- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Eki Görüntüle 1411259 Eki Görüntüle 1411260 herkeze selam neler yapıyorsunuz..tatlımi yaptığım gibi geldimm
Eline sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1411259 Eki Görüntüle 1411260 herkeze selam neler yapıyorsunuz..tatlımi yaptığım gibi geldimm
Afiyet bal şeker olsun canımMenü süperBen tembellikle meşgulum.
Senin sevmediğin şey.Kızartma. Canım cok patlıcan kızarması istiyordu aldırdım.
Kayıkçı çorbası
Karışık kızartma (Yoğurtlu ve domates soslu)
Lahana sarması
Kabak tatlısı
Kabak tatlısı yemedim.Kahve ve ıslak kek yedim.
Tanırsan olursun zaten.yakında hayranı olucam yani,o kadar
Bu adamı çok beğeniyordum gönülçelendede harikaydı rolüBir meze,bir ara sıcak.Tek tek de olabilir.
Evet dizi oyuncusu.Genelde sevmiyorlar.Sevdiğine sevindim.
ooof offf bu neeeee gece geceeeeee offfffffffffffffEki Görüntüle 1411259 Eki Görüntüle 1411260 herkeze selam neler yapıyorsunuz..tatlımi yaptığım gibi geldimm
Hosbulduk özledim...sizleriiŞefim hoşgeldin elin boş gelmemişsin
Çok güzel olmuşEllerine sağlık
Bizde seni özledikHosbulduk özledim...sizlerii
sen tanıyor musun??Tanırsan olursun zaten.
gönülçelende mi oynuyordu? bir yerden hatırlıyorum ama çıkaramadım efendi rollerde oynuyor genelde,keremcem gibiBu adamı çok beğeniyordum gönülçelendede harikaydı rolü
Misafirim vardı çayın yaninda yaptım 10dakka evvel gittiler bende kostüm burayaooof offf bu neeeee gece geceeeeee offfffffffffffff
Evet tuba büyüküstünle oynuyordu ne izlerdikozamansen tanıyor musun??
gönülçelende mi oynuyordu? bir yerden hatırlıyorum ama çıkaramadım efendi rollerde oynuyor genelde,keremcem gibi
Yok anneciğim yaptı.Ben canım isterse yemek yaparım."bunların hepsini ben yaptım" deme
Seyretmedim o diziyi.Tuba`yı sevmiyorum.Kırık Kanatlar`da seyrettim.Bu adamı çok beğeniyordum gönülçelendede harikaydı rolü
evet cidden çok güzel diziydiEvet tuba büyüküstünle oynuyordu ne izlerdikozaman
Tarif ile konu açsan yemek tariflerine Şahane olmuşMisafirim vardı çayın yaninda yaptım 10dakka evvel gittiler bende kostüm buraya
canimm..seni acaip sevdim sen yoktun topikte keyfi yoktu buraninBizde seni özledik
annene çekmişsin desene annenin ellerine saglıkYok anneciğim yaptı.Ben canım isterse yemek yaparım.
Seyretmedim o diziyi.Tuba`yı sevmiyorum.Kırık Kanatlar`da seyrettim.
Çok teşekkür ederim canımBen geldim sen kayboldunBir daha yaramazlık yapmak yokcanimm..seni acaip sevdim sen yoktun topikte keyfi yoktu buranin
hoşgeldin gel gelBen geldim, az kenara kayın sıkışayım ben de