- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
günaydın hayırlı cumalar bol güneşler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hayırlı cumalar bol güneşler
napıyosun canım
iyiyim işteyim,,bilgisayarın başında çay içiyorumm..oh hafta sonu sonra 2 gün dinlenme.. şükür mevlaya iş,ev,ev,iş,çocuk yuvarlanıyoruz..sen ne yapıyorsun nerde oturuyorsun evlimisin .çocuk varmı. canım.napıyosun canım
Günaydınn.. nasılsın canım sen almanyadaydın dimi canım ya geçen paylaştığın kek gibi olan bol çukolatalıydı o tarifi tekrar paylaşırmısın bayıldım görünümü çok güzeldi nedir o tarifinide ver lütfen hapislerdeydim yazamadım .Gunaydın kızlar hayırlı cumalar....
sormaa çok çabuk geçse de 2 gün tatil olması güzel oluyoriyiyim işteyim,,bilgisayarın başında çay içiyorumm..oh hafta sonu sonra 2 gün dinlenme.. şükür mevlaya iş,ev,ev,iş,çocuk yuvarlanıyoruz..sen ne yapıyorsun nerde oturuyorsun evlimisin .çocuk varmı. canım.
canım bide yaptım çerkez tavuğunu harika bir lezzett..cevizde koydum içine çok güzel oldu..tarifin harika..Gunaydın kızlar hayırlı cumalar....
oh maşallahh hayırlı talipler olsun inşallahh ne güzell..mutfak la aran iyi senin yüklediklerinden anlıyorum..sormaa çok çabuk geçse de 2 gün tatil olması güzel oluyor
çok şükür tabi canım kız yok 23 yaşındayım bekarım taliplerimi bekliyorum
İşte buuu off canımcım nedir bu bayıldım kek gibi adı ne ver tarifini lütfenn..Evet cnm almanyadayım, Eki Görüntüle 1413042
Evet cnm almanyadayım, Eki Görüntüle 1413042
akşam yapicim bunu görüntü çok güzel .tarif tarif..Evet cnm almanyadayım, Eki Görüntüle 1413042
sıraya geç hatunnn..Wawwww tarifini alabilirmiyimm lütfen
sıraya geç hatunnn..
amin inşallah inşallah severim biraz evet ama ev işlerini sevmemoh maşallahh hayırlı talipler olsun inşallahh ne güzell..mutfak la aran iyi senin yüklediklerinden anlıyorum..
Kızz dellendirme beni ben taa hapislerdeyken görmüştüm.paylaşmıştı burda görüyorum ama yazamıyorum uzanamıyorum,,şimdi yakaladım tarif istiyorum çık aradan kızz. çık..Önce bana verecek sen arkaya geç bakalım
bende mutfağı severim ver bana mutfak çıkartayım sana 10 çeşit.amin inşallah inşallah severim biraz evet ama ev işlerini sevmem
Kızz dellendirme beni ben taa hapislerdeyken görmüştüm.paylaşmıştı burda görüyorum ama yazamıyorum uzanamıyorum,,şimdi yakaladım tarif istiyorum çık aradan kızz. çık..