- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
iyi geceler teşekkürlerIyı geceler hanımlar
Masallah dokturmus herkes ellerınıze saglık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler teşekkürlerIyı geceler hanımlar
HosgeldınBen geldim, az kenara kayın sıkışayım ben de
Yokkkkk..sözÇok teşekkür ederim canımBen geldim sen kayboldunBir daha yaramazlık yapmak yok
Bir dönem çok takip ettim tanıyorum diyeyim:)) Mesela gazetede ilk resmi çıktı.Küçücük minnacık.Gazeteciyi bulup resmin aslını istemiştim.O da gönderdi.Hayranları için büyük olaydı.Forum bayram etmişti.Çok fanatik bir hayran kitlesi var.sen tanıyor musun??
gönülçelende mi oynuyordu? bir yerden hatırlıyorum ama çıkaramadım efendi rollerde oynuyor genelde,keremcem gibi
Tesekkur ederim bilmem burada paylaşmak istedimmm..Tarif ile konu açsan yemek tariflerine Şahane olmuş
Hoşgeldin Vuslat.Naber?Ben geldim, az kenara kayın sıkışayım ben de
Hoşbuldumhoşgeldin gel gel
Hoşbuldum, hoşgeldin:)Hosgeldın
Bende hos geldım
oooooooooooooo sen bildigimiz FANsınBir dönem çok takip ettim tanıyorum diyeyim:)) Mesela gazetede ilk resmi çıktı.Küçücük minnacık.Gazeteciyi bulup resmin aslını istemiştim.O da gönderdi.Hayranları için büyük olaydı.Forum bayram etmişti.Çok fanatik bir hayran kitlesi var.
Ah ah keşke tatdirabilsekk..Kakao ve Ben bakıp bakıp yutkunuyorum ama olmaz kiii
Sen de hoşgeldin canım.Iyı geceler hanımlar
yaaaa keşkeee :) biz de senden tarifini alır yaparızAh ah keşke tatdirabilsekk..
O dönem öyleydi.Şimdi de severim ama uzaktan.oooooooooooooo sen bildigimiz FANsın
Ben geldim, az kenara kayın sıkışayım ben de
Hoşgeldiniz hanımlar geçin oturunIyı geceler hanımlar
Hoşbuldum canım İyilik, sağlık:)Hoşgeldin Vuslat.Naber?
neden azaldı bu sevgi?O dönem öyleydi.Şimdi de severim ama uzaktan.
iyi geceler sana daBen çıktım iyi geceler herkeze
AnlaştıkYokkkkk..söz
Tesekkur ederim bilmem burada paylaşmak istedimmm..
Aaaa öyle mi nereye gitmişlerKızlar bızım yarısmanın ustundekı konular hepten sılınmıs
Bılgın varmı nevos? Kurabıyelerımız falan yok
Yada bende mı gorunmuyo sadece
Öyle mi söylüyorlar. Ben de iyiyim canım.Hoşbuldum canım İyilik, sağlık:)
Çocuklar yüzünden benim de dilime dolandı Sen nasılsın