- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Bende en az iki kutu ileBenimki kalın telli.Geçen üç kutu boyayla boyadım. Çok çabuk uzuyor bir de.
Rofle vardi sikildim kahveye boyandım geri akti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende en az iki kutu ileBenimki kalın telli.Geçen üç kutu boyayla boyadım. Çok çabuk uzuyor bir de.
Ay ne güzel ben uyuyamiyorumUyumuycaz diyoruz, kanepeye 2 dk uzandığımız an gidiyor gözler. Hele ben çok fenayım eşim esnesin ben uyuyorum
O oryal gidene kadar akar zaten, sarıdan sonra üst üste boyamak lazım akmasını beklemeden, saç rengi kabul etmeli önceBende en az iki kutu ile
Hemde cok sinir bozucu:)Ama fön cabuk bozulmaz o iyi oluyor.Kötü işte o, sinir bozucu :))
Evet yine boyayacagimO oryal gidene kadar akar zaten, sarıdan sonra üst üste boyamak lazım akmasını beklemeden, saç rengi kabul etmeli önce
Kuaförler gibi santim santim boyuyorum boya yetmiyor.Bazısı hiç özenmez.Karışık boyar gider.Bende en az iki kutu ile
Bende uyuyamam iyi geceler canımKuaförler gibi santim santim boyuyorum boya yetmiyor.Bazısı hiç özenmez.Karışık boyar gider.
Evet çıkar alttan sarılar.Gölgeli gibi olur ama:))
Gidip ben de biraz uyuyayım.Gündüz hiç uyuyamam Pinko gibi:))
İyi geceler.
Nereye yaBende kaçtım iyi geceler
Ben uyurum çok da güzel oluyor iyi geceler canımKuaförler gibi santim santim boyuyorum boya yetmiyor.Bazısı hiç özenmez.Karışık boyar gider.
Evet çıkar alttan sarılar.Gölgeli gibi olur ama:))
Gidip ben de biraz uyuyayım.Gündüz hiç uyuyamam Pinko gibi:))
İyi geceler.
Yedim tatlımı, yetti bugünlükTatli virim mi
Biraz ince sarmışım ilk defa yapınca :))Eki Görüntüle 1412793
Günaydın adracım .. tarif istemişsin .. canım bu tarif etlide oluyor ama çalıştığım için et geç pişiyor. diye ben tavuklu yaptım.. göğüs kullanılıyor ama ben baget kullandım.. 4 tane bageti haşladım derileriyle ....3 diş sarmısak döv,ayçiçek yağında yakmadan öldür,,250 gram arpa yada çiçek şehriyeyi kat ve kavur şehriyeler rengi dönene kadar.kısık ateş olsun lütfen margarin yada tereyağı kullanma şehriyeler kavrulana kadar yanıyor yağ..küçük küçük doğradığın sivri biberleride ekle az domates salçası,,az biber salçası ekle çevir,,arzuya göre pul biber karabiber ama az az olsun..pişmiş olan tavuğun suyunu harca boşalt.tuz koy derilerini bagetten ayır tavuğu parçalara ayır ve harca ekle..ben derileriyle pişiriyorum suyuna lezzet katıyor.sonradan çıkarıyorum..önce hızlı ateşte sonra kısıkta şehriyeler pişene kadar..bu tarif fırınada konuluyor ama ben tencerede daha bir sevdiğim için ocakta yaptım.. AFİYET OLSUN canım..Oğlumun pilav tarifini istiyorum.Sana zahmet yazabilirmisin?
Günaydınnnsanada hayırlı cumalar canım..Günaydınlarrr hanımlar hayırlı cumalar hepimize
Günaydınnnsanada hayırlı cumalar canım..
ay çok şirin, çok tatlı olmuş sofran
teşekkür ederim kızlarAfiyet olsun cicim buda benden tavuklu şehriye pilavı..ve tatlı olarak benim yaramaz oglummm..ATTACH=full]1412359[/ATTACH] Eki Görüntüle 1412361 Eki Görüntüle 1412361