardagı kadar sıvı kremayı ısıtıp kaynamadan kapattım ıcıne 100 gr bıtter cıko erıtıp pastanın uzerıne surdum..
Bu tarıften maffın de yaptık oda guzel oldu..
Tartısmayın tarıf geldı kızlar
Aslında sıpsak ıstedıgınız tarıften bır kek yapıp uzerıne ganaj dedıklerı cıko sos hepsı bu:)
Mısafırlerım cok begendı ama
Yap bakalım begenırsın umarımne kadar smiley varsa hepsi sana gelsin bu akşam yapacağım bunu paylaşırım canımm..çok severim çikolatalı olan her şeyii..
aynen bende öylebende mutfağı severim ver bana mutfak çıkartayım sana 10 çeşit.
Olur hanım abla ama onlar daha akıcı aglan kek olur:)Hazır çikolata sosları var burada onlardan olur değilmi..
Hatunum bende bunu dün akşam yaptımm..hi hi paylaşmıştım dün burada Eki Görüntüle 1413079
aynen bende öylemidem çok kötü yaaa aylardan beri sürekli yanıyor ağrıyor dr a gitmeye korkuyorum endoskopi ister diye ama haftaya gidicem artık bıktım her gün her gün yanmasından ağırmasından
Cok guzel ellerıne saglıkHatunum bende bunu dün akşam yaptımm..hi hi paylaşmıştım dün burada Eki Görüntüle 1413079
Olur hanım abla ama onlar daha akıcı aglan kek olur:)
Bu bıraz daha sert oluyo hazır baton pastaların dısı gıbı sankı
sağol canım sabah randevu aldım artık napıyım her allahın günü insanın midesi yanar mı ağrır mı yaaEllerine sağlık harika gözüküyor,bide tavuklu demi tam benlik yani,annemde sadece pilav olarak yapıyormuş bunu et yada tavuk katmıyormuş içine çok güzel oluyor dedi..
Korkma hemen git bence,reflü filan olabilir belki çok geçmiş olsun ..
sağol canım sabah randevu aldım artık napıyım her allahın günü insanın midesi yanar mı ağrır mı yaaister mi acaba endoskopi
geçmiş olsun git muhakkak canım ne dir ne değildir öğrenirsin..aynen bende öylemidem çok kötü yaaa aylardan beri sürekli yanıyor ağrıyor dr a gitmeye korkuyorum endoskopi ister diye ama haftaya gidicem artık bıktım her gün her gün yanmasından ağırmasından
sen varyaaa vavv kimse su dökemez şu kk hatuların eline..Sabahta kek yaptım k.valideye gideceğim komşularıyla kuran okunacakmış elim boş gitmeyim dedim
Eki Görüntüle 1413096
etliside oluyor beybi tad enfes misafirlik..dene canım..Cok guzel ellerıne saglık
Denenecekler arasında
yaa canım harika bir tat olduu. dene tavuk severler için güzel bir lezzett..Ellerine sağlık harika gözüküyor,bide tavuklu demi tam benlik yani,annemde sadece pilav olarak yapıyormuş bunu et yada tavuk katmıyormuş içine çok güzel oluyor dedi..
Korkma hemen git bence,reflü filan olabilir belki çok geçmiş olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?