Sağol canım benimBugün aynısından yapmayı düşünmüştüm, sonra muzlu kek yaptım, günlerdir yenmeyen muzlar ziyan olmasın diye:)
Nefis görünüyor canım, ellerine sağlık
Sende mi:) Ben de acillik olmadığım sürece dr.a gitmemekte diretirim
Normalde boyuyordum da, herkes kendi rengimi çok beğeniyor, millet boyayla benim rengi tutturmaya çalışıyorken boşuna kimyasala bürümeyeyim kendimi dedim :))En güzeli.Beyaz çıkana kadar boyama.Çıkarsa da gölge atıp kapatıyorlar hepsini boyamadan.
Olmuş olmuş.Biraz minik olmuş ama üç dört dilimle telafi edilir.
İlaç kullanmayı sevmiyorum hiç, çok şiddetli ağrım olmadığı sürece ağrı kesici bile almam:) Ama migren tuttumu mecbur bir tane içiyorum çok fayda etmesede:)Ben de.
Topik annesini bekliyoruzGece kuşları ne yapıyorsunuz
Buraya hiç yağmıyor.Yağsa da tutmuyor.Ama orası gibi soğuk.Ben de iyiyim canım, sağol
Henüz kar yok ama kar soğuğu var:)
Selam Nevoş.Gece kuşları ne yapıyorsunuz
Netim yokTopik annesini bekliyoruz
Seni bekliyorduk nerde kaldınGece kuşları ne yapıyorsunuz
Şanslısın ne güzel.Bitkiseller var ama onlar da pek tutmuyor.Sağol canım benim
Normalde boyuyordum da, herkes kendi rengimi çok beğeniyor, millet boyayla benim rengi tutturmaya çalışıyorken boşuna kimyasala bürümeyeyim kendimi dedim :))
Beyazlar piyasaya çıkınca mecburen boyucam zaten, ondan bıraktım
Benziyoruz.Ben de içmemeye çalışıyorum.İlaç kullanmayı sevmiyorum hiç, çok şiddetli ağrım olmadığı sürece ağrı kesici bile almam:) Ama migren tuttumu mecbur bir tane içiyorum çok fayda etmesede:)
Sağol canım çok şükür başladım. Bugun kendimi çok iyi hhissediyorum.Sen nasılsınBuraya hiç yağmıyor.Yağsa da tutmuyor.Ama orası gibi soğuk.
Selam Nevoş.Temizlik yapıyormuşsun.Kolay gelsin canım.
Saç teli kalın olanların işi zor boyada, zor tutar çabuk akar.ince telli acık renkler ne yapsa anında kabul ediyor saç. Tabi kimysalla çok muatap edilmemeside etken.Şanslısın ne güzel.Bitkiseller var ama onlar da pek tutmuyor.
Benziyoruz.Ben de içmemeye çalışıyorum.
Netimde sorun var bugunSeni bekliyorduk nerde kaldın
Ceza kescez
Benimde öyleSaç teli kalın olanların işi zor boyada, zor tutar çabuk akar.ince telli acık renkler ne yapsa anında kabul ediyor saç. Tabi kimysalla çok muatap edilmemeside etken.
Maşallah diyeyim.Sağol canım çok şükür başladım. Bugun kendimi çok iyi hhissediyorum.Sen nasılsın
Benimki kalın telli.Geçen üç kutu boyayla boyadım.Saç teli kalın olanların işi zor boyada, zor tutar çabuk akar.ince telli acık renkler ne yapsa anında kabul ediyor saç. Tabi kimysalla çok muatap edilmemeside etken.
Tamam tamam ceza vermeyelim bu günlük :)) Napim uyudum uyandım, bakalım bi daha nasıl uyucamNetimde sorun var bugun
Ne yapıyorsun
Ben aksam ustu buralardaydim zatenTamam tamam ceza vermeyelim bu günlük :)) Napim uyudum uyandım, bakalım bi daha nasıl uyucam
Kötü işte o, sinir bozucu :))Benimde öylezor tutuyor çabuk akıyor.
Uyumuycaz diyoruz, kanepeye 2 dk uzandığımız an gidiyor gözler. Hele ben çok fenayım eşim esnesin ben uyuyorumBen aksam ustu buralardaydim zatenuyuyup uyandiysan bir dsha uyumak zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?