- 16 Ağustos 2010
- 293.030
- 602.895
- 43
Güzel olmuştu canımooh afiyet olsunnn miss gibi kokmuştur fırın makarna..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olmuştu canımooh afiyet olsunnn miss gibi kokmuştur fırın makarna..
Teşekür ederimEllerine sağlık.Özellikle köfteye bayıldım.
yarışmaya katılmayı düşünür müsün?Yok cnm estağfurullah
hoşgeldinSelamlarrr ben geldim sefiniz ciktim hapisten... Mune acimadi tiktiı hapise
Ben mi?yarışmaya katılmayı düşünür müsün?
hoşgeldin
eveet :) ben katıldımBen mi?
Biraz anlatırmısın neler yapıcaz?eveet :) ben katıldım
ara sıcak ve meze yapmak gerekiyor.. topigin altındaki konulara bakarsan yarışmacıların tarifleri var.. mesela sigara böregi ve rus salatası gibi.. şuan öylesine söyledim.. sen ne istersenBiraz anlatırmısın neler yapıcaz?
Yemekler degil yani olur aslında ne zaman baylaşıcazara sıcak ve meze yapmak gerekiyor.. topigin altındaki konulara bakarsan yarışmacıların tarifleri var.. mesela sigara böregi ve rus salatası gibi.. şuan öylesine söyledim.. sen ne istersen
ilk sayfayı oku istersen herşey yazıyor orda.. başladı bile yarışma.. sanırım 22 şubat son katılma tarihiydi..Yemekler degil yani olur aslında ne zaman baylaşıcaz
Okudum fakat nereye yaptığım ara sıcağın tarifini göndericem anlamdmigöndericr oku istersen herşey yazıyor orda.. başladı bile yarışma.. sanırım 22 şubat son katılma tarihiydi..
yemekteyiz soframız benim mutfagıma yukarıdan tıklıyorsun,en alta iniyorsun.orda yeni konu aç var.malzeler yemekler tarifler hazır olunca resimleriyle paylaşıyorsunOkudum fakat nereye yaptığım ara sıcağın tarifini göndericem anlamdm
Teşekkürler cnm eylenceliymişyemek
yemekteyiz soframız benim mutfagıma yukarıdan tıklıyorsun,en alta iniyorsun.orda yeni konu aç var.malzeler yemekler tarifler hazır olunca resimleriyle paylaşıyorsun
Tarifinizi ve sunumunuzu bekliyoruz.Yardım etmem gereken birşey olursa ben buralardayımTeşekkürler cnm eylenceliymiş
rica ederim canımmm,evet eglenceliTeşekkürler cnm eylenceliymiş
Çok TesekkürlerTarifinizi ve sunumunuzu bekliyoruz.Yardım etmem gereken birşey olursa ben buralardayım
Katılmayı düşünüyor musunuz?Çok Tesekkürler
EvetKatılmayı düşünüyor musunuz?
geldi geldi sıcak sıcak… işte çiçek şehriyeli çorbaBizim çorba nerde kaldı
Çok güzel görünyor ellerine sağlıkgeldi geldi sıcak sıcak… işte çiçek şehriyeli çorba
Eki Görüntüle 1411082