- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
yok canım ben vejetaryanım ondan.. :))Niye tavuk yemedin zehırlenme falanmı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ben vejetaryanım ondan.. :))Niye tavuk yemedin zehırlenme falanmı oldu
çok şirin olmuş rabiacımmmBugün bu sevimli şeylerden yaptm
doğrudur normal bugdayda ole ya severim ben bole tahilli salatalariAh canım adını hep duyuyordumm ama hiç alıp denememiştim salatasını yaptım çok leziz oldu bide tok tutma özelliği varr akla ziyan
Çok ilginç geliyor etyememek :) zira diyetteyım ve ıkı ogun et tıyorumyok canım ben vejetaryanım ondan.. :))
hehhehee olur geleyim :))) ben severek bıraktım et yemeyi.. hala kokusu tadı damagımda ve arada canım çeker.. ama bu bir seçim işteÇok ilginç geliyor etyememek :) zira diyetteyım ve ıkı ogun et tıyorum
Annem ikitane vejeteryan arkadasıma et yedirmişti senide anneme gönderelim
Tabiki öyle.hehhehee olur geleyim :))) ben severek bıraktım et yemeyi.. hala kokusu tadı damagımda ve arada canım çeker.. ama bu bir seçim işte
ya işte benim ki tiksinerek olmadı.. severek bıraktım,aynı diyette yememen gereken şeyler olması gibi :)Tabiki öyle.
Lisede yumurtadan tıksinmiştim ve yedi yıl pişmiş haslanmıs agzıma sürmedim ve sütte
Sonra bigun canım çekti ve başladım :)
Örnek güzeldiya işte benim ki tiksinerek olmadı.. severek bıraktım,aynı diyette yememen gereken şeyler olması gibi :)
Örnek güzeldi
Afiyet olsun
ay çok şirin, çok tatlı olmuş sofran
Afiyet olsun cicim buda benden tavuklu şehriye pilavı..ve tatlı olarak benim yaramaz oglummm..ATTACH=full]1412359[/ATTACH]
Veee yaninda tatlı olarak yaramaz oglummAfiyet olsun cicim buda benden tavuklu şehriye pilavı..Eki Görüntüle 1412359 Eki Görüntüle 1412361 Eki Görüntüle 1412361
canım ellerine saglık harika gözüküyor.. Ankara tavaya benziyor..senin tarifin kuşbaşı etlisi, ben de onu çok severdimmmmAfiyet olsun cicim buda benden tavuklu şehriye pilavı..ve tatlı olarak benim yaramaz oglummm..ATTACH=full]1412359[/ATTACH] Eki Görüntüle 1412361 Eki Görüntüle 1412361
oglunu da şimdi fark ettimmm maşallahbegenmiş yemegi galibaVeee yaninda tatlı olarak yaramaz oglumm
Tatli daha guzel olmus ne yalan soyleyeyimVeee yaninda tatlı olarak yaramaz oglumm
Evet canım yedik valla baya lezzetliymisscanım ellerine saglık harika gözüküyor.. Ankara tavaya benziyor..senin tarifin kuşbaşı etlisi, ben de onu çok severdimmmm