- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
Diyette iyi olurtavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyette iyi olurtavsiye ederim
Hoşgeldin Adra'cım bizde Adra nerde diyordukHuu huu ben geldim.
Özlenmek iyidir. Nasılsın canım?adraaaaa özlettin kendiniii
Hoşbuldum Nevoş.Buradayım işte. Naber?Hoşgeldin Adra'cım bizde Adra nerde diyorduk
bence de iyiyim canım ya sen?nasıl gidiyor çalışmalarÖzlenmek iyidir. Nasılsın canım?
Hoşbuldum Nevoş.Buradayım işte. Naber?
teşekkürler yarışmaya katılmıyorsan da burada yemek fotosu paylaşabilirsin sen deYemekleriniz süper.Hepinizin eline sağlık.
Özlenmek iyidir. Nasılsın canım?
Hoşbuldum Nevoş.Buradayım işte. Naber?
Teşekkür ederim sizde ne vardı bugünYemekleriniz süper.Hepinizin eline sağlık.
Ben de iyiyim canım.Daha başlamadı ay sonuna doğru.bence de iyiyim canım ya sen?nasıl gidiyor çalışmalar
Arada koyuyorum yaptıklarımı.Yaparsam paylaşırım tabiki:))teşekkürler yarışmaya katılmıyorsan da burada yemek fotosu paylaşabilirsin sen de
Yarışmaya kaç tane tarif koyuluyor kızlarBen de iyiyim canım.Daha başlamadı ay sonuna doğru.
Arada koyuyorum yaptıklarımı.Yaparsam paylaşırım tabiki:))
bu profil resmin tv oyuncusu di mi? senle konuşurken baka baka adamı da sevdim yaBen de iyiyim canım.Daha başlamadı ay sonuna doğru.
Arada koyuyorum yaptıklarımı.Yaparsam paylaşırım tabiki:))
Canım 1 meze-1 Ara sıcak ekleyebilirsiniz..Yarışmaya kaç tane tarif koyuluyor kızlar
Ben tembellikle meşgulum.İyiyim canım sağol sen neler yapıyorsun
Teşekkür ederim sizde ne vardı bugün
Tamam canımCanım 1 meze-1 Ara sıcak ekleyebilirsiniz..
Kolay gelsinTamam canım
Bir meze,bir ara sıcak.Tek tek de olabilir.Yarışmaya kaç tane tarif koyuluyor kızlar
Evet dizi oyuncusu.Genelde sevmiyorlar.Sevdiğine sevindim.bu profil resmin tv oyuncusu di mi? senle konuşurken baka baka adamı da sevdim ya
"bunların hepsini ben yaptım" demeBen tembellikle meşgulum.
Senin sevmediğin şey.Kızartma. Canım cok patlıcan kızarması istiyordu aldırdım.
Kayıkçı çorbası
Karışık kızartma (Yoğurtlu ve domates soslu)
Lahana sarması
Kabak tatlısı
Kabak tatlısı yemedim.Kahve ve ıslak kek yedim.
Şefim hoşgeldin elin boş gelmemişsinEki Görüntüle 1411259 Eki Görüntüle 1411260 herkeze selam neler yapıyorsunuz..tatlımi yaptığım gibi geldimm
yakında hayranı olucam yani,o kadarBir meze,bir ara sıcak.Tek tek de olabilir.
Evet dizi oyuncusu.Genelde sevmiyorlar.Sevdiğine sevindim.
Harika görünüyooooorEki Görüntüle 1411259 Eki Görüntüle 1411260 herkeze selam neler yapıyorsunuz..tatlımi yaptığım gibi geldimm