- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Gs maçı 3 golden sonra uyudum :))Kimin maçı vardı:)
Beni de beraberinde uyutmazsa dönerim:))
Ya dünden beri kafam kaşınıyor sivilce gibi şislikler var, ne oluyor kafamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gs maçı 3 golden sonra uyudum :))Kimin maçı vardı:)
Beni de beraberinde uyutmazsa dönerim:))
Ekle ekle bende ekliycem 1 saat sonraHerkes birşeyler eklemiş, ben de eksik kalmayayım dedim ama telefon müsade etmedi eklemeye:)
GS li misin senGs maçı 3 golden sonra uyudum :))
Ya dünden beri kafam kaşınıyor sivilce gibi şislikler var, ne oluyor kafamda
Ekle ekle bende ekliycem 1 saat sonra
Sen ne koycan?
Yap canım eminim sever.Vejeteryanmışsın.Zor olmalı bu kararı vermek.Hangi aşamada karar verdin?teşekkürler canım,ben yiyemesem de eşime bu tariften yaparım,kendime de sucuksuzunu nasılsın adracım?
Evet tutamıyorum.O tarif güzel oluyor.Herkes yapsın,faydalansın.Yemek denince kendini tutamıyorsun bakıyorum
Selam canım.İyi geceler
Bu saatte fırında mı yoksa?Ekle ekle bende ekliycem 1 saat sonra
Sen ne koycan?
Yok buzluktaBu saatte fırında mı yoksa?
Evet canım asaletimden belli değil mi takımımGS li misin sen
Yağlı birşey mi yedin ondan olabilir belki
Kremalı muzlu kek ekleyecektim ama telefondan olmadı ya: (
Tatlı birşey değil mi?Hadi koy giderim birazdan.Yok buzlukta
Evet canım asaletimden belli değil mi takımım
Yok yemekte yağ bile kullanmam neredeyse, eşime baktırdım acaba kepek mi oldu diye yokmuş
1 senedir boya yapmıyorum, berede kullanmam onları eleyebiliriz, şampuanım da çok olmaya başladı artık :)) degiseyim bari, basıma ne gelse sonuç ona gidiyor.Tatlı birşey değil mi?Hadi koy giderim birazdan.
Bere kullanmakan,stresten,şampuandan ve boyalardan olurmuş.
Yap canım eminim sever.Vejeteryanmışsın.Zor olmalı bu kararı vermek.Hangi aşamada karar verdin?
Ben de iyiyim.Çarşıya gittim bugün.Kozmetikte güzel indirimlerden yararlandım.Bir tane de sweet alıp geldim:))
Evet tutamıyorum.O tarif güzel oluyor.Herkes yapsın,faydalansın.
Selam canım.
Belli belliYok buzlukta
Evet canım asaletimden belli değil mi takımım
Yok yemekte yağ bile kullanmam neredeyse, eşime baktırdım acaba kepek mi oldu diye yokmuş
Bakalım ederse gideyim. Doktora gitmemekte üstüme yok ama saçım kıymetliNehaber canım
Belli belli
Canım devam ederse dermatologa bir görün derim
Beyazın yok o zaman.Arada şampuanı değiştirmek lazımmış zaten.1 senedir boya yapmıyorum, berede kullanmam onları eleyebiliriz, şampuanım da çok olmaya başladı artık :)) degiseyim bari, basıma ne gelse sonuç ona gidiyor.
İyiyim canım sen nasılsın?Kar var mı orada?Nehaber canım
Belli belli
Canım devam ederse dermatologa bir görün derim
Eline sağlık.Mozaik pasta dimi. Geçen ben de kek kalıbında yaptım.Şekli güzel oldu.Biraz ince sarmışım ilk defa yapınca :))Eki Görüntüle 1412793
Yok canım o yüzden kendi saç rengimi kullanmak istiyorum beyazlayana kadar :))Beyazın yok o zaman.Arada şampuanı değiştirmek lazımmış zaten.
İyiyim canım sen nasılsın?Kar var mı orada?
Bugün aynısından yapmayı düşünmüştüm, sonra muzlu kek yaptım, günlerdir yenmeyen muzlar ziyan olmasın diye:)Biraz ince sarmışım ilk defa yapınca :))Eki Görüntüle 1412793
Bakalım ederse gideyim. Doktora gitmemekte üstüme yok ama saçım kıymetli
En güzeli.Beyaz çıkana kadar boyama.Çıkarsa da gölge atıp kapatıyorlar hepsini boyamadan.Yok canım o yüzden kendi saç rengimi kullanmak istiyorum beyazlayana kadar :))
Hee mozaik, ya ilk defa yapıyordum ondan çok geliştiremedim. Ilklerde korkarsın ya olacak mı olmayacak mı diye
Ben de.Sende mi:) Ben de acillik olmadığım sürece dr.a gitmemekte diretirim
Ben de iyiyim canım, sağolBeyazın yok o zaman.Arada şampuanı değiştirmek lazımmış zaten.
İyiyim canım sen nasılsın?Kar var mı orada?