Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyifli canim ama bir o kadarda zorİ
İkiz annesi olmak nasıl bir duygu çok keyifli bir durumdur herhal
Ben de aniden çay içmek isterim gece 2 olur 3 olur üşenmem demlerim, dışardan gelirim üşümüşüm diyelim çaysız ısınamam :) vallahi şeker de atmasam çok iyi olacak ama malesef şekersiz de içemiyorum. Çay sorun değil de ahh o şekerCay iceriz canım 1saat ya geçti ya geçmedi reklamlarda cay görürüm canım ceker kalkar demler içerim o derece yani bilmem ne olacak bizim halimiz
Evett güzeldi ama ben tatlı çok yiyemiyorum maalesef, anca çaya şeker atıyorum böyle şeylerden en fazla bir tane yiyebiliyorum sırf kardeşim istiyor diye yaptım bol bol yer o :)harika gözüküyorrrr bir tane de benim için yiyin
Çok iyisin canım afiyet olsun eline sağlık :)
sagol cnmÇok iyisin canım afiyet olsun eline sağlık :)
Elinize sağlık.
teşekkürler canım,ben yiyemesem de eşime bu tariften yaparım,kendime de sucuksuzunu nasılsın adracım?Melemen tarifi istenmiş.Ben size melemen benzeri bir tarif vereyim.Çok güzel oluyor.Yeşil biberleri sıvıyağda biraz öldürün.Ardından küçük küçük doğranmış sucukları ekleyin.Az piştikten sonra yazdan yaptığınız domates püresini ekleyin.Tuzunu,karabiberini ve pul biberini ekleyin.Domatesler piştikten sonra dilimlediğiniz kaşar peynirlerini üzerine ekleyin ve bir kapak kapatın üzerine.Kaşarlar eriyince afiyetle yiyin.
Yemek denince kendini tutamıyorsun bakıyorumMelemen tarifi istenmiş.Ben size melemen benzeri bir tarif vereyim.Çok güzel oluyor.Yeşil biberleri sıvıyağda biraz öldürün.Ardından küçük küçük doğranmış sucukları ekleyin.Az piştikten sonra yazdan yaptığınız domates püresini ekleyin.Tuzunu,karabiberini ve pul biberini ekleyin.Domatesler piştikten sonra dilimlediğiniz kaşar peynirlerini üzerine ekleyin ve bir kapak kapatın üzerine.Kaşarlar eriyince afiyetle yiyin.
Iyi geceler vuslat hanım, nasılsınız?İyi geceler
Pek resmi hitap oldu:) İyiyim, senIyi geceler vuslat hanım, nasılsınız?
Bi de böyle karşılayayım dedim :))Pek resmi hitap oldu:) İyiyim, sen
:)Bi de böyle karşılayayım dedim :))
Iyi bende, bizim tayfayı bekliyorum, bakim ne zaman gelecek millet
Sen naptın, çocuklar nasıl?
Maç izlerken uyuyakalmışız, gelip kaçmışlar o arada :)):)
12 yi vurduğunda toplaşırlar Ben de küçük kızıma süt verdim o sütünü içene kadar size bakayım dedim, birazdan uyutucam:)
Kimin maçı vardı:)Maç izlerken uyuyakalmışız, gelip kaçmışlar o arada :))
Uyutup dönecek misin yine