- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
teşekkür ederim canımÇok güzel görünyor ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımÇok güzel görünyor ellerine sağlık
geldi geldi sıcak sıcak… işte çiçek şehriyeli çorba
Eki Görüntüle 1411082
teşekkür ederim canımm,ben de çok seviyorum bu örtüyüEllerine sağlık canım. Servis örtün de çok güzelmiş.
Ellerine sağlık canım harika görünüyorOhhh misssgeldi geldi sıcak sıcak… işte çiçek şehriyeli çorba
Eki Görüntüle 1411082
teşekkür ederim canımmm buraya yazmak yemegi yapmak için motivasyon oldu,akşam paylaşırım diye yaptım dediklerimiEllerine sağlık canım harika görünüyorOhhh misss
Canım bu bölümün öyle bir faydası var.Umarım devam edersinteşekkür ederim canımmm buraya yazmak yemegi yapmak için motivasyon oldu,akşam paylaşırım diye yaptım dediklerimi
vallaha işe yaradı,sagol canımCanım bu bölümün öyle bir faydası var.Umarım devam edersin
Yarın ne yapacağız onu düşünelimYapması değil bulması zor oluyorvallaha işe yaradı,sagol canım
yarın benim menüm aynı olur,çünkü daha var.. ama kahvaltımı paylaşabilirimYarın ne yapacağız onu düşünelimYapması değil bulması zor oluyor
Tamam güzel olurBenim de var ama fazla değilUygun birşey ayarlarım artıkyarın benim menüm aynı olur,çünkü daha var.. ama kahvaltımı paylaşabilirim
anlaştıkTamam güzel olurBenim de var ama fazla değilUygun birşey ayarlarım artık
Bugün kimse yok herkesin işi var galibaGezmeye mi gittiler yoksaanlaştık
evet adra geceleri geliyorGerçi geç gelenlerde oluyor..Adra bugün hiç görünmedi
Çok ilginçbu tarifi denedin mi hiç? tarif benim degil nefis yemek tariflerinden nefis bir şey,bugün bir kaç arkadaşımla paylaştım,çok sevildi,akşam hemen deneyenler oldu
elma cips
- 2 adet elma
- Yarım limon
- Tarçın
Elmaları incecik dilimleyin. Üzerlerine 1-2 damla limon suyu damlatarak parmağınızla yüzeyine yayın. Limon elmaların kararmasını önleyecektir. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin ve üzerine tarçın serpin. 100 derece fırında 1 saat tutun.
Miss gibi bir koku eve saracak, nefis elma kuruları yapmış olacaksınız. Yemesi keyifli, atıştırmalıklar. Özellikle diyetteyseniz bu elmaları ara öğünler için yapabilirsiniz. Ofiste evde rahatlıkla tüketebilirsiniz.
tavsiye ederimÇok ilginç
adraaaaa özlettin kendiniiiHuu huu ben geldim.