"geçmiş olsun gardaş" diyeyim o zamanGünaydın nn.. 2 gün ..yok siyaset değil.. yeni üye sayılırım deneyerek öğreniyorum kuralları bir makaleye yorum yaptım anında hapise düştüm.. neyse deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğizz..Eki Görüntüle 1411435
tangamı..oyşşş yakışırdı beaa.
Sağol anamm.."geçmiş olsun gardaş" diyeyim o zaman
Bayıldım bu kediyeSağol anamm..Eki Görüntüle 1411447
Onları ben taşıdım canım başlıklar kaldıracak ordanGünaydın hanımlar.çorblar pastalar makarnalar vs baslıkları altında tarıfler vardı ama hepside sıfır olmuş acaba nereye gitti onca tarıf
Ellerine sağlık canımGünaydınnnnbu sabah ki kahvaltımı ben uyurken eşim hazırlamış güne güzel başlamak için güzel bir kahvaltı gibisi yok
Eki Görüntüle 1411421
oooh hamarat hatun belli oluyor hemenEllerine sağlık canımAfiyet olsun
Bizde menemen var kahvaltıdaYazın kavanozlara yapmıştım,kışın hem rahat hemde daha sağlıklı
O menemeni nasıl yapıyorsun tarıf eder misin. Kv de yapıyor çok guzel oluyor ama tarıf alamıyorum ondan hiç mi bişey oğrenmedin dedi birikisefer tarıf sorduğumda.Ellerine sağlık canımAfiyet olsun
Bizde menemen var kahvaltıdaYazın kavanozlara yapmıştım,kışın hem rahat hemde daha sağlıklı
ben de isterimO menemeni nasıl yapıyorsun tarıf eder misin. Kv de yapıyor çok guzel oluyor ama tarıf alamıyorum ondan hiç mi bişey oğrenmedin dedi birikisefer tarıf sorduğumda.
çok tatlıymış ciddenSağol anamm..Eki Görüntüle 1411447
Pinko çok güzel güle güle kullan hediyelerini çokk beğendimmm
pinkstrap..canım süperlerr..güle güle iyi günlerde kullann..Kıskanmadımkiii..
Çok teşekkür ederim darısı size
güle güle kullanın.Hediyem geldi
Ben çok beğendim, bakalım siz de beğenecekmisiniz :))
Eki Görüntüle 1410505 Eki Görüntüle 1410507 Eki Görüntüle 1410511
Teşekkür ederim, sarılarak uyucamgüle güle kullanın.
İyi günlerde kullanTeşekkür ederim, sarılarak uyucam
Teşekkür ederimİyi günlerde kullan
bekliyoruzzzzzKızlar te.. bu akşam bunu yapicimmm. Çok güzel görünüyor bakalım tadı nasıl olacakk..Eki Görüntüle 1411700 yapınca akşam yüklerim beybilerr.
Ben Tavuk yemeyeli 1 sene olmuşturKızlar te.. bu akşam bunu yapicimmm. Çok güzel görünüyor bakalım tadı nasıl olacakk..Eki Görüntüle 1411700 yapınca akşam yüklerim beybilerr.
benim 3,5 sene olduBen Tavuk yemeyeli 1 sene olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?