- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Ayy evet nevrestem yemekten sonra koklastik oglumla.yedim onu tatlı niyetineTatli daha guzel olmus ne yalan soyleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet nevrestem yemekten sonra koklastik oglumla.yedim onu tatlı niyetineTatli daha guzel olmus ne yalan soyleyeyim
ben de istiyorum tarifini bu arada hani akşam yemegi fotosu?Merhaba hanimlar bugun gun boyu temizlik yaptim oturma odasini bitirdim cok sukur
Havadan mi bilmiyorum netimde sorun var
Hepinizin ellerine saglik hepsi cok guzel
Benim buzlukta yaprak ve lahana sarmasi vardi onu cikarip pisirdim birde tavuk corbasi yaptim.
Yagmurzerresi menemen tarifini sormussun pcde degilim ne olur yine hatirlat resimli tarif var sana vereyim tarifi..Cok kolay ve guzel oluyor.Buyuk kurtarici
Valla su havada temizlik helal olsun çalıştığım için anca hafta sonlariMerhaba hanimlar bugun gun boyu temizlik yaptim oturma odasini bitirdim cok sukur
Havadan mi bilmiyorum netimde sorun var
Hepinizin ellerine saglik hepsi cok guzel
Benim buzlukta yaprak ve lahana sarmasi vardi onu cikarip pisirdim birde tavuk corbasi yaptim.
Yagmurzerresi menemen tarifini sormussun pcde degilim ne olur yine hatirlat resimli tarif var sana vereyim tarifi..Cok kolay ve guzel oluyor.Buyuk kurtarici
Soğumasını bekliyordu başında canım şükür yemek seçmez oğlumoglunu da şimdi fark ettimmm maşallahbegenmiş yemegi galiba
belliSoğumasını bekliyordu başında canım şükür yemek seçmez oğlum
Ayy evet nevrestem yemekten sonra koklastik oglumla.yedim onu tatlı niyetine
Canim bugun cam,kapi ,duvar,perde,koltuk sildim.Esim 6 da ise gidiyor.Kizlar 5 te kurstan gelir gelmez acele yedik resim cekmeye imkan bile olmadi.Esim gitmaden perdeleri astirmam lazimdi..ben de istiyorum tarifini bu arada hani akşam yemegi fotosu?
anladım,canım ooh misss olmuş evin.. güle güle kirletin :)Afiyet olsun:)
Canim bugun cam,kapi ,duvar,perde,koltuk sildim.Esim 6 da ise gidiyor.Kizlar 5 te kurstan gelir gelmez acele yedik resim cekmeye imkan bile olmadi.Esim gitmaden perdeleri astirmam lazimdi..
afiyet olsun canımEvet canım yedik valla baya lezzetliymiss
Canim bende normal temizligi haftada bir ancak yapiyorum.kizlarin okulu etkilememek icin:)Valla su havada temizlik helal olsun çalıştığım için anca hafta sonlari
Sagol canim menemen tarifini hazirlatin lutfenanladım,canım ooh misss olmuş evin.. güle güle kirletin :)
Ellerinize saglikhosgeldiniz
Afiyet olsun hoş bulduk efenim :)Ellerinize saglikhosgeldiniz
Offf ne yorgunsundur sen simdi.. Ama temizlenincede.. Pek bi keyif alıyor insan..Afiyet olsun:)
Canim bugun cam,kapi ,duvar,perde,koltuk sildim.Esim 6 da ise gidiyor.Kizlar 5 te kurstan gelir gelmez acele yedik resim cekmeye imkan bile olmadi.Esim gitmaden perdeleri astirmam lazimdi..
cok severim cay ve ben ellerine saglik
Teşekkür ederim şefim Ben de çaykoliğim resmencok severim cay ve ben ellerine saglik
İkiz annesi olmak nasıl bir duygu çok keyifli bir durumdur herhalCanim bende normal temizligi haftada bir ancak yapiyorum.kizlarin okulu etkilememek icin:)
Onlarin dersler yogunlasmadan cam kapi perde isine girdim:)
Cay iceriz canım 1saat ya geçti ya geçmedi reklamlarda cay görürüm canım ceker kalkar demler içerim o derece yani bilmem ne olacak bizim halimizTeşekkür ederim şefim Ben de çaykoliğim resmen
harika gözüküyorrrr bir tane de benim için yiyin
Yoruldum ama nette sorun olmasi beni deli ediyorOfff ne yorgunsundur sen simdi.. Ama temizlenincede.. Pek bi keyif alıyor insan..