- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
teşekkür ederizzzGünaydınlar,ne mutlu sana kahvaltın hazır eşinede bravo diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederizzzGünaydınlar,ne mutlu sana kahvaltın hazır eşinede bravo diyorum
teşekkür ederizzz
:)sen de her sabah düzenli kahvaltı yapanlardan mısın? yoksa geçiştirip atlayanlardan mı?Rica ederim ne demek,afiyet bal şeker olsun.
:)sen de her sabah düzenli kahvaltı yapanlardan mısın? yoksa geçiştirip atlayanlardan mı?
yaaaa öglen acıkmıyorsun yani? ne güzel...Düzenli kahvaltımı yaparım her sabah,sadece öğlenleri yemem akşama doğru ufak bir atıştırma yaparım sonra akşam yemeği işte.
yaaaa öglen acıkmıyorsun yani? ne güzel...
Günaydınn..Çıktım 2 gün hapisteydim canım.. dinlendimm. ve geldimm..Hatunum garip olan nedir biliyonmu..??burayı özlüyorum seni,nevresteyi,pinkoyu,kar kraliçesini yani bu camiayı.. sizede oluyormuydu böyle. acaip alıştım ben sizlere..Günaydınlar hanımlar
Şef mapıstan çıkmış hoş gelmişlerrr
demek ki hafif yemekler yetiyor sana,harika :) dün ki yemek fotosunu göremedik? ben bayılırım köfte makarnaya da yanına da patates oooff ama vejeteryan oldugum için yiyemiyorum,soyayla yapmaya da üşeniyorum açıkcasıPek açıkmam öyle,yemekle çok aram yoktur yani,aparatif olanalr daha cazip geliyor bana..
Maşallahh kahvaltı gibisi varmı canlarr..Günaydınnnn bu sabah ki kahvaltımı ben uyurken eşim hazırlamış güne güzel başlamak için güzel bir kahvaltı gibisi yok
Eki Görüntüle 1411421
Eş hazırladığı için gelsinn..Günaydınnnn bu sabah ki kahvaltımı ben uyurken eşim hazırlamış güne güzel başlamak için güzel bir kahvaltı gibisi yok
Eki Görüntüle 1411421
günaydın canım :) mapus kaç gün sürdü? siyasetten mi yattın? :)Günaydınn..Çıktım 2 gün hapisteydim canım.. dinlendimm. ve geldimm..Hatunum garip olan nedir biliyonmu..??burayı özlüyorum seni,nevresteyi,pinkoyu,kar kraliçesini yani bu camiayı.. sizede oluyormuydu böyle. acaip alıştım ben sizlere..
aynen öyle,en sevdigim ögün kahvaltı :))Maşallahh kahvaltı gibisi varmı canlarr..
teşekkürleeerrEş hazırladığı için gelsinn..
Günaydınn..Çıktım 2 gün hapisteydim canım.. dinlendimm. ve geldimm..Hatunum garip olan nedir biliyonmu..??burayı özlüyorum seni,nevresteyi,pinkoyu,kar kraliçesini yani bu camiayı.. sizede oluyormuydu böyle. acaip alıştım ben sizlere..
demek ki hafif yemekler yetiyor sana,harika :) dün ki yemek fotosunu göremedik? ben bayılırım köfte makarnaya da yanına da patates oooff ama vejeteryan oldugum için yiyemiyorum,soyayla yapmaya da üşeniyorum açıkcası
Günaydın nn.. 2 gün ..yok siyaset değil.. yeni üye sayılırım deneyerek öğreniyorum kuralları bir makaleye yorum yaptım anında hapise düştüm.. neyse deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğizz..günaydın canım :) mapus kaç gün sürdü? siyasetten mi yattın? :)
aynen öyle,en sevdigim ögün kahvaltı :))
teşekkürleeerr
Aldım canımm foruma giremedim ama yazdıklarınızı okudum.. sağolun sarmalar enfestiii..Günaydın hoş geldin,mapısa sarma ve don yolladık aldınmı,burayı her şekilde özlüyor ve arıyorsun,bizler daha uzun yıllardır buradayız.Benim rüyama bile giriyor buralar,böyle hissetmen gayet normal alışkanlık yapıyor çünkü..
Çok yemekle aram yoktur,yerim ama abartmam yani,birde kilo almaya başladım menapoz durumlarım var 3,5 aydır adet olamıyorum şişkinlikmi yoksa başka şeymi kilom arttı gerçi 58 kiloyum ama.
Bende et yemem çok fazla,seçerim ayırırım almam tabağıma mesela tavuk ve balık tercihimdir.
Aldım canımm foruma giremedim ama yazdıklarınızı okudum.. sağolun sarmalar enfestiii..
enfess.. donda uzun paçalıydı o soğuk mapuslarda ısıttı beni ellerin dert görmesinnn. yeni aldığın dikiş makinada banada don diktin yaa.. seni..Ama canım rengi bir dahakine lütfennnn.. kırmızı olsunn..Sarmalar nevoştan,donlar benden geldi
enfess.. donda uzun paçalıydı o soğuk mapuslarda ısıttı beni ellerin dert görmesinnn. yeni aldığın dikiş makinada banada don diktin yaa.. seni..Ama canım rengi bir dahakine lütfennnn.. kırmızı olsunn..
tangamı..oyşşş yakışırdı beaa.Nevoş paçalı yolla didii yoksam tangaaa yollacaktım tamam sen gene mapısa düş kırmızı paçalı don diler yollarım sana