- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
hiç kıskanmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç kıskanmadım
güzel bişeye benziyor yapta yiyelim kızKızlar te.. bu akşam bunu yapicimmm. Çok güzel görünüyor bakalım tadı nasıl olacakk..Eki Görüntüle 1411700 yapınca akşam yüklerim beybilerr.
Niye tavuk yemedin zehırlenme falanmı oldubenim 3,5 sene oldu
Ama bu çok nefis ggorunuyor :)Kızlar te.. bu akşam bunu yapicimmm. Çok güzel görünüyor bakalım tadı nasıl olacakk..Eki Görüntüle 1411700 yapınca akşam yüklerim beybilerr.
tek olarak şehriyeli yapmadım prinç pilavı her daim pişer evimde.. sadece şehriyeli yapacağım arkadaşım yaptığını çok lezzetli olduğunu söylüyor.. akşama yapim atarım resminiAma bu çok nefis ggorunuyor :)
patatesi buladın demii..Bugün bu sevimli şeylerden yaptm
Evtpatatesi buladın demii..
Yapicim canım işteyim şu an akşam menümde vardır.. resmini atarım buraya..güzel bişeye benziyor yapta yiyelim kız
güzel olur katıldığım meze yarışmasında bak görecen bende üstüne koydum bunlardann leziz bişi oluyor bunlarr..
Gelir daha zaman var ya 3 kişi daha bekliyom benn..yeni tarifler gelmiyor artık
Kesinliklegüzel olur katıldığım meze yarışmasında bak görecen bende üstüne koydum bunlardann leziz bişi oluyor bunlarr..
Tam benlik gibi duruyorİştee. kara buğday salatası.. isteğe bağlı mısırda koyabilirsiniz,,nohutta,, yada patates salatasının içinede hepsine yakışıyor..Eki Görüntüle 1411758
Ah canım adını hep duyuyordumm ama hiç alıp denememiştim salatasını yaptım çok leziz oldu bide tok tutma özelliği varr akla ziyanTam benlik gibi duruyor
Kıskanma tabi, çalış seninde olsunKıskanmadım ki
Seninki de çok olmuşbenim 3,5 sene oldu
karabugday hem çok lezzetli hem çok faydalı hem de çok tok tutuyorİştee. kara buğday salatası.. isteğe bağlı mısırda koyabilirsiniz,,nohutta,, yada patates salatasının içinede hepsine yakışıyor..Eki Görüntüle 1411758